yok cnm kayseriliyim ama 9 senedir izmirdeyiz :) sen neresinden?
canım benm oluyo öyle densizler bizim tecrübesizliğimizden yararlanıyolar aslında keşke orda istmiyorum yapmayın deseydinn o an aklına gelmiyo insanın ama işte. zaten regliymişin bide serum fln almışın hemen sağlık ocağından fln kan testi isteseydin inat değilmi:)
neresınde oturuyorsun canım
Hehehh Beylerbeyi'nde ne tarafta oturuyordun kız bende evlenmeden önce oradaydım:)))
hmm ablamlarda öylee ayy çok sevindim yaa. 2 senedir o kadar özledimki nişan sonra evlilik gelemedim malesef her sene geliyodumm :)
kızlarr yaa bu arada bi saat sonra fln sonuç alıcmmm dua edin.. yani bişey yoktur bence umutlanmıyorum hatta yumurtlamamış bile olabilirmm
ablanlar nerde oturuyor belki yakınızdır:)) ben evlendikten sonra kayseride yaşamaya başladım zaten her zaman gelirdim seviyorum kayseriyi
inşallah hamılesındır canım benım
ablamların biri erkilette diğeride mithatpaşada araba ile meydan 5 dk. bizde kocasinan barbaros da oturuyorduk. merkeze yakın orasıda.
yaaa kızlar şuan varyaa çok kötüyüm aslında ne yapsam bilmiyorum(( ağlamak istiyorum arıcam negatif dicek biliyorummmm
hmmm ahh ne güzel böyle hemşerinle konuşmakkk :) iyi geldiyo :)
neee çok isterdiiimmmama demicek bak biliyorum çünki aylarca duyduğum tek kelime bu
evet canım iyi olmaz mı hiç?şimdi burda nasıl rüzgar çıktı varya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?