Güzeligiyin karşısinda eriyor kk, ondan şişiriyorlardır
senin tombişliğini de bebişinide yerim ben :) ben bebiş yokken böyle tombişim..1.70boy 72 73 kilo vermem lazım ama gitmiyo işte
senin tombişliğini de bebişinide yerim ben :) ben bebiş yokken böyle tombişim..1.70boy 72 73 kilo vermem lazım ama gitmiyo işte
nasıl yani?eşin şuan nerde çalışıyo?rize ye gidince nerde çalışcak? inşallah hayallerin gerçek olur cnm benm
Resimdeki sensen, öğle hiç tombiş görünüyorsun canim.
Ayrıca erkekler ve eski topraklar, hafif kilo kızlardan hoşlanır; )
o foto zayıf günlerimden kızım evlenmeden önce 60 kilo falan mıyım neyim :) şişko fotom yok geçen göbeğimi koydum yeter :)parça parça göstericem.
o foto zayıf günlerimden kızım evlenmeden önce 60 kilo falan mıyım neyim :) şişko fotom yok geçen göbeğimi koydum yeter :)parça parça göstericem.
çocuk çıktıktan sonra o göbüşün modası geçer senin gözünde dekimse yemez ben göbekle kalakalırım
Maşallah maşallah:)
Kac kilo aldınki canin?
Ben eklendiğimde 49/ 50 civarındaydım.
Şimdi senin gibi kilo almadım, 7/ 8 kilo aldım
Vermek istiyorum ama bebiş için idare ediyorum. Bu yüzden hamilelikte 9-10 kg geçmemeyi istiyorum...
Spor'da yaparım
Gelin Halim'i görmek istiyor musun:)))
hemde çooooooookkkkkkkkkkk
ben 68 kiloyla evlendim çok hızlı kilo alıp veriyorum ben o yüzden pek sıkıntı yapmamaya çalışıyorum..şimdiye kadar çok kilolu da oldum bu boyla 48'e de indim diyet uygulamadan...kilonun vücuduma yerleşmesini engelliyorum ama 9 ayda yerleşmez inşallah bu yağlar...her neyse ne diyodum evlendiğimde 68dim şimdi 70im ama hareketsizlik diz boyu aslında spor falan yapsam ben almaz daha verirdim belki ama dedim ya sıkıntı yok rahat veriyorum...ne fotolarım var da burda küçük görünüyo koyamıyorum...msjda eklent olarak da göndermek istemiyorum görgüsüz gibi
Doğrusu çok merak ettim şimdi seni:)
Bu arada hiç kilo almamışsinki:)
Ben nedense, hiç yemeden alıyorum bu aralar, çok garip..
Hata giydiğim pantolon şuan patlayacak gibi:) birde öğle bagriyorki, utanmazsam çıkaracağım burda
Arkadaslar şimdi herkes hamiş kalmaya çalışıyor burda değilmi?
Bu topikte hamile kalan oldumu:26:
Doğrusu çok merak ettim şimdi seni:)
Bu arada hiç kilo almamışsinki:)
Ben nedense, hiç yemeden alıyorum bu aralar, çok garip..
Hata giydiğim pantolon şuan patlayacak gibi:) birde öğle bagriyorki, utanmazsam çıkaracağım burda
Arkadaslar şimdi herkes hamiş kalmaya çalışıyor burda değilmi?
Bu topikte hamile kalan oldumu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?