Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayanlar selam,
biraz okudum yazılanlarıda sohbet sıcak geldi :) bende inşallah mayısta bebiş müjdesi vermek istiyorum sizde bendensiniz e birlikte bekleyelim o zaman güzel haberleri :)

selam canım evet ortamımız çok güzel maşallah sende aramıza hoş geldin

22 mayıs tatlım:)) tamam değiştireyim hemen

İkimizin bat arası açılıyor gittikçe:)) karı yer he Allah iyiliğini versin ne güldüm varya:)) alemsinn kız sen:))

Canesra canım benim Face i yenilerde kapattım canım . İnşallah sonuç güzel çıkar.

biraz öyle oluyor tatlım ama beraber hamiş kalalım sorun olmaz hehehe gül kız gül

biraz öyle oluyor tatlım ama beraber hamiş kalalım sorun olmaz hehehe gül kız gül

Hehe beraber kalıyoruz ozaman karara bağladık yane:)

Cduruer duy kız bak biz s38 el karar verdik beraber hamile kalacağız.sen beklemedin bizi aldın başını gittinn. Hheeeeeeyyyttt:))))))

Cduruer duy kız bak biz s38 el karar verdik beraber hamile kalacağız.sen beklemedin bizi aldın başını gittinn. Hheeeeeeyyyttt:))))))

yaa bu ay inşallah kalacağız çook dikkat edelim özenelim birazcık o bizi solladı valla

ben de geleyim bari :) Allah herkesin gönlüne göre versin ben de istemiyorum diyorum ama her ay adet olunca eşimden çok üzülüyorum

ben de geleyim bari :) Allah herkesin gönlüne göre versin ben de istemiyorum diyorum ama her ay adet olunca eşimden çok üzülüyorum

gel kız gel hoş geldin canım yaşını ve batını yazar mısın? üzülme canım hayırlısı ne zamansa o zaman olur

Insallah beraber kalirsiniz canlarim benim hahhah ben zaten basi cekiyorum siz yetisin bana ona goreee :))

yaa bu ay inşallah kalacağız çook dikkat edelim özenelim birazcık o bizi solladı valla

Walla öyle bak keçiboynuzu pekmezi bal polen tarçın yiyoruz kocalara yediriyoruz.zamanında yatıp zamanında kalkıyoruz Allah'a bol bol dua ediyoruz nolar bize çocuk diyeeee.cduruer cim artık madem bizi beklemedi bi aylık fazladan karnında büyütecek çocuğu:)))) ki beraber doğurabilelim:)) hehehh iyice şaklaban oldum hee

Hoşgeldin büyür içeri canım:)) zaten bi istemiyorum diyenden korkacaksın:)) bende istemiyordum ama bi aklına girince daha başka birşey düşünemez oluyorsun:)))) hakkımızda hayırlısı Allah'tan

uykucu musun kız sen öğlen oldu öğlen hamişlik nasıl gidiyo gelişmeleri yaz bakimm

Sorma canim ya hamilelik beni tembel yapti hahah ama olsun yeter ki bebesim iyi olsun da :)
Hersey yolunda guzelim ultrason resmi bile var elimde eklemeye calisim bakim :)

canım her gece yasin okuyalım sonra ya varis ismini bol bol okuyalım.. duamızı edelim inşallah kabul eder rabbim bize de tertemiz bir soy nasip eder ben şimdi okuyamıyorum da sen okumaya başla hehehe evet kız iyi olurdu bebişe üniversite okutsun içinde:)))

Sorma canim ya hamilelik beni tembel yapti hahah ama olsun yeter ki bebesim iyi olsun da :)
Hersey yolunda guzelim ultrason resmi bile var elimde eklemeye calisim bakim :)

hehehe evet canım yeter ki iyi olsun ama sen fazlada abartma uykucu güzel ekle de görelim bebişi:)) sen bize nispet mi yapıyon kız zaten mızıkçılık yaptın:)) bizde kalcaz ve hep beraber büyütücez bebişleri inşallah

Hhahha yok tatlim benim ne nispeti :)) vallah aklima geldikce bende sizler icin dua ediyorum insallah mayista topluca hamile kalirsiniz :))
Resim ekleyedim canim yuklemiyo

Hhahha yok tatlim benim ne nispeti :)) vallah aklima geldikce bende sizler icin dua ediyorum insallah mayista topluca hamile kalirsiniz :))
Resim ekleyedim canim yuklemiyo

sağol güzelim benim iyi ki varsın kullanıcı kontrol panelinden avatar resmi profil resmi var oraya gir dosyalara göz at de ordan ekleyabilirsin tatlım

Hahahha alemsin kiz vallah guldurdun beni :) bebisim cikmak isterse karismam haa :) hem olsun benimki sizinkilere ablalik veya abilik yapar kollar onlari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…