Canım moral bozmak yok hayırlısı olsun inşallah üzülme demiyorum az üzül:)) önümüzdeki aya bakalım umutla
Güzeltepeye çıkan yolda sahile yakındı cok özlüyorum oraları ne varsa Anadolu yakasında var canm:))
inşAllah canım benm sağolun yaa Rabbim razı olsun sizde olmasanız kimseyle konuşamamaktan çatlarım heralde((
kızlar yaaa beklediğim sonuç yaniii yoknegatifff
Sende sağol canım âmin rabbim senden de razı olsun en yakınıma anlatamıyorum garip geliyor ama siz her an destekçisinin ve pozitifsiniz bu yüzden buradayız:))
umudunu kaybedip moralini bozma bak biz hep beraber beklediğimiz haberi alacağımız günü bekliyoruz ve biz yanındayız canım
Aradım kuzummm negatifff
göbeğimin alt tarafı çok acıyooooo(( kasıklarım kopuyoooo ((
hayırlısı olsun inşallah üzülmemeye gayret et canım. İnşallah Rabbim fazla bekletmez seni istediğini, gönlündekini bir an önce kucağına almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde
bende fazla agrı yok ama acıktım yemek yıcem sen nerede oturuyosun hangı sehırde
Walla haklısın canım havası suyu bile bir farklı insanları farklı daha sıcak.komşuluk hala var bizim oralarda.. Ben gökdelenlerin arasında boğuluyorum hala evim gibi hissedemedim bu yakayı..
Sizin oradan yukarı tepeye bakk bizde tam orada beyler çengelköyün arkasındaki tepedeydik Beylerbeyi'nin üstünde:))tertemiz efil efil hava...
bursadayız biz...ama eşim de ben de aslen manisalıyız aileler orda yani..
uzakmışız canım
tatlımm günaydınn..az önce test yaptım ikinci çizgi net bir şekilde belirdi emin olamadım başka marka test daha uyguladım o da aynı..sonuca göre şu anda hamile gözüküyorum istiyoduk da aslında ama içimde garip bir burukluk ve endişe var nedenseçünkü bundan 10 gün kadar önce iltihap tedavisi için monodox antibiyotik ve fitik kullanmıştım şimdi netten bakıyorum hamilelikte özellikle ilk aylarda bu ilaçların bebeğin sağlığını ciddi şekilde etkilediğini okudum okudukça da moralim bozuluyo ben tahlil için verdiğim kandan çıkmıştır diye doktor verdiği için nasılsa hamilelik de yok diye rahat rahat kullanmıştım napıcağımı bilemedim şimdi..bugun doktora gidicem bakalım sonucu netleştirmeye..
kuzum öncelikle tebrik ederim kanda da öyle çıkar. diğer olumsuz şeyleri takma nolur Rabbim vermiş inşAllah da sağlıklıdır. dua et içine kötü şeyleri getirmeo daha bi melek korur Rabbim inşAllah sağlıklı haberlerinide alırsın eminim :) haberdar et bizi merak ederizz )
Ozaman nası dua ediyoruz bebişlerimizle çınaraltında bi kahvaltı yapmak nasip olur inşallah manzaraya karşı...:)ne güzel hayaller bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?