Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzellerim merhaba yoğun bir günü atlattıktan sonra ancak girebildim
testin sonucunu aldım ve negatif :95:

biliodum ben başıma geliceği
önümüzdeki maçlara bakıcaz

Merhaba tatlım,hoşgeldin....
Regl oldun mu peki canım? senin baya geçti çünkü batını değil mi?

Rad cim nasılsın ? Daha kaç gün var ki hamile değilim diyorsun?? Görev başladı akşama gelsin incirler gitsin keçiboynuzları :)) da millet yiyip içip kuduracakgibi geliyor özellikle ben ve s38 gibi geliyor bana :))

S38bebeğim seninle her yola varım)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiinnn

Saraykedisi canım kürler için çoook teşekkür ederim üşenmedin hepsini gösterdin bize kürleri. Ve hamile halinle:)) acaba annelik ve sahiplenme duygusu mu bu:)))))

hahahha ayy canım benim çok teşekkür ederim

ay hadi inşallah olmazsın canım ya :)

Gulsheenn canım sağlık olsun üzülme hayırlısıyla hepimize anneliği tattırsın rabbim.hem bak sözleşiyoruz önümüzdeki aya hepimiz hamileyiiiiizzz:)) üzülme demeyeceğim çok üzülme olur mu

canım geç yumurtlamış olabilirsin

sağol cnm benim acaba yazdıklarım okunmuyormu diye düşünmeye başlamıştım cvbnı gördüm yok cnm ya eminim 12sinde yumurladım acele etttim bira 23 ünde test yapmıştım negatifti tekrar yapsammı batın geçmesinimi beklesem eşim sanki biyeremi kaçıyo bekle diyo ama dayanamıyorum biz kızlar meraklıyız işte

kızlar ben bu konuda cahil kaldım biraz heralde.tam yumurtlama donemini nasıl anlıyorsunuz.mesela benim adetim 20 sinde başladı.25 de bitti.nasıl hesaplama yapmm gerekiyo.

Canım tam emin isen yumurtlamadan sonraki dönem 14 gün olup değişmiyor.dediğinde haklısın yani yumurtlamadan 14gün sonra reel olursun.bence sen bi test daha yap için rahat etsin reel olman gereken gün bugün sanırım çıkar idrarda (yumurtlama gününden eminsen) :))) inşallah güzel haberler verirsin bize de.ama sabah ilk idrarında yapmanda fayda var testi...

canım olur mu öyle şey bütün msjlara cevap vermeye çalışıyorum. sana da geç yazmış olabilirim kusura bakma:)) tatlım batın ne zaman çok acele etme ya batın geçsin öyle test filan yap.. biraz sabırlı ol tatlım :))

:)) kuzucuklarım benim :))
hamile kalın da hamilelik muhabbeti yapalım bi an önce diye yazdım

dualarımdasınız emin olun..
isim isim diyemesem de, Allah'ım bekleyen isteyen her kadına hayırlı ve sağlıklı evlat nasip et diye dua ediyorum.

Son düzenleme:
kızlar ben bu konuda cahil kaldım biraz heralde.tam yumurtlama donemini nasıl anlıyorsunuz.mesela benim adetim 20 sinde başladı.25 de bitti.nasıl hesaplama yapmm gerekiyo.

canım sayfanın başında araçlar var ordan ovulasyon tarihini hesaplayabilirsin. ya da kendinde anlayabilirsin.. vücut ısın yükselir ve beyaz yapışkan bi akıntı salgılandığında yumurtluyosundur

ayy cnm ya sen öyle deyince heveslendim şimdi çıkıcam bitane alayım sabah yaparım inş.yumutlamalarımı çok iyi takip ederim çünkü bu aya kadar korunuyorduk 12sindeydi bi anda karar verdik inş.cnm haber veririm tabii

adetin ilk günüyle bir sonraki adetin ilk günü arasında kaç gün oluyor?
28 günde birse 14. gün yumurtlarsın.
30 günde birse mesela 30-14=16. gün yumurtlarsın yani adet periyodun kaç gün sürüyorsa ondan 14 çıkarıyorsun.
bu matematik yönü
ama vücut öyle her zaman matematiğe uymuyor :)
ben ovulasyon testi kullandım çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

Son düzenleme:

ayyy canım benim çok iyisin ya rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah:))

çok sagol canıım.inşallah tuttururuz gununu...millet gün ay dinlemiyo hamile kalıyor.yarabbimde belki bzi böyle sınıyo

yok cnm benim ne kusuru :)cnm benim batım 30 nisan ama geçen ay yumurtlama tarihim 16sıydı bu ay değişti o yüzden biraz acele davranıyorum 4 gün var arada cnm o yüzden

çok sagol canıım.inşallah tuttururuz gununu...millet gün ay dinlemiyo hamile kalıyor.yarabbimde belki bzi böyle sınıyo

valla bunları yazdığıma inanamıyorum ama yazayım olsun :)
hani günaşırı ilişki diyorlar ya onunla alakalı..

ben testle yumurtlamayı tespit ettiğimde akıntı da olmuştu hah dedim yani
o gün ve ertesi gün görev gibi olmayan sevgi dolu aşk dolu çalışmanızı yapıyorsunuz arkadaşlar
bana 2 gün yetti, çünkü sonrasında görüşemedik pek eşimle

nasip kısmet tabi ama, bunu birkaç arkadaşımdan daha duydum günaşırı denemişler birkaç ay olmamış ama
yumurtlama döneminde her gün görev gibi olmayan sevgi dolu aşk dolu çalışma olunca hamile kalmışlar.
bir de böyle deneyin bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…