Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşkvebiz inşallah alacağız canım o haberi)

Zümrüt898 tatlım çoook sevindim güzel haberine.sende sıranı sağdın sıra bizde inşallah.bebişin ve sana Allah hayırlı ömür nasip etsin betahcgli haberlerini bekliyoruz.

kızlar günaydınn..dün gittim doktora doğal olarak kan testi istedi benden bir de karından ultrasonda küçük bişeyler gördü hamilelik olabilir kandan sonra konuşalım dedi baya bi sonuçların çıkmasını bekledik..ve kan değerlerim 3900 küşürlerde çıktı birde raporda <5,3 yazıyordu..sonuç olarak hamileymişim kanda da tescillenmiş oldu sanırım 3 haftalık çok küçük şu anda pek görünmüyor bi 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi..kullandığım ilaçları da sordum ilk bir ayda herhangi bir zararı olmaz dedi bakalım bundan 4 ay önce kalsiyuma başlamıştım yine öyle devam et dedi öyle işte..şimdi de evdeyim durumu sizlerle paylaşayım istedim :))[/QUOTE]

Canım hayırlı uğurlu gelsin bebeğin güzel günlerde büyütmek nasip olsun çok sevindim adına. İçini ferah tut ilacı dölleme zamanlarında almıştın ya daha bebiş yoktu piyasada hem doktor da birşey olmaz demiş hem değerlerinde çok güzel çıkmış haftasına göre.valla ben senin adına çok sevindim mutlu oldum bu kadar güzel haberin üstüne))) sağlıcakla kal

Canım hayırlı uğurlu gelsin bebeğin güzel günlerde büyütmek nasip olsun çok sevindim adına. İçini ferah tut ilacı dölleme zamanlarında almıştın ya daha bebiş yoktu piyasada hem doktor da birşey olmaz demiş hem değerlerinde çok güzel çıkmış haftasına göre.valla ben senin adına çok sevindim mutlu oldum bu kadar güzel haberin üstüne))) sağlıcakla kal[/QUOTE]

saollasın tatlımm çok teşekkür ederim..sizinle konuşmak çok güzel gerçekten İnşallah Rabbim en kısa sürede sana da bugünleri yaşamayı nasip eder:)) sende kal sağlıcakla

istanbulda olsaydın belkı aynı hastanede doğum bıle yapabılırdık hemen hemen aynı günde olucak gıbı hayırlısı olsun ınsallah

tatlımm mrb burdan baktım hamileliklerimiz biraz birbirine yakın gibi bir sakıncası yoksa sana bir sorum olucaktı..cevap vermek istemessen de seni anlarım...bu dönemde cinsel yaşamın nasıl gidiyor..dün kan vermeye gittiğimde doktorum bana bu konuda herhangi birşey söylemedi malum bende öyle olunca kendim soramadım netten okuyorum ama ikilemde kaldım bu dönemde ayrıca bir önlem almamız gerekir mi ya da ne biliyim eşinin ilişkide korunması felan gerekli midir ilişkimize normal devam edebilir miyiz??

Canim benim okuyorum yazdiklarinizi ama cevap vermeye firsatim yok acayip bi sekilde yogunum :) bebisimizde gayet iyi arada midem bulaniyo ama idare ediyorum bebegimin orda oldugunu hissettiriyo bana bu bulantilar :) senin adina cok sevindim´yumurtan buyumus insallah catlar ve bebisin gelir canim !

kızlarr bendee hamişiimmm sanırım ikinci çizgi açık pembe çıktııı :)))) bebşim benimledir inşallah

ikiniz adına da çok çok sevindim şahsen hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz. Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah

saollasın tatlımm çok teşekkür ederim..sizinle konuşmak çok güzel gerçekten İnşallah Rabbim en kısa sürede sana da bugünleri yaşamayı nasip eder:)) sende kal sağlıcakla
sizinle konuşmak paylaşmak bir zevk))))âmin canım inşallah rabbim ol der :))

Tahmin ettim canım bende o haldeydim mesai arkadaşım izne ayrıldı dolayısıyla çok çalışmak lazım:)) bebişi selamlar teyzesi öper iki gramlık bebişi:))) bugün hissettim çatladı zaten ağrısını çekiyoruz bakalım:))) hayırlısı olsun artıkkk.karşılaştığımızda konuşuruk öptüm

Son düzenleme:

korunma fln olmalımı bılmıyorum aama bız korunmuyoruz canım zaten ben artık ılıskı fln da ıstemıyorum nedense ağrılarım cok bu aralar yarın doktora gıdecem mıdem acayıp bulanıyor sız normal devam edın bısey olsaydı doktor soylerdı sanırım

tamam canım teşekkürler cevabın için :))

teşekkür ederim cnm haftaiçi inşallah gidicem doktora haberleri iletirim burdan :)darısı hayırlısıyla başınıza inşallah en tez zamanda

38 s cim ben sonunda adet oldum ve beklenmeyen bat tarihini değiştirebiliriz
5 haziran gelmeyesice

38 s meraba bu saatte grdm yeni geldm eve tatlım nasılsın ya bnm 5 nde regl olmm gerekiodu ama 3nde oldum 31 mayıs yeni batım ttlım eklersen sevnrm çok üzüldm bu ayda olmadı ümidm kalmıo bu ay yıkıldım resmen üstelk bn 3 nde kan verdm test yaptrym bakım erken ama ddm daha sonucu beklerken regl oldum

kızlarr bendee hamişiimmm sanırım ikinci çizgi açık pembe çıktııı :)))) bebşim benimledir inşallah

canım çoook sevindim tebrik ederim inşallah kanda da gösterir kendini bebişin ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

Guzelim benimm iyim bende sen nasilsin sinavin nasil. Gecti ?? Ben yokken baya yazan olmus okumam gereken birsuru sayfalar var :)

bende iyiyim çok şükür bebeğim sınavım iyiydi fena değildi yani evet canım sayfalar ilerliyor durmadan geriye döndüğümde ben bile şaşırıyorum senin sınavın nasıl geçti canım???????

38 s cim ben sonunda adet oldum ve beklenmeyen bat tarihini değiştirebiliriz
5 haziran gelmeyesice

tamam canım değiştireyim ama bi daha kine batı değil sonucu değişticem

mrb güzelim üzülme hiç ya zamanı gelmemiştir yoksa bebişin bu kadar üzer miydi annesini hem bak erkenden yapma bi daha test filan üzülüyosun.. bitanem boşver bırak adetin geçsin sonra teste karar ver.. umudunu hiç ama hiç kaybetme bizi ayakta tutan tek şey umudumuz.. onu da elimizden kaçırmayalım...

canım seni de tebrik ederim inşallah sağlıklı bi şekilde rabbim kucağına almayı nasip eder.. dilerim güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…