- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
:26:niye böyle olduk biz topik harici bi hayatım yok şuan bu evi kim temizlicek...
:26:niye böyle olduk biz topik harici bi hayatım yok şuan bu evi kim temizlicek...
ben aslen kırşehir mucurluyum cnm ama eşim kırıkkale keskin li :)
ankaraya giderken görmüştüm mucuru
yaa kızlar eve net bağlatıcam..sizin kotalı mı snırsız mı fiyat ne kadar?bide bizim ev telefonu yok olmadn da oluyomuş sanırım hiç araştırmadım ama..
sen yat dinlen boşver..eşin temizlesin..ben hamileyken ben süpürüyodum eşimde sağolsun arkamdan siliyodu evi yemeği falan birlikte yapıyoduk masayı birlikte hazırlıyoduk ama masa toplama işine elini sürmüyodu beyfendi :)
evet cnm kayseriden ank ya gelmek için bizim evin önünden geçiyosunuz..ank istikametinde solda uçak var bi f16 gördünmü onu hiç? şehitlik parkında?
canım şimdi ttnet te kampanya devam ediyo tivibu+ev telefonu+sınırsız internet 49 tl olması lazım.. ev tlfnunu kullanmana gerek yok ya hattı bağlat yeter.. zaten sen başvurunca onlar gelip yapıyo herşeyi ücretsiz
evet canım çook ilgimi çekmişti hatta
hmm eşime söyleyimde araştırsın olmazsa..bizim laptobu vefat eden bebek kaynım oynasın diye kayınvalidemlere bırakmıştık şimdi ellerinden almak da olmaz he net bağlatmak lazım hemde laptop almak lazım..benm evde oluşum eşime biraz pahalıya mal olacak gibi sanki :) bide telefon alcak evlilik yıldönümü geliyo acıdım şimdi kocama
mtfağı sevmez benimki ama geçen pazar süpürge tuttu sildi.ev pazardan pazara temizlencek artıksofrayı da yorgun olduğundan kıyamıyorum ben kuruyorum ama yemekten sonra bir ağırlık çöküyo bana hemen sofradan kalkıp uzanıyorum erkekim topluyo ben camları kim silcek tozları kim alcak merak ediyorum:44 işleri ben de sevmem adamcım da sevmez
hemen onun altında bi ev var o ev benim babamın babası olan dedemin evi :)
hmm anladım canım ama sınırsız al neti daha iyi oluyo
bi daha yolum düşerse dikkat derim canım.. zaten ankaraya giderken yollarda hiçbişey yok o uçaktan başka.. Kırıkkale ve Kırşehir oldukça küçük şehirler
kocalara genelde acınıyo yaaa... o kadarcık oluversinn...sakın yıldönümü hediyesi diye laptop alıp telefonu gömmesin?
kocalara genelde acınıyo yaaa... o kadarcık oluversinn...sakın yıldönümü hediyesi diye laptop alıp telefonu gömmesin?
bana da yılbaşı hediyesi olarak almıştı ama çook beğenerek almıştık
evet evet kesnlikle dükkandaki kotalıydı 100liradan aşağı net parası gelmiyodu şuan başka bi tarifeye geçmiş 60 ödüyomuşş off çok pahalı bu net olayı yaa
aşk olsun öyle demeee:) bak kırşehirde ben kırıkkalede eşim durur ank ya geçemezsiniz ona göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?