bayanlar selam,
biraz okudum yazılanlarıda sohbet sıcak geldi :) bende inşallah mayısta bebiş müjdesi vermek istiyorum sizde bendensiniz e birlikte bekleyelim o zaman güzel haberleri :)
22 mayıs tatlım:)) tamam değiştireyim hemen
İkimizin bat arası açılıyor gittikçe:)) karı yer he Allah iyiliğini versin ne güldüm varya:)) alemsinn kız sen:))
Canesra canım benim Face i yenilerde kapattım canım . İnşallah sonuç güzel çıkar.
İkimizin bat arası açılıyor gittikçe:)) karı yer he Allah iyiliğini versin ne güldüm varya:)) alemsinn kız sen:))
Canesra canım benim Face i yenilerde kapattım canım . İnşallah sonuç güzel çıkar.
biraz öyle oluyor tatlım ama beraber hamiş kalalım sorun olmazhehehe gül kız gül
Hehe beraber kalıyoruz ozaman karara bağladık yane:)
Cduruer duy kız bak biz s38 el karar verdik beraber hamile kalacağız.sen beklemedin bizi aldın başını gittinn. Hheeeeeeyyyttt:))))))
Gunaydiiiinnnnn herkeseeeee
ben de geleyim bari :) Allah herkesin gönlüne göre versin ben de istemiyorum diyorum ama her ay adet olunca eşimden çok üzülüyorum
Hehe beraber kalıyoruz ozaman karara bağladık yane:)
Cduruer duy kız bak biz s38 el karar verdik beraber hamile kalacağız.sen beklemedin bizi aldın başını gittinn. Hheeeeeeyyyttt:))))))
yaa bu ay inşallah kalacağız çook dikkat edelim özenelim birazcıko bizi solladı valla
ben de geleyim bari :) Allah herkesin gönlüne göre versin ben de istemiyorum diyorum ama her ay adet olunca eşimden çok üzülüyorum
uykucu musun kız sen öğlen oldu öğlenhamişlik nasıl gidiyo gelişmeleri yaz bakimm
Walla öyle bak keçiboynuzu pekmezi bal polen tarçın yiyoruz kocalara yediriyoruz.zamanında yatıp zamanında kalkıyoruz Allah'a bol bol dua ediyoruz nolar bize çocuk diyeeee.cduruer cim artık madem bizi beklemedi bi aylık fazladan karnında büyütecek çocuğu:)))) ki beraber doğurabilelim:)) hehehh iyice şaklaban oldum hee
Sorma canim ya hamilelik beni tembel yapti hahah ama olsun yeter ki bebesim iyi olsun da :)
Hersey yolunda guzelim ultrason resmi bile var elimde eklemeye calisim bakim :)
hehehe evet canım yeter ki iyi olsun ama sen fazlada abartma uykucu güzelekle de görelim bebişi:)) sen bize nispet mi yapıyon kız zaten mızıkçılık yaptın:)) bizde kalcaz ve hep beraber büyütücez bebişleri inşallah
Hhahha yok tatlim benim ne nispeti :)) vallah aklima geldikce bende sizler icin dua ediyorum insallah mayista topluca hamile kalirsiniz :))
Resim ekleyedim canimyuklemiyo
Walla öyle bak keçiboynuzu pekmezi bal polen tarçın yiyoruz kocalara yediriyoruz.zamanında yatıp zamanında kalkıyoruz Allah'a bol bol dua ediyoruz nolar bize çocuk diyeeee.cduruer cim artık madem bizi beklemedi bi aylık fazladan karnında büyütecek çocuğu:)))) ki beraber doğurabilelim:)) hehehh iyice şaklaban oldum hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?