38h buschy ellerinize sağlıkkk canlarımmm:13:
2 ay önce düşük yaptım. doktor 3 ay korun dedi ama ben korunmadım. hamilelik belirtileri başlayınca korunmadığım için pişman oldum. 2 gündürde hamile olmayayım bu ay diye dua ettim. adetime 6 gün var pembemsi kahverengi lekelenmem var. ama hiç ağrı sancı yok... eskiden adet olmayayım derdim şimdi bu ay adet olayım diyorum. yeni bir hamileliğe hazır olmadığımı anladım. acaba bu yerleşme kanaması mı yoksa adet başlangıcı mı? kırmızıya dönmediği için hala bir risk var sanırım
2 ay önce düşük yaptım. doktor 3 ay korun dedi ama ben korunmadım. hamilelik belirtileri başlayınca korunmadığım için pişman oldum. 2 gündürde hamile olmayayım bu ay diye dua ettim. adetime 6 gün var pembemsi kahverengi lekelenmem var. ama hiç ağrı sancı yok... eskiden adet olmayayım derdim şimdi bu ay adet olayım diyorum. yeni bir hamileliğe hazır olmadığımı anladım. acaba bu yerleşme kanaması mı yoksa adet başlangıcı mı? kırmızıya dönmediği için hala bir risk var sanırım
kızlar benide aranıza alın burda bol hamiş varr maşallah maşallah elifcim de burdaymışş
kızlar benide aranıza alın burda bol hamiş varr maşallah maşallah elifcim de burdaymışş
tamamen sağlığına kavuşmadan korunmamış olman sakıncalı anne sağlıklı olsun ki bebek sağlıklı olsun demi ama...inşallah tutmamıştır demeyelim de tuttuysa da inşallah bi zorluk yaşamazsın tekrar o yaşadığın acıları yaşamazsın diyelim...
aslında ilk hamile kaldığımdan daha sağlıklı bir bünyeye sahibim şuan. 48 kiloydum şuan 54 kiloyum. kan değerleri falan ilk hamile kaldığımdan daha iyi. kürtaj sonrasında çabuk toparlandım.zaten gecikme yaşamadan ilk adetimi oldum. fiziksel olarak hazır olduğumu düşünüyorum. ancak psikolojik olarak hazır değilim sanırım. sanki hamile kalmak ilk bebeğime yapacağım bir haksızlıkmış gibi bir psikolojiye büründüm şuan. bilmiyorum bu ay korunduktan sonra tekrar hamile kaldığımda yine aynı şeyleri yaşayacağım belkide. bilmiyorum canım hayırlısı artık. sabahtan beri leke geliyor ama kırmızı gelecek mi gelecekse nezaman gelecek bilmiyorum. ağrı olmaması düşündürüyor beni. ama insan 3 aylık bir hamilelik dönemi geçirince, onun ultrasonda hareketlerini görünce ve onu erşey yolunda giderken kaybedince tekrar aynı duyguları yaşamak istiyor. aceleci olmasıda bu nedenle sanırım. önceden anlam veremediğim bu aceleciliği yaşayınca anladım. inşallah sen bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. Allah kimseye yaşatmasın dünyada öyle zor bir durum yok sanırım. doğruymuş evlat acısı en büyük acıymış...
ram papa pam ram papa papam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?