takipteyim bennyarın sabaha bu heycanla nasıl ulaşırım bilmem,öyle sus pus duruyom valla
kızlar doktor 26 nısanda gıttımde keseyı gordu 11 mayısta kalp atışları ıcın gel dedı ama ben 6da gıdecem sızce duyulurmu
ya hayır ne konuşmuştuk ama...
hayırlısı bakalımm cnmm :))
aranızda ıstanbulda yasayan arkadaşlar varmı?
11 mayıs dıye konuşmuştuk ewett sende bebegın doğum tarıhın degıstır cnm 30 aralık yap ben gebelik haftasını netten hesapladım muhtelemen 30 aralık dıyor
dimi amaaaabende yarın sabah sınava gitmeden test yapar hemencik yazarımmm
28 günlük periyottan sat 25 mart olunca doğum 30unda mı oluyo
bılmıyorum kıı ben nasıl hesaplandıysa oyle yaptım ıste sımdı sen ayın kaçında gıdıyosun doktora bakalınm
hoşgeldin butterflysmile bu topik gerçekten uğurlubak bugün bile kaç tane güzel haber aldık bizede uğurlu gelecek inşallah
zaten cumartesi nasıl gidicez doktora 11 mayıs cumartesiye geliyo...ya 10unda gidelim ya 13ünde... aslında sen benden önce gitsen olur çünkü daha 26 nisanda görmüşsün keseyi..ben 29unda bile görememiştim.siz üç gün önden gidiyosunuz sanki bize göre...off bilmiyorum ya sen git 3 gün sonrası da be gideyim :) bana 15 gün sonra gel dedi doktor!!!geç döllenme var galiba bende...
sende mi açıktan üniv okuyosun? bölümün ne peki?
işletme okuyorum cnm 4.sınıftan bir,3.sınıftan bir dersim kaldıı bitecek inşallah bi biitiremedim gittii.memurum ben çalıştığım için bide biraz sallıyorm ne zaman biterse bitsin düşüncesi var malasef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?