Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:26:niye böyle olduk biz topik harici bi hayatım yok şuan bu evi kim temizlicek...

sen yat dinlen boşver..eşin temizlesin..ben hamileyken ben süpürüyodum eşimde sağolsun arkamdan siliyodu evi yemeği falan birlikte yapıyoduk masayı birlikte hazırlıyoduk ama masa toplama işine elini sürmüyodu beyfendi :)

yaa kızlar eve net bağlatıcam..sizin kotalı mı snırsız mı fiyat ne kadar?bide bizim ev telefonu yok olmadn da oluyomuş sanırım hiç araştırmadım ama..

yaa kızlar eve net bağlatıcam..sizin kotalı mı snırsız mı fiyat ne kadar?bide bizim ev telefonu yok olmadn da oluyomuş sanırım hiç araştırmadım ama..

canım şimdi ttnet te kampanya devam ediyo tivibu+ev telefonu+sınırsız internet 49 tl olması lazım.. ev tlfnunu kullanmana gerek yok ya hattı bağlat yeter.. zaten sen başvurunca onlar gelip yapıyo herşeyi ücretsiz

mtfağı sevmez benimki ama geçen pazar süpürge tuttu sildi.ev pazardan pazara temizlencek artık sofrayı da yorgun olduğundan kıyamıyorum ben kuruyorum ama yemekten sonra bir ağırlık çöküyo bana hemen sofradan kalkıp uzanıyorum erkekim topluyo ben camları kim silcek tozları kim alcak merak ediyorum:44 işleri ben de sevmem adamcım da sevmez

hmm eşime söyleyimde araştırsın olmazsa..bizim laptobu vefat eden bebek kaynım oynasın diye kayınvalidemlere bırakmıştık şimdi ellerinden almak da olmaz he net bağlatmak lazım hemde laptop almak lazım..benm evde oluşum eşime biraz pahalıya mal olacak gibi sanki :) bide telefon alcak evlilik yıldönümü geliyo acıdım şimdi kocama

hmm anladım canım ama sınırsız al neti daha iyi oluyo

valla benm kocam önceden de hep yardımm ederdi mutfak konusunda çnkü boğazı yemeyi çok seviyo :) ve iyikide seviyo..ben bütün malzemeleri hazrlıyorum oda sırasına göre koyup pişiriyo bende o arada başka işlerimi yapıyorum.cam konusunda yüksek kat olursa ben çıkamam cama demiştim ama evimiz giriş kat :S demirler var zor oluyo silmem..keşke yüksek kat olsaydıda eşim silseydi camları diye düşünüyorum :)

kocalara genelde acınıyo yaaa... o kadarcık oluversinn...sakın yıldönümü hediyesi diye laptop alıp telefonu gömmesin?

hemen onun altında bi ev var o ev benim babamın babası olan dedemin evi :)

bi daha yolum düşerse dikkat derim canım.. zaten ankaraya giderken yollarda hiçbişey yok o uçaktan başka.. Kırıkkale ve Kırşehir oldukça küçük şehirler

hmm anladım canım ama sınırsız al neti daha iyi oluyo

evet evet kesnlikle dükkandaki kotalıydı 100liradan aşağı net parası gelmiyodu şuan başka bi tarifeye geçmiş 60 ödüyomuşş off çok pahalı bu net olayı yaa

bi daha yolum düşerse dikkat derim canım.. zaten ankaraya giderken yollarda hiçbişey yok o uçaktan başka.. Kırıkkale ve Kırşehir oldukça küçük şehirler

aşk olsun öyle demeee :) bak kırşehirde ben kırıkkalede eşim durur ank ya geçemezsiniz ona göre :)

kocalara genelde acınıyo yaaa... o kadarcık oluversinn...sakın yıldönümü hediyesi diye laptop alıp telefonu gömmesin?

bana da yılbaşı hediyesi olarak almıştı ama çook beğenerek almıştık

ımmmm öyle bi lüksü yok garantisi bitmeden telefonumu satıp yenisinii almayı düşünüyo çünkü :) bende o zaman kayınbabama söylerim baba oğlun söz verdi ama tutmuyo diye.oda bana hiç kıyamaz :)sağolsun alır hemen

evet evet kesnlikle dükkandaki kotalıydı 100liradan aşağı net parası gelmiyodu şuan başka bi tarifeye geçmiş 60 ödüyomuşş off çok pahalı bu net olayı yaa

aşk olsun öyle demeee :) bak kırşehirde ben kırıkkalede eşim durur ank ya geçemezsiniz ona göre :)

ya bende pahalı filan diyodum ama şimdi alıştım netsiz duramıyorum
tamam tamam sözümü geri alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…