Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım seni de tebrik ederim inşallah sağlıklı bi şekilde rabbim kucağına almayı nasip eder.. dilerim güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin

amin tatlımm çok sağolasın :)) Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım sen listemizde yok muydun ben varsın sanıyodum(

canım sen listemizde yok muydun ben varsın sanıyodum(

bilmiyorum ki canım yaa olmayabilirim sanırım...hamileliğimi üç gün önce öğrendiğim için burada daha çok yeni sayılırım o yüzden olabilir :)

bilmiyorum ki canım yaa olmayabilirim sanırım...hamileliğimi üç gün önce öğrendiğim için burada daha çok yeni sayılırım o yüzden olabilir :)

evet yoksun tatlım:) şimdi yenisin ama zamanla değişir bu kavram:)) genelde arkadaşlarım topiğe hamiş olmadan geliyor ama sen hızlı bi başlangıç yaptın o yüzden seni eklemeye fırsat bile olmadan hamiş olmuşun

heheee :)) hamilelik belirtilerim varken bu topikde geziniyordum canım aslında ama sonuç belli olduktan sonra da burda sizlerle paylaşmıştım araya kaynamışım heralde :))

heheee :)) hamilelik belirtilerim varken bu topikde geziniyordum canım aslında ama sonuç belli olduktan sonra da burda sizlerle paylaşmıştım araya kaynamışım heralde :))

evet biliyorum güzelim ama iyi yapmışsın buraya gelmekle bi arkadaş daha kazanırız:))

günaydın hanımlarrr

38 cim senin ağzın ne güsel şeyler sölüyo öyle
ağzın bal yesin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…