Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi fikir canım valla ama dediğin gibi insanın aklına gelmiyorki o an. birde en hassas noktan hiç bir tereddüte yerin yok yani o konuda[/QUOTE]

aynen öyle işte onlarda bundan yararlanıyo zaten. vicdan meselesii :) herkes aynı olmuyo öyle doktorlar hepsinin adını lekeliyo

sen aşkını dile getireni değil aşkını yüreğinde büyüteni sev gözleriyle sana bakıp aklında başka biri olanı değil her gece seni düşünürken uykusuz kalanı sev senin gözlerini değil yüreğini seveni sev seni mutsuzluğa götüreni değil her gün senin mutluluğun için DUA edeni sev

kızlarr yaa bu arada bi saat sonra fln sonuç alıcmmm dua edin.. yani bişey yoktur bence umutlanmıyorum hatta yumurtlamamış bile olabilirmm

hmm ablamlarda öylee ayy çok sevindim yaa. 2 senedir o kadar özledimki nişan sonra evlilik gelemedim malesef her sene geliyodumm :)

ablanlar nerde oturuyor belki yakınızdır:)) ben evlendikten sonra kayseride yaşamaya başladım zaten her zaman gelirdim seviyorum kayseriyi

ablanlar nerde oturuyor belki yakınızdır:)) ben evlendikten sonra kayseride yaşamaya başladım zaten her zaman gelirdim seviyorum kayseriyi

ablamların biri erkilette diğeride mithatpaşada araba ile meydan 5 dk. bizde kocasinan barbaros da oturuyorduk. merkeze yakın orasıda.

ablamların biri erkilette diğeride mithatpaşada araba ile meydan 5 dk. bizde kocasinan barbaros da oturuyorduk. merkeze yakın orasıda.

evet biliyorum canım ablam iki yerdede oturdu çok gittim ama barbarosu bilmiyorum..

canesra kızın çok tatlı maşallah Allah bağışlasın. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

yaaa kızlar şuan varyaa çok kötüyüm aslında ne yapsam bilmiyorum (( ağlamak istiyorum arıcam negatif dicek biliyorummmm

evet canım iyi olmaz mı hiç? şimdi burda nasıl rüzgar çıktı varya :))

ahh ahh buralarda sıcaktan çatlamaya başladı biliyomusun :) bu yaz gelmeyi düşünüyoruz nasipse kuzenin düğünü var :) inşAllah görüşmekde nasip olur .:)) bu uğurlu topiğin vesilecisi ile görüşmek çok iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…