Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
koydum tekrar bak hemecik .. ama bastan söyleyim küçügüm zaten ben

Eneeeemmm gördüm küçücük minicik içi dolu turşucuk:)))) maşallahh pek de datlısın:))) ben niye minyon olamadım yaa keşke olaydım

koyuyorum hemen bende 2 dk m var eşim beni almaya gelmeden sileyim bak hemen Sözden :)))

Mera22 canım çok tatlısııınnn. Allahım nazarlardan saklasın :)
tşekkür ederim tatlım sende öyle allah eşinle sevdiklerinle uzun ömür versin maşşallah

koyuyorum hemen bende 2 dk m var eşim beni almaya gelmeden sileyim bak hemen Sözden :)))

Mera22 canım çok tatlısııınnn. Allahım nazarlardan saklasın :)

Maşallah mübarek Allah nazar değmesin bizim kızlara herkes mi güzel olur:)))) nazar değmesin canım:)

Eneeeemmm gördüm küçücük minicik içi dolu turşucuk:)))) maşallahh pek de datlısın:))) ben niye minyon olamadım yaa keşke olaydım

kız tek iri sen misin burda koskoca buschy var bak aşk olsun... annaneme sülalede goca ayten derler....anneme goca saadet derler...bu gidişle anadan kıza geçicek gocalık :)

beni tatlı gören gözlerin yüregin tatlı asıl önemli olan dış görünüş değil bunu biliyosun.. amam bende pek küçük görünüom be

Caydin çok tatlı görünüyosun maşşallah nazar değmesin yüzünden gülücük hiç eksik olmasın
ben ozaman hepinize abla deyim o zman deyim ben

Caydin çok tatlı görünüyosun maşşallah nazar değmesin yüzünden gülücük hiç eksik olmasın
ben ozaman hepinize abla deyim o zman deyim ben

Ammminn sağol tattlımm yüzümüzden gülücük göbişimizden bebiş eksik olmasın

ben çıkıyorum kızlar ama aklım sizde olacak çook güzel bi gündü hepinizde çook güzelmişsiniz canım arkadaşlarım telden okurum yazdıklarınızı:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…