Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok kııız ne sorunu ne hüznü o ana kadarki hayatımın en mutlu günüydü bile diyebilirim o kadarcık hüzünden nolcak

Kafaya takmiyorsan, ne mutlu sana
Ben çok tasarım bu yüzden düğün günüm cehennem gibiydi
Resimlere bile bakınca etkileniyorum

hmm..bende bulantı yok da tedirgin olmaya başladım iki hafta geçti bulantım bi kesildi bi daha yokk..ama göbek var

valla kuzum bende genelde sabah ve akşam oluyodu bulantı doktor yoğunmu dedi belli zamanlarda dedim bu zamanlarda baya yoğun olması lazım dedi.ama kişiden kişiyede farklılık gösterebilr bence ttlım sıkma canını içini ferah tut aklına kötü bişey geitrme kötü bişey düşünmeki bebekde etkilenmesin

kaç yaşındaydın ayrıldıklarında

12yaşımdaydım canım benden başka en küçüğü 6aylık kardeşlerim vardı.sen kaç yaşındaydın?

3 yaşımdaydım kardeşim de yoktu ablam abim de yoktu.velayet davası da 3 yıl sürmüştü annem beni okuldan almaya gelmişti çok iyi hatırlıyorum noldu anne diye sordum ders çıkışı benimlesin kızım demişti hakim bana verdi velayeti dedi...o yaşta kaç çocuk velayetin anlamını bilir.ben sonucunu duyunca duygu değişimi yaşayacak kadar büyüktüm 6 yaşımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…