Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin tombişliğini de bebişinide yerim ben :) ben bebiş yokken böyle tombişim..1.70boy 72 73 kilo vermem lazım ama gitmiyo işte

anaaa ben de boy kilo 1.70-70 ayrıca sende bebişten kalma tombişlik kalmıştır tatlişkom benim daha 8 haftalıkken 70 kilodayım.ama aynıyız hemen hemen

senin tombişliğini de bebişinide yerim ben :) ben bebiş yokken böyle tombişim..1.70boy 72 73 kilo vermem lazım ama gitmiyo işte

Resimdeki sensen, öğle hiç tombiş görünüyorsun canim.
Ayrıca erkekler ve eski topraklar, hafif kilo kızlardan hoşlanır; )

Maşallah Selvi gibisiniz.
Ben sizden 5 cm kizayim, bana dağlar kadar fark geliyor.
Şanslisiniz çünkü uzun oldugunuz için kilolar çok beli olmaz.

Ayrixa emzirdikce kilolar gidiyor diye, saniyorum. .

Resimdeki sensen, öğle hiç tombiş görünüyorsun canim.
Ayrıca erkekler ve eski topraklar, hafif kilo kızlardan hoşlanır; )

o foto zayıf günlerimden kızım evlenmeden önce 60 kilo falan mıyım neyim :) şişko fotom yok geçen göbeğimi koydum yeter :) parça parça göstericem.

o foto zayıf günlerimden kızım evlenmeden önce 60 kilo falan mıyım neyim :) şişko fotom yok geçen göbeğimi koydum yeter :) parça parça göstericem.

o göbişi ben yiyeceğim sakın göz dikmeyin kızlar

Maşallah maşallah:)
Kac kilo aldınki canin?
Ben eklendiğimde 49/ 50 civarındaydım.
Şimdi senin gibi kilo almadım, 7/ 8 kilo aldım
Vermek istiyorum ama bebiş için idare ediyorum. Bu yüzden hamilelikte 9-10 kg geçmemeyi istiyorum...

Spor'da yaparım

ben 68 kiloyla evlendim çok hızlı kilo alıp veriyorum ben o yüzden pek sıkıntı yapmamaya çalışıyorum..şimdiye kadar çok kilolu da oldum bu boyla 48'e de indim diyet uygulamadan...kilonun vücuduma yerleşmesini engelliyorum ama 9 ayda yerleşmez inşallah bu yağlar...her neyse ne diyodum evlendiğimde 68dim şimdi 70im ama hareketsizlik diz boyu aslında spor falan yapsam ben almaz daha verirdim belki ama dedim ya sıkıntı yok rahat veriyorum...ne fotolarım var da burda küçük görünüyo koyamıyorum...msjda eklent olarak da göndermek istemiyorum görgüsüz gibi

Doğrusu çok merak ettim şimdi seni:)
Bu arada hiç kilo almamışsinki:)

Ben nedense, hiç yemeden alıyorum bu aralar, çok garip..
Hata giydiğim pantolon şuan patlayacak gibi:) birde öğle bagriyorki, utanmazsam çıkaracağım burda

Arkadaslar şimdi herkes hamiş kalmaya çalışıyor burda değilmi?
Bu topikte hamile kalan oldumu:26:

çook uzak ama gelinliğin güzele benziyo içindeki sen olunca

evet canım bi kaç tane hamişimiz bizimle her daim
ama geri kalan bütün kızlar hamişlik için uğraşıyo
ilk sayfadaki listemize bak orda yazıyo hepsi

beeeen hamile olduğumu öğrenmeden önce de bu topikteydim bi hafta kadar...sonra hamile olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…