Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn herkese

sealion bikaç gün daha bekle tatlım bizim başımıza ne geliosa aceleciliğimizden gelio
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

ben yarın sabah test sonuçlarını alabilicem erken çıkamıcam bugün
ama negatif çıkcaından eminim

selam kızlarrr güne bebeğimin verdği hormon değişikliğiyle uyandım göğüslerim çok ağrıyo ama ben acıdan çok mutluluk hissediyorum inşallah sizler de böyle hamiş,güzel,kusmalı,meme ağrılı günlere uyanırsınız

sizede günaydın inşallah hamilesinizdir ümitsizliğe kapılmayın bence

ayy canım benimmmm çokk sağol inşallahhhhhh allah nazarlardan korusun seni ve bebişini ben hamiş olunca 9 ay ne yaparım hiç bi fikrim yok yaa

amin inşallah canım

ya karamsarlık deilde ne bilim bana uzak gelio sanki benim testlerim hep negatif çıkcakmış gibi

hani bir hissiyat sadece tabii rabbim daha iyi bilir

buschy kız töbe de ben kusmaktan mide bulantısından çok korkarım

günaydın bebeğim ama böyle olmaz ki hani bizim umudumuz:))) inşallah pozitif çıkar sonucun güzelim ya

ayy canım benimmmm çokk sağol inşallahhhhhh allah nazarlardan korusun seni ve bebişini ben hamiş olunca 9 ay ne yaparım hiç bi fikrim yok yaa

valla güzelim benim ne yapıcaaam belli gircem hemen kızlar belim ağrıyo kızlar memişlerim acıyo diye tüyo vercem kaçıncı günümde olduğumu zaten görüyosunuz takvimden...böylece belirti bekleyenler yada benimle bu heyecanı paylaşanlarla muhabbet etcem durcam bu arada bugün yarın kalbi atmaya başlayabilir biliyo musunuz... çok heyecanlıyımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…