Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzeltepeye çıkan yolda sahile yakındı cok özlüyorum oraları ne varsa Anadolu yakasında var canm:))

Walla haklısın canım havası suyu bile bir farklı insanları farklı daha sıcak.komşuluk hala var bizim oralarda.. Ben gökdelenlerin arasında boğuluyorum hala evim gibi hissedemedim bu yakayı..
Sizin oradan yukarı tepeye bakk bizde tam orada beyler çengelköyün arkasındaki tepedeydik Beylerbeyi'nin üstünde:))tertemiz efil efil hava...

inşAllah canım benm sağolun yaa Rabbim razı olsun sizde olmasanız kimseyle konuşamamaktan çatlarım heralde ((

Sende sağol canım âmin rabbim senden de razı olsun en yakınıma anlatamıyorum garip geliyor ama siz her an destekçisinin ve pozitifsiniz bu yüzden buradayız:))

Sende sağol canım âmin rabbim senden de razı olsun en yakınıma anlatamıyorum garip geliyor ama siz her an destekçisinin ve pozitifsiniz bu yüzden buradayız:))

aynen öyle canım benim en yakının bile anlamıyo olur olmaz konuşuyo ediyo, ama burda görüşmemş olsak bile ne kadar yakınızz :)

umudunu kaybedip moralini bozma bak biz hep beraber beklediğimiz haberi alacağımız günü bekliyoruz ve biz yanındayız canım

sağol cnm benm çok teşekkür ederim. inşAllah o haberi alıcaz mayıs ayında Rabbimin izni ilee

hayırlısı olsun inşallah üzülmemeye gayret et canım. İnşallah Rabbim fazla bekletmez seni istediğini, gönlündekini bir an önce kucağına almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde

aminnnn canım benim sağol güzel dua'n için.. inşAllah o günü sabırsızlıkla bekliyorummm

Ozaman nası dua ediyoruz bebişlerimizle çınaraltında bi kahvaltı yapmak nasip olur inşallah manzaraya karşı...:)ne güzel hayaller bunlar..

naber kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum
hamile arkadaşları tebrik ediyorum
ben iyiyim adetimi bekliyorum
bu arada istanbulda yaşıyorum

kuzum öncelikle tebrik ederim kanda da öyle çıkar. diğer olumsuz şeyleri takma nolur Rabbim vermiş inşAllah da sağlıklıdır. dua et içine kötü şeyleri getirme o daha bi melek korur Rabbim inşAllah sağlıklı haberlerinide alırsın eminim :) haberdar et bizi merak ederizz )[/QUOTE]

kızlar günaydınn..dün gittim doktora doğal olarak kan testi istedi benden bir de karından ultrasonda küçük bişeyler gördü hamilelik olabilir kandan sonra konuşalım dedi baya bi sonuçların çıkmasını bekledik..ve kan değerlerim 3900 küşürlerde çıktı birde raporda <5,3 yazıyordu..sonuç olarak hamileymişim kanda da tescillenmiş oldu sanırım 3 haftalık çok küçük şu anda pek görünmüyor bi 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi..kullandığım ilaçları da sordum ilk bir ayda herhangi bir zararı olmaz dedi bakalım bundan 4 ay önce kalsiyuma başlamıştım yine öyle devam et dedi öyle işte..şimdi de evdeyim durumu sizlerle paylaşayım istedim :))

oncelikler tebrikler içtiğin hangi kategori ilaca girer bilmem ama x kategorisinde değilse asırı endıselenme bunun dısında doktorumun bana soyledıgı hamılelık teşhis edilmeden alınan haptan korkma eger etkılerse bebegı zaten tutunamaz demıstı sen 10 gun once ıcmıssın yanı henuz bebek olusmamıstı o nedenle buyuk bir sorun teşkil edeceyini düşünmüyorum ama yinede mutlaka doktoruna bahset !!![/QUOTE]

sağol tatlımm söyledim doktoruma o da senin gibi ilk haftalarda bir zararının olmayacağını söyledi bende içimi ferah tutmaya çalıyorum artık..dünkü kan değerlerim 3900 küsürlerde doktor tahminen 3 haftalık dedi öyle mi oluyor gerçekten bir bilgin var mı??

kizlar dun aksam test yaptim ama negativ dedim sabah bi daha yaparim test bozuk cikti 1cizgi bile cikmadi hic..ama adet 20gundur gecikiyor ve 1 ayda 2ci kez adet soktucu kullaniyorum neden adet olamadimkiiiiii offf...kist olsa acirdi dimi hiss ederdim dimi????? cunki bebim en fazla 30mm folikulyar kistim vardi o beni cok rahatsiz ediyordu hiss ediyordum sagimdaydi ama simdi hic biweyim yok ilk defa da bu kadar gecikiyorrr

Ozaman nası dua ediyoruz bebişlerimizle çınaraltında bi kahvaltı yapmak nasip olur inşallah manzaraya karşı...:)ne güzel hayaller bunlar..

Ayy ne güzel bir dua ettin âmin inşallah oda nasip olur çınarları sefası bebeklerde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…