Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyiz tatlım sen nasılsın???

İyi ve heyecanlı tatlım
Bugün 3. günüm BAT geçeli,dün gece karnım çok ağrıdı,sabah yataktan kalkarken "kesin regl olmuşumdur" dedim ama gelen giden yok hala
Ayrıca uyanmadan hemen önce öyle bir rüya gördüm ki hala onun etkisindeyim ehehehehe

aman aman sakın olma da bize müjde ver hayırdır inşallah ne gördün

Son düzenleme:
aman aman sakın olma da bize nüjde ver hayırdır inşallah ne gördün

Ayyyy inşallah canım benim :)
Ayıptır söylemesi ben yatmadan önce sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum,dolgunlaştı mı (ki çok küçükler) işte yuvarlağında koyulaşma var mı diye... bana koyulaşma var gibi geliyor ama psikolojikte olabilir ... Neyse,rüyamda göğüslerimin yuvarlak olan kısmı genişlemiş,kop koyu olmuş,kendi kendime diyorum ki " ya gece yatmadan önce normaldi bunlar,bir gecede ne olmuş böyle " dokunuyorum göğsüme,bir süt fışkırıyor görmen lazım

Ne anlama geliyor acaba

Son düzenleme:
valla gayet iyiyim güzel bi güne uyandım bebeğim sen nasılsın

Hava çoook güzel ama ben yine baş ağrısınlar uyandım ya hafif sızlıyor.bide işi bırakmamak için kendimi zor tutuyorum:)))

Hava çoook güzel ama ben yine baş ağrısınlar uyandım ya hafif sızlıyor.bide işi bırakmamak için kendimi zor tutuyorum:)))

oyy oyy bebeğim kıyamam ben sana ya burdada çok güzel bi hava var:)) neden bırakmak istiyosun ki canım istersen izin al biraz kafanı toplarsın

ayy canım benim çok kafana takmışsın ondan görmüşsün inşallah göğüslerin kocaman olup süt dolar:))

günaydın canım nasılsın?hayırdır inşallah diyelim hayırlara yoralım da baktım ben kız bebekgeliyormuş sana) hadi test yap:)))))))

oyy oyy bebeğim kıyamam ben sana ya burdada çok güzel bi hava var:)) neden bırakmak istiyosun ki canım istersen izin al biraz kafanı toplarsın

Walla yıllık iznimi de kullandım şirket bir patronum var daha fazla katlanamıyorum.evimin kadını çocuğumun anası olcam ben:))))

günaydın canım nasılsın?hayırdır inşallah diyelim hayırlara yoralım da baktım ben kız bebekgeliyormuş sana) hadi test yap:)))))))

İyiyim canım benim,sen nasılsın?
Pazartesiyi bekleyeceğim tatlım,iyice garanti olsun istiyorum..
Bu defada negatifi görmek istemiyorum anlayacağın
Evet bende baktım,kız çocuk anlamına geliyormuş,hayırlısııııı

Son düzenleme:

Şaka bi yana en iyisini yapıyorsun canım boşver bekle.negatifi görmektense kırmızıları görmeyi tercih ederim:)))) b

Walla yıllık iznimi de kullandım şirket bir patronum var daha fazla katlanamıyorum.evimin kadını çocuğumun anası olcam ben:))))

canım iyi düşün bence biraz daha bekle kafanı bi topla sonradan pişman olma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…