Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rahim ağzı dondurması yapıldı bende ne kadar sürede hamile kalınır bileniniz var mı arkadaşlar..........

mrb geçmiş olsun bu konuda bi fikrim yok doktorun bişey dedi mi? inşallah fazla bekletmez senii meleğin hemen gelir:))

kizlar merhabalar, dun kan testi yaptirdim, hamile degilim yine. 38s cim sizin kervanla devamm :) su keciboynuzu falan bisiler diyordun, ben de yapayim bu ay, biraz aciklar misin bana ?

iyiyim çook şükür güzelim sen nasılsın??

Allah'a şükürler olsn ki bende iyiyim...sağ tarafımda göbeimin yanında birşey hissediyorum ben ...sanırım kist var elime birşey geliyor...bakalım yarın herşey çıkar ortaya...onun dışında da iyiyim canım işte....hep aynı telaşlar ...hayat ...

kizlar merhabalar, dun kan testi yaptirdim, hamile degilim yine. 38s cim sizin kervanla devamm :) su keciboynuzu falan bisiler diyordun, ben de yapayim bu ay, biraz aciklar misin bana ?

olsun diğer aya inşallah canım ya keçiboynuzu pekmezini seesozden arkadaşım demişti. bak her akşam yasin oku ve ya varis ismini oku biz öyle yapacağız

allah iyilik versin canım inşallah bişey çıkmaz ya

canım ibrahim saraçoğlunun erkekler için keçiboynuzu kürü
kadınlar için de önce soğan sonra da kuru incir kürü var.

araştırmıştım, başlamayı düşündüğüm dönemde hamile olduğumu öğrendim :)

saraçoğlu incir kürü keçiboynuzu kürü diye aratırsan kendi sitesinden sağlıklı bilgiler edinebilirsin.

doktorum adetini geçir temizlen gel dedi ama sonrası ne kadar sürer aceba hamilelik olması

güzellerim merhaba yoğun bir günü atlattıktan sonra ancak girebildim
testin sonucunu aldım ve negatif :95:

biliodum ben başıma geliceği
önümüzdeki maçlara bakıcaz

işte 1 ay geçmiş oluyor donduralı sonrasında hemen olma olasılığı varmı yoksa biraz beklemememiz mi gerekiyor onu bilmiyorum doktorlar bu konuda birşey söylemedi artık kontrolden sonra diyecektir.Ancak tecrübeleri olanlar varsa paylaşırsa sevinirim.

Canımcım bak rad sanada söylüyorum bacım:))) hergece Meryem süresini okuyoruz, 707 tane ya varis tesbih ediyoruz.incir kürünü öğrenince bana da bildirin lütfen) bal-tarçın-çörekotu-arısütüpolen yiyoruz kocalara keçiboynuzu yediriyoruz mission complete:)))))))

Son düzenleme:
güzellerim merhaba yoğun bir günü atlattıktan sonra ancak girebildim
testin sonucunu aldım ve negatif :95:

biliodum ben başıma geliceği
önümüzdeki maçlara bakıcaz

aaa canım benim ya senin bebişde inatçı çıktı diğer aya inşallah topluca hamiş kalacağız

evet tatlım okuyalım tabii ki:)) inşallah olacak mayıstan çoook umutluyum ben yahu

bende bebek istiyorum ama korkuyorum henüz bi girişimde bulunmadık konuyu görünce sizlerin hevesini gördükçe korkularım geçer diye geldim hemen

Hoşgeldin büyür içeri canım:)) zaten bi istemiyorum diyenden korkacaksın:)) bende istemiyordum ama bi aklına girince daha başka birşey düşünemez oluyorsun:)))) hakkımızda hayırlısı Allah'tan

aynen yaa her akşam düşünmekten uyuyamıyorum :)) rüyalarımda doğurmaya başladım hahahah :))

bende bebek istiyorum ama korkuyorum henüz bi girişimde bulunmadık konuyu görünce sizlerin hevesini gördükçe korkularım geçer diye geldim hemen

tam yerine geldin canım hoş geldin valla korku filan kalmaz sende ben sana şimdiden söyleyeyim :)))

aaa canım benim ya senin bebişde inatçı çıktı diğer aya inşallah topluca hamiş kalacağız

aynen tatlım yaa hep birlikte kıralım şu bebişlerin inadını da gelip girsinler artık hayatımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…