Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ALINTIDIR:

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktantan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

maşallah herkes çok hevesli ve çok istekli ama evlilik tarihlerinize baktığımda benim size nazaran biraz daha vaktim var gibi:)

BU DA MEŞHUR SOĞAN KÜRÜ

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

gel kız gel hoş geldin canım yaşını ve batını yazar mısın? üzülme canım hayırlısı ne zamansa o zaman olur

yaşım 28 oldu arkadaşım batım 18 mayıs (eğer batın ne deme olduğunu doğru anladıysam :)) yeni geldim daha cahiliimmmmm :)) valla dr bana rahimde yapışıklık olabilir 12 ay dene olmazsa gel dedi biz de deniyoruz hala. ama int.te araştırdığım kadarıyla yapışıklık kürtaj ameliyat vs sonucu oluyomuş bende onlar da yok anlamadım gitti ?

BU DA KEÇİBOYNUZU KÜRÜ

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre klorsuz suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atın. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte 3 dakika kaynatın. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendirin. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartın. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken için. Her gün taze hazırlayın. Bu uygulamaya bir hafta boyunca her gün devam edin. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatağa giderken 1 su bardağı için. Daha sonraki aylarda da zaman zaman uygulayın.

olsun diğer aya inşallah canım ya keçiboynuzu pekmezini seesozden arkadaşım demişti. bak her akşam yasin oku ve ya varis ismini oku biz öyle yapacağız

tamam canim okumaya caliscam insaallah.

ayy canim benim verdigin bilgiler icin tesekkurler, deneyelim bakalim :) opuyorum seni kocamann

tamam bebisim gorev baslasin o zaman :)

evet tatlım okuyalım tabii ki:)) inşallah olacak mayıstan çoook umutluyum ben yahu

insaallaahh insaallah :)

canım cahillikle alakası yok bat bi sonraki adet tarihindir:)) kafana takma böyle şeyleri canım kafan rahat olsun ki bebişin hemen gelsin:))

bende dün keçiboynuzunu eşime hazırladım içti.(zorla)kendime sogan kürü yapıyorum.ocaktan bu yana düşünüyoruz bebek.inş mayısta hamile kalırım.çok istiyorum.YARABBİM butun isteyenlere tez zamanda saglıklı yavrularını nasip etsin.kürlere başlayalı 1 gün oldu :)

ben bunu değil dün soğan kürüne başladım akşam zar zor burnumu tıkayarak içtim.sabah da öyle yapayım dedim içtim ve çıkardım böle berbat bişey olamaz nasıl aç karnına içilir o ya...yapabileniniz var mı kızlar? buarada dün gene idrar testi yaptım bariz yok tek çizgi ve adetim de gelmedi deliricem offfff :

burası kalabalıkmış kızlar siz yumurtlamadan kaç gün sonra regl oluyosunuz benim bugün 14.günüm gelen giden yok 14.günde olurdum normalde

Insallah beraber kalirsiniz canlarim benim hahhah ben zaten basi cekiyorum siz yetisin bana ona goreee :))

Yaa war gücümüzle koşuyoruz tez zamanda yetişeceğiz Allah nasip ederse:)) ben su içip koşuyorum bi yerde çatlayın kalmayım da:)))
Yada doğurma sende bizi bekle

afiyet olsun canım:)) inşallah şifa olur:))

kizlar merhabalar, dun kan testi yaptirdim, hamile degilim yine. 38s cim sizin kervanla devamm :) su keciboynuzu falan bisiler diyordun, ben de yapayim bu ay, biraz aciklar misin bana ?

Ama canım senin batına daha var,4 gün önceden neden kan testi yaptırdın ki

ben sogan kürüne başlayalı 1 gün oldu.evet kötü ama bebişler için buna katlanmaya razıyım.kokusu feci.bööööö...ne yapalım 15 gun sabretcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…