Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çook uzak ama gelinliğin güzele benziyo içindeki sen olunca

Avalara bi tane daha koydum ama hep uzak var :) bebeğim teşekkür ederim senin kalbininin yansıması o:))) ben gelinliğimi diktirdim çok ucuza arkası kuyruklu ve pulda renginde üstünde sadece pudra krem çiçekler vardı ben taşlardan ve o parlak kumaşlardan nefret ederim de biraz:)))

evet dikkat ettim zaten pudra rengi
bende sevmiyorum parlak kumaşları hiç bana göre değil..
sadelikten yanayım bende

evet dikkat ettim zaten pudra rengi
bende sevmiyorum parlak kumaşları hiç bana göre değil..
sadelikten yanayım bende

Hihihiiiiii teşekkür ederim bebeğim ben değişiklik severim farklılığı ama kız gibi olmayı sevmiyorum vardır ya hani Nişantaşı kızları nefret ederim öyle tiplerden:))

Hihihiiiiii teşekkür ederim bebeğim ben değişiklik severim farklılığı ama kız gibi olmayı sevmiyorum vardır ya hani Nişantaşı kızları nefret ederim öyle tiplerden:))

hani şu kendine kokoş diyenlerden mi

hani şu kendine kokoş diyenlerden mi

İvit hani şu kol çantasını dirseğine takan elinizde kadeh tutuyormuş gibi havada tutanlar var ya onlar.. Ben daha hipnoz pantolonlarıyla dolaşan tipleri severim:)))

kızlarrrrrrr ben bhçeye gidiyorum bi daha ne zaman girerim bilmiyrum malum benm evde net yok..kendinze çok dikkat edin öpüyorum sizlerii:) ben gelene kadar güzel habrler getirin oldu mu

İvit hani şu kol çantasını dirseğine takan elinizde kadeh tutuyormuş gibi havada tutanlar var ya onlar.. Ben daha hipnoz pantolonlarıyla dolaşan tipleri severim:)))

al bendende o kadar o neyse ya hiç anlamış değilim çanta tutmayı bilmiyolar

kızlarrrrrrr ben bhçeye gidiyorum bi daha ne zaman girerim bilmiyrum malum benm evde net yok..kendinze çok dikkat edin öpüyorum sizlerii:) ben gelene kadar güzel habrler getirin oldu mu

tamam tatlım görüşürüz kendine çook iyi bak
fazlada arayı açma yine gel by by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…