Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar çok kötüyüm yeni çıktım hastaneden 4 gündür hastanedeydim ya bebeğim beni bıraktı kalbi durmuştu kürtaj oldum moralim çok kötü hala inanamıyorum dua edin bana kendime hakim olamıyorum sürekli ağlamaktan

bitanem gerçekten çook üzüldüm.. allah sabır versin canım ne diyeceğimi bilemiyorum.. üzülme bile diyemiyorum..
ama meleğin cennette bunu bil ve kendini toparlamaya çalış.. kızına ver kendini onunla ilgilen kafanı dağıtırsın birazda olsa.
rabbim yine nasip eder inşallah canım benim dualarımız seninle olacak..

cok uzuldum canım Allah sabır versın

kocamın ufak bi işi çıktı kızlar o dışarı ben buraya :):26:beyazincim ne denir ki canım yutkunarak okudum inan rabbim sabır versin...tabi en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah bunun acısını silemese de bir az olsun dindirir umarım:26:

canım cok gecmıs olsun sakın uzulme bn okurken agladım valla buara cok duygusalım rabbım bırdaha yasatmasın

Allah size sabır versin ve Umudunuz hic bir zaman yitirmeyin!
Dilerim Allah tekrar kucagina bir evlat nasip eder!

canım geçmiş olsun.gerçek dünyda
elini tutacak.bir meleğin olmuş.
rabim sağlıklı evlat nasip eylesin

kızlar 3 gündür şehir dışındaydım
nasılsınız.hamişlerimiz var mı.
benim adet bitti çalışmalara başladık
yarın sabah görüşmek dileğiyle

Allah sabır versin Allah yardımcın olsun Belki söylemesi kolay ama yaşayana zor
Her şerde vardır bir hayır İnş Allah sana tekrar bebek nasip eder

günaydın arkadaşlarım

Son düzenleme:
günaydın kızlar.okumam gereken bir 50 sayfa falan var biraz ağrılarım dinsin başlıycam.dün saban mevlüt için k.valideye gittim.akşam geldim eve ama bitik durumda ayaklarım hala tutmuyor.

bir de gece bile hissettim kasığımda ara ara sızlama acı var solda özellikle bir sorun mu var acaba

Günaydın kızzzllaarrr.... Yoğun bir hafta sonu geçirdim Okumam gereken bir 40- 50 sayfa olmuş Sabahta bir baş ağrısı öldüm

kızlar adetime 2 hafta var ama karnım belim ağrıyor neyin nesi ki bu şimdi erkenden adet mi olucam yoksa:18: ya üşüttüm ondan ağrıyor ama gece de böyle tuhaf bir ısız vardı sol kasığımda

kızlar adetime 2 hafta var ama karnım belim ağrıyor neyin nesi ki bu şimdi erkenden adet mi olucam yoksa:18: ya üşüttüm ondan ağrıyor ama gece de böyle tuhaf bir ısız vardı sol kasığımda

Yooksaa yokssaa.. Bunlar birer belirti mi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…