güzellerim merhaba yoğun bir günü atlattıktan sonra ancak girebildim
testin sonucunu aldım ve negatif :95:
biliodum ben başıma geliceği
önümüzdeki maçlara bakıcaz
sagol arkadasım.inş tüm isteyenlere şifa olur.burada hamileligimizi duyururuz.kulun kula duası kabul olurmuş.
Rad cim nasılsın ? Daha kaç gün var ki hamile değilim diyorsun?? Görev başladı akşama gelsin incirler gitsin keçiboynuzları :)) da millet yiyip içip kuduracakgibi geliyor özellikle ben ve s38 gibi geliyor bana :))
S38bebeğim seninle her yola varım)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiinnn
Saraykedisi canım kürler için çoook teşekkür ederim üşenmedin hepsini gösterdin bize kürleri. Ve hamile halinle:)) acaba annelik ve sahiplenme duygusu mu bu:)))))
Valla nasılım bilmiyorum be canım
Evet batım geçeli bu 3. günüm
Kırmızılardan ses seda yok maşallah,haftasonuda olmazsam (ki inşallah olmam) Pazartesi kan ile gebelik testi yaptırırım artk Allahın izniyle
canım geç yumurtlamış olabilirsin
ay hadi inşallah olmazsın canım ya :)
sağol cnm benim acaba yazdıklarım okunmuyormu diye düşünmeye başlamıştım cvbnı gördüm yok cnm ya eminim 12sinde yumurladım acele etttim bira 23 ünde test yapmıştım negatifti tekrar yapsammı batın geçmesinimi beklesem eşim sanki biyeremi kaçıyo bekle diyo ama dayanamıyorum biz kızlar meraklıyız işte
sağol cnm benim acaba yazdıklarım okunmuyormu diye düşünmeye başlamıştım cvbnı gördüm yok cnm ya eminim 12sinde yumurladım acele etttim bira 23 ünde test yapmıştım negatifti tekrar yapsammı batın geçmesinimi beklesem eşim sanki biyeremi kaçıyo bekle diyo ama dayanamıyorum biz kızlar meraklıyız işte
Rad cim nasılsın ? Daha kaç gün var ki hamile değilim diyorsun?? Görev başladı akşama gelsin incirler gitsin keçiboynuzları :)) da millet yiyip içip kuduracakgibi geliyor özellikle ben ve s38 gibi geliyor bana :))
S38bebeğim seninle her yola varım)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiinnn
Saraykedisi canım kürler için çoook teşekkür ederim üşenmedin hepsini gösterdin bize kürleri. Ve hamile halinle:)) acaba annelik ve sahiplenme duygusu mu bu:)))))
kızlar ben bu konuda cahil kaldım biraz heralde.tam yumurtlama donemini nasıl anlıyorsunuz.mesela benim adetim 20 sinde başladı.25 de bitti.nasıl hesaplama yapmm gerekiyo.
Canım tam emin isen yumurtlamadan sonraki dönem 14 gün olup değişmiyor.dediğinde haklısın yani yumurtlamadan 14gün sonra reel olursun.bence sen bi test daha yap için rahat etsin reel olman gereken gün bugün sanırım çıkar idrarda (yumurtlama gününden eminsen) :))) inşallah güzel haberler verirsin bize de.ama sabah ilk idrarında yapmanda fayda var testi...
kızlar ben bu konuda cahil kaldım biraz heralde.tam yumurtlama donemini nasıl anlıyorsunuz.mesela benim adetim 20 sinde başladı.25 de bitti.nasıl hesaplama yapmm gerekiyo.
:)) kuzucuklarım benim :))
hamile kalın da hamilelik muhabbeti yapalım bi an önce diye yazdım
dualarımdasınız emin olun..
isim isim diyemesem de, Allah'ım bekleyen isteyene her kadın hayırlı ve sağlıklı evlat nasip et diye dua ediyorum.
canım olur mu öyle şey bütün msjlara cevap vermeye çalışıyorum. sana da geç yazmış olabilirim kusura bakma:)) tatlım batın ne zaman çok acele etme ya batın geçsin öyle test filan yap.. biraz sabırlı ol tatlım :))
çok sagol canıım.inşallah tuttururuz gununu...millet gün ay dinlemiyo hamile kalıyor.yarabbimde belki bzi böyle sınıyo
çok sagol canıım.inşallah tuttururuz gununu...millet gün ay dinlemiyo hamile kalıyor.yarabbimde belki bzi böyle sınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?