kuzum öncelikle tebrik ederim kanda da öyle çıkar. diğer olumsuz şeyleri takma nolur Rabbim vermiş inşAllah da sağlıklıdır. dua et içine kötü şeyleri getirmeo daha bi melek korur Rabbim inşAllah sağlıklı haberlerinide alırsın eminim :) haberdar et bizi merak ederizz )
kızlar günaydınn..dün gittim doktora doğal olarak kan testi istedi benden bir de karından ultrasonda küçük bişeyler gördü hamilelik olabilir kandan sonra konuşalım dedi baya bi sonuçların çıkmasını bekledik..ve kan değerlerim 3900 küşürlerde çıktı birde raporda <5,3 yazıyordu..sonuç olarak hamileymişim kanda da tescillenmiş oldu sanırım 3 haftalık çok küçük şu anda pek görünmüyor bi 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi..kullandığım ilaçları da sordum ilk bir ayda herhangi bir zararı olmaz dedi bakalım bundan 4 ay önce kalsiyuma başlamıştım yine öyle devam et dedi öyle işte..şimdi de evdeyim durumu sizlerle paylaşayım istedim :))
istanbulda olsaydın belkı aynı hastanede doğum bıle yapabılırdık hemen hemen aynı günde olucak gıbı hayırlısı olsun ınsallah
Canarsa ben istanbuldayım.
Cduruer nerelerdesin kuzu sen nasıl bakalım annesi bebişi???
S38 bebeğim aynı doktora gittim yaa.karından da Altan'da ultrasonla sağ yumurtalığımı çok zor buldu gördü baya uğraştı.. Neden olabilir bi fikriniz var mı? Pazartesi solda 11 mm vardı bu galiba dedi doktor.dün gittim soldaki 13 mm büyümemiş, istediğim gibi olmadı dedi sağ yumurtalığımı da bi türlü göremedi derken tam vazgeçmek üzereydi ki sağda 18mm ilk yumurtacığımı gördü işte bu dedi kadın:)))) zafer nidası attı.yaaa kaç memden sonra çatlar yumurta???
kızlarr bendee hamişiimmm sanırım ikinci çizgi açık pembe çıktııı :)))) bebşim benimledir inşallah
kızlar günaydınn..dün gittim doktora doğal olarak kan testi istedi benden bir de karından ultrasonda küçük bişeyler gördü hamilelik olabilir kandan sonra konuşalım dedi baya bi sonuçların çıkmasını bekledik..ve kan değerlerim 3900 küşürlerde çıktı birde raporda <5,3 yazıyordu..sonuç olarak hamileymişim kanda da tescillenmiş oldu sanırım 3 haftalık çok küçük şu anda pek görünmüyor bi 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi..kullandığım ilaçları da sordum ilk bir ayda herhangi bir zararı olmaz dedi bakalım bundan 4 ay önce kalsiyuma başlamıştım yine öyle devam et dedi öyle işte..şimdi de evdeyim durumu sizlerle paylaşayım istedim :))
sizinle konuşmak paylaşmak bir zevksaollasın tatlımm çok teşekkür ederim..sizinle konuşmak çok güzel gerçekten İnşallah Rabbim en kısa sürede sana da bugünleri yaşamayı nasip eder:)) sende kal sağlıcakla
Canim benim okuyorum yazdiklarinizi ama cevap vermeye firsatim yok acayip bi sekilde yogunum :) bebisimizde gayet iyi arada midem bulaniyo ama idare ediyorum bebegimin orda oldugunu hissettiriyo bana bu bulantilar :) senin adina cok sevindim´yumurtan buyumus insallah catlar ve bebisin gelir canim !
tatlımm mrb burdan baktım hamileliklerimiz biraz birbirine yakın gibi bir sakıncası yoksa sana bir sorum olucaktı..cevap vermek istemessen de seni anlarım...bu dönemde cinsel yaşamın nasıl gidiyor..dün kan vermeye gittiğimde doktorum bana bu konuda herhangi birşey söylemedi malum bende öyle olunca kendim soramadım netten okuyorum ama ikilemde kaldım bu dönemde ayrıca bir önlem almamız gerekir mi ya da ne biliyim eşinin ilişkide korunması felan gerekli midir ilişkimize normal devam edebilir miyiz??
korunma fln olmalımı bılmıyorum aama bız korunmuyoruz canım zaten ben artık ılıskı fln da ıstemıyorum nedense ağrılarım cok bu aralar yarın doktora gıdecem mıdem acayıp bulanıyor sız normal devam edın bısey olsaydı doktor soylerdı sanırım
tamam canım teşekkürler cevabın için :))
Aşkvebiz inşallah alacağız canım o haberi)
Zümrüt898 tatlım çoook sevindim güzel haberine.sende sıranı sağdın sıra bizde inşallah.bebişin ve sana Allah hayırlı ömür nasip etsinbetahcgli haberlerini bekliyoruz.
ikiniz adına da çok çok sevindim şahsen hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz. Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah
aranızda ıstanbulda yasayan arkadaşlar varmı?
kızlarr bendee hamişiimmm sanırım ikinci çizgi açık pembe çıktııı :)))) bebşim benimledir inşallah
Guzelim benimm iyim bende sen nasilsin sinavin nasil. Gecti ?? Ben yokken baya yazan olmus okumam gereken birsuru sayfalar var :)
38 s cim ben sonunda adet oldum ve beklenmeyen bat tarihini değiştirebiliriz
5 haziran gelmeyesice
38 s meraba bu saatte grdm yeni geldm eve tatlım nasılsın ya bnm 5 nde regl olmm gerekiodu ama 3nde oldum 31 mayıs yeni batım ttlım eklersen sevnrm çok üzüldm bu ayda olmadıümidm kalmıo bu ay yıkıldım resmen üstelk bn 3 nde kan verdm test yaptrym bakım erken ama ddm daha sonucu beklerken regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?