rahim ağzı dondurması yapıldı bende ne kadar sürede hamile kalınır bileniniz var mı arkadaşlar..........
iyiyim çook şükür güzelim sen nasılsın??
kizlar merhabalar, dun kan testi yaptirdim, hamile degilim yine. 38s cim sizin kervanla devamm :) su keciboynuzu falan bisiler diyordun, ben de yapayim bu ay, biraz aciklar misin bana ?
Allah'a şükürler olsn ki bende iyiyim...sağ tarafımda göbeimin yanında birşey hissediyorum ben ...sanırım kist var elime birşey geliyor...bakalım yarın herşey çıkar ortaya...onun dışında da iyiyim canım işte....hep aynı telaşlar ...hayat ...
kizlar merhabalar, dun kan testi yaptirdim, hamile degilim yine. 38s cim sizin kervanla devamm :) su keciboynuzu falan bisiler diyordun, ben de yapayim bu ay, biraz aciklar misin bana ?
doktorum adetini geçir temizlen gel dedi ama sonrası ne kadar sürer aceba hamilelik olması
olmayı bekliyorum mayısın ilk haftası
canım her gece yasin okuyalım sonra ya varis ismini bol bol okuyalım.. duamızı edelim inşallah kabul eder rabbim bize de tertemiz bir soy nasip ederben şimdi okuyamıyorum da sen okumaya başla hehehe evet kız iyi olurdu bebişe üniversite okutsun içinde:)))
güzellerim merhaba yoğun bir günü atlattıktan sonra ancak girebildim
testin sonucunu aldım ve negatif :95:
biliodum ben başıma geliceği
önümüzdeki maçlara bakıcaz
Canımcım bak rad sanada söylüyorum bacım:))) hergece Meryem süresini okuyoruz, 707 tane ya varis tesbih ediyoruz.incir kürünü öğrenince bana da bildirin lütfen) bal-tarçın-çörekotu-arısütüpolen yiyoruz kocalara keçiboynuzu yediriyoruz mission complete:)))))))
Hoşgeldin büyür içeri canım:)) zaten bi istemiyorum diyenden korkacaksın:)) bende istemiyordum ama bi aklına girince daha başka birşey düşünemez oluyorsun:)))) hakkımızda hayırlısı Allah'tan
bende bebek istiyorum ama korkuyorum henüz bi girişimde bulunmadık konuyu görünce sizlerin hevesini gördükçe korkularım geçer diye geldim hemen
aaa canım benim ya senin bebişde inatçı çıktıdiğer aya inşallah topluca hamiş kalacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?