canım çoook sevindim tebrik ederim inşallah kanda da gösterir kendini bebişin ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
aminn cnmçok teşekkür ederimm .hayırlısıyla bi de kanda ve ultrasondada göreyimde ...darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına
canım seni de tebrik ederim inşallah sağlıklı bi şekilde rabbim kucağına almayı nasip eder.. dilerim güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin
canım çoook sevindim tebrik ederim inşallah kanda da gösterir kendini bebişin ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
aminn cnmçok teşekkür ederimm .hayırlısıyla bi de kanda ve ultrasondada göreyimde ...darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına
amin canım benimmm inşallah... ben şimdiden halay çekmeye başlayayım
amin tatlımm çok sağolasın :)) Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah
amin canım benimmm inşallah... ben şimdiden halay çekmeye başlayayım
hehehee :))) çekelim vallaaa :)
hehehee :))) çekelim vallaaa :)
canım sen listemizde yok muydun ben varsın sanıyodum(
bilmiyorum ki canım yaa olmayabilirim sanırım...hamileliğimi üç gün önce öğrendiğim için burada daha çok yeni sayılırım o yüzden olabilir :)
günaydınnnn güzellerrrr
evet yoksun tatlım:) şimdi yenisin ama zamanla değişir bu kavram:)) genelde arkadaşlarım topiğe hamiş olmadan geliyor ama sen hızlı bi başlangıç yaptıno yüzden seni eklemeye fırsat bile olmadan hamiş olmuşun
heheee :)) hamilelik belirtilerim varken bu topikde geziniyordum canım aslında ama sonuç belli olduktan sonra da burda sizlerle paylaşmıştım araya kaynamışım heralde :))
iyiyim fıstığım sen nasılsın
günaydın kızlaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?