inşallah beklenen tarihte olurumda sonra denemelere başlarız :)
inşallah beklenen tarihte olurumda sonra denemelere başlarız :)
şu listeyi biraz temize mi geçsek bebem ya??tablo falan oluştursan...:44:
bence bat'ı 12 temmuz diye girelim canım neden dersen bat aslında Beklenen Adet Tarihi ama biz burda Beklenmeyen olarak algılıyoruz...14 hazirandan adetin geldi diye senin üzülen arkadaşlarımız olabilir yanlış anlaşılmadan dolayı....ama yine de sen bilirsin
hoşbuldukk :):) yaşım 28 ağustos yazalım bana 28 ağustos a falan denk gelir sanırım düzensiz inşallah düzene girer :):)mrb canım hoş geldin yaşını ve batını yazar mısın?
[/FONT]
hoşbuldukk :):) yaşım 28 ağustos yazalım bana 28 ağustos a falan denk gelir sanırım düzensiz inşallah düzene girer :):)
38s im benim batı da değiştir guzucum yha 23 haziran yapıver sana zahmet
kızlar benim netten sipariş ettiğim ovilasyon testi dün gelmişti bgnde aynı yine aynı kargo geldi şimdi 20 tane ovilasyon testi 6 tanede gebelik testiydi sipariş etmiştim... şimdi oldu sana 40 ovi+12 gebelik testiüzüleyim mi sevineyim mi bilemedim yhaaa of lan
canım sen dünü unut boşver bu ay sıfırdan başlıyosun bebiş hazırlıklarına tamam mı öyle düşün
hea sil bastan her ay oldugu gibi canım neyse ovilasyon testim bol nasılsainş. diğer aya bebeişimz göbişimizde oluuuuuuuuuuuurr
hangi diger ayben diğer aylarda çalışma yaptığımızı hatırlamıyorum ya sen
hangi diger ayben hiç bişey hatırlamıyorum 38s im ::89:
anlarım tabisen beni anlıyorsun mera22 im benim hep böyle düşünelim tamam mı:13:
kız anam bacım ben çıkayım pc kapatayım müsafirim gelecek şimdihadi kendinize çok iyi bakın öperim sizleri bnde süsleneyim azcık daha hadi hayırlı günler olsuuunnnnn:79::79:
Tünayyddıınn kızllarrr.. Malum cuma ödeme günü ancak girebildim.. :118: Muhabbet uzamış yine tek tek okuyorum şimdi.. Bu arada akşam çalışma oldu inşallah tutar kızlar bütün gece yattımC.tesi de büyük gün Bu arada keçiboynuzu iyi geliyomuş die duydum bilgilerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?