halimleyken i hamileyken diye okudum yaa
kızlaaar bende ekledim resmimi düğün fotosu bakında silicem bende :)
abowwhalimleyken i hamileyken diye okudum yaa
saol canımcım he küccükümanaaam çok tatlı bişeymişsin kızküçücük,şirincecik anaaam
hehhee saol bebeğimmmAmann da ammaann Ne güzel ne sempatiksiniz siz öyleeee
hea yaw küçüğüm işte.. hatta eve taşındığımızda kapıcı geldi kapıyı ben açtım kadın annen nerde dedi annem yok benim dedim öldü mü dedi ya yok ev sahibi benim dedim kadın abo nie küçüksün sen böyle dedievet ya buschyim dediği gibisin valla mera22 im:))
kızlaaar bende ekledim resmimi düğün fotosu bakında silicem bende :)
hea yaw küçüğüm işte.. hatta eve taşındığımızda kapıcı geldi kapıyı ben açtım kadın annen nerde dedi annem yok benim dedim öldü mü dedi ya yok ev sahibi benim dedim kadın abo nie küçüksün sen böyle dedigören hep öle dio
abowwhehehheee ayh çok güldüm yha keske kıs
saol canımcım he küccüküm
hehhee saol bebeğimmm
hea yaw küçüğüm işte.. hatta eve taşındığımızda kapıcı geldi kapıyı ben açtım kadın annen nerde dedi annem yok benim dedim öldü mü dedi ya yok ev sahibi benim dedim kadın abo nie küçüksün sen böyle dedigören hep öle dio
he yaw bayağ bozuldum üzüldüm hemdehahahaa annenn nerde hee
Hepinizi gördüm, gördüm
Amada merakliymişim yahu
he yaw bayağ bozuldum üzüldüm hemde
beni de gördün mü kız sen var mıydın o zaman:))
Bir seni göremedim, yetişmedimbeni de gördün mü kız sen var mıydın o zaman:))
öyle tabi canım yha .. ben liseye giderken orta okula gidiom sanarlardı deli olurdum yhaBende 30 yaşındayım ama inanki bana da hep 23-24 yaşında gösteriyorsun diyorlar... Bence bu bir avantaj düşünsene 50-60 yaşına gelince de genç göstericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?