Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm iyi iyi hemen çatlasında bebiş oluversin valla tam olarak kaç mm bilmiyorum da 18 iyi yani

İnşallah canım benim inşallah. Yaa yumurtam zor bulduğu yumurtalığımda bişeyde demedi ama. Neyse Allah'tan başkası bilemez ne zaman olursa artık rabbim tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah.

evet gördüm canım maşallah kızın kaç yaşındaydı 3 dimi?

İnşallah canım benim inşallah. Yaa yumurtam zor bulduğu yumurtalığımda bişeyde demedi ama. Neyse Allah'tan başkası bilemez ne zaman olursa artık rabbim tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah.

amin canım benim amin. yumurtaların var ve gelişebiliyor sonuçta bu çok güzel bişey canım benim.

tatlımm günaydınn..az önce test yaptım ikinci çizgi net bir şekilde belirdi emin olamadım başka marka test daha uyguladım o da aynı..sonuca göre şu anda hamile gözüküyorum istiyoduk da aslında ama içimde garip bir burukluk ve endişe var nedense çünkü bundan 10 gün kadar önce iltihap tedavisi için monodox antibiyotik ve fitik kullanmıştım şimdi netten bakıyorum hamilelikte özellikle ilk aylarda bu ilaçların bebeğin sağlığını ciddi şekilde etkilediğini okudum okudukça da moralim bozuluyo ben tahlil için verdiğim kandan çıkmıştır diye doktor verdiği için nasılsa hamilelik de yok diye rahat rahat kullanmıştım napıcağımı bilemedim şimdi..bugun doktora gidicem bakalım sonucu netleştirmeye..[/QUOTE]

kuzum öncelikle tebrik ederim kanda da öyle çıkar. diğer olumsuz şeyleri takma nolur Rabbim vermiş inşAllah da sağlıklıdır. dua et içine kötü şeyleri getirme o daha bi melek korur Rabbim inşAllah sağlıklı haberlerinide alırsın eminim :) haberdar et bizi merak ederizz )

bu nasıl iştir yahu. hayır bak şimdi bu yaz bende rahatsızlığım sebebiyle hastanede yattım ilaçlar serumlar iğneler bir sürü şey. taburcu olacağım gün doktor odama geldi gebelik varmı dedi hayır regliyim şuanda dedim olsun belli olmaz biz yinede tahlil yapalım dedi. allahım o yaşadığım korkuyu anlatamam. hayır biz kendimizden eminiz reglimde gelyor ama eh be doktor ben o kadar ilacı yerken aklın nerdeydi ya bir şey olduysa dediğim gibi o tahlil sonucu çıkana kadar ömrümden ömür gitti çok şükür çıkmadıda zaten. hastanede özel sağlık sigortasıyla yattım ve çıkarken ödediğimiz tek tutar neydi biliyormusun gebelik testi ücreti.... anlayacağın biz kurumdan para alıyoruz ama yetmedi birde hastadan alalım diyerek yapmışlar. ama ne hakkın var hem beni strese sokmaya birde doğrumu yaptığın hamile bir kadın geldiğinde ilk sormaları gereken şey bu hatta sormadan yapmaları gereken test bu çünkü gebeliğinin farkında olmayan bir sürü kadın var.anlamadım bu nasıl iştir...[/QUOTE]

canım benm oluyo öyle densizler bizim tecrübesizliğimizden yararlanıyolar aslında keşke orda istmiyorum yapmayın deseydinn o an aklına gelmiyo insanın ama işte. zaten regliymişin bide serum fln almışın hemen sağlık ocağından fln kan testi isteseydin inat değilmi:)

kuzum öncelikle tebrik ederim kanda da öyle çıkar. diğer olumsuz şeyleri takma nolur Rabbim vermiş inşAllah da sağlıklıdır. dua et içine kötü şeyleri getirme o daha bi melek korur Rabbim inşAllah sağlıklı haberlerinide alırsın eminim :) haberdar et bizi merak ederizz )[/QUOTE]

oncelikler tebrikler içtiğin hangi kategori ilaca girer bilmem ama x kategorisinde değilse asırı endıselenme bunun dısında doktorumun bana soyledıgı hamılelık teşhis edilmeden alınan haptan korkma eger etkılerse bebegı zaten tutunamaz demıstı sen 10 gun once ıcmıssın yanı henuz bebek olusmamıstı o nedenle buyuk bir sorun teşkil edeceyini düşünmüyorum ama yinede mutlaka doktoruna bahset !!!

canım benm oluyo öyle densizler bizim tecrübesizliğimizden yararlanıyolar aslında keşke orda istmiyorum yapmayın deseydinn o an aklına gelmiyo insanın ama işte. zaten regliymişin bide serum fln almışın hemen sağlık ocağından fln kan testi isteseydin inat değilmi:)[/QUOTE]

iyi fikir canım valla ama dediğin gibi insanın aklına gelmiyorki o an. birde en hassas noktan hiç bir tereddüte yerin yok yani o konuda

kuzum öncelikle tebrik ederim kanda da öyle çıkar. diğer olumsuz şeyleri takma nolur Rabbim vermiş inşAllah da sağlıklıdır. dua et içine kötü şeyleri getirme o daha bi melek korur Rabbim inşAllah sağlıklı haberlerinide alırsın eminim :) haberdar et bizi merak ederizz )[/QUOTE]

Canım merhaba bu tür durumlarda cerrahpaşada genetik bölümüne gitmen gerekiyor..Ben tahlil vermek için oraya gittiğimde biçok senin gibi hamile vardı bence bi danışmalısın o bölüme...hayırlısı olsun inşallah bebişin sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…