Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah beklenen tarihte olurumda sonra denemelere başlarız :)

bence bat'ı 12 temmuz diye girelim canım neden dersen bat aslında Beklenen Adet Tarihi ama biz burda Beklenmeyen olarak algılıyoruz...14 hazirandan adetin geldi diye senin üzülen arkadaşlarımız olabilir yanlış anlaşılmadan dolayı....ama yine de sen bilirsin

hmm evet doğru söylüyosun ben onu düşünmemiştim öyle yapalım

38s im benim batı da değiştir guzucum yha 23 haziran yapıver sana zahmet

biliyorum konumuzla hiç alakası yok belki bunu burda sormak doğru da olmayabilr ama bizim evlilik yıldönümümüz yaklaşıyo kutlamak kutlamamak hediye almak yada almamak arasında kaldım.sizce ne yapmalıyım?

kızlar benim netten sipariş ettiğim ovilasyon testi dün gelmişti bgnde aynı yine aynı kargo geldi şimdi 20 tane ovilasyon testi 6 tanede gebelik testiydi sipariş etmiştim... şimdi oldu sana 40 ovi+12 gebelik testi üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim yhaaa of lan

Son düzenleme:

canım sen dünü unut boşver bu ay sıfırdan başlıyosun bebiş hazırlıklarına tamam mı öyle düşün

canım sen dünü unut boşver bu ay sıfırdan başlıyosun bebiş hazırlıklarına tamam mı öyle düşün

hea sil bastan her ay oldugu gibi canım neyse ovilasyon testim bol nasılsainş. diğer aya bebeişimz göbişimizde oluuuuuuuuuuuurr

hea sil bastan her ay oldugu gibi canım neyse ovilasyon testim bol nasılsainş. diğer aya bebeişimz göbişimizde oluuuuuuuuuuuurr

ben diğer aylarda çalışma yaptığımızı hatırlamıyorum ya sen

kız anam bacım ben çıkayım pc kapatayım müsafirim gelecek şimdi hadi kendinize çok iyi bakın öperim sizleri bnde süsleneyim azcık daha hadi hayırlı günler olsuuunnnnn:79::79:

kız anam bacım ben çıkayım pc kapatayım müsafirim gelecek şimdi hadi kendinize çok iyi bakın öperim sizleri bnde süsleneyim azcık daha hadi hayırlı günler olsuuunnnnn:79::79:

tamam bebeğim iyice süslen tak takıştır
görüşürüz kendine iyi bak

Tünayyddıınn kızllarrr.. Malum cuma ödeme günü ancak girebildim.. :118: Muhabbet uzamış yine tek tek okuyorum şimdi.. Bu arada akşam çalışma oldu inşallah tutar kızlar bütün gece yattım C.tesi de büyük gün Bu arada keçiboynuzu iyi geliyomuş die duydum bilgilerinize

tünaydın canım nasılsın
inşallah bu ay bebiş haberi alırız senden ve bütün arkadaşlarımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…