test yaptırcan mı ikili test ?
14 hazıranda gıdecem ozaman yaptıracam kan testı yaptırıp o sonuclarıda ozaman goturecem doktora canım
bise daha doktor dun gebelik kartı oluşturdu beklenen doğum tarıhı 1.1.2014mus
ben de 20 haziranda gidicem ikili test için gebelik kartı sağlık ocağında doldurduk ama beklenen doğum tarihi dediğin bu gebelik takviminde bile 40. haftayı tamamladığını hesaba katıyor ama 38inci ve 40ıncı hafta arasında doğarmış bebek..bence aralığın son haftası doğurcaz...bi aksilik çıkmazsa inşallah
ewet canım oyle olucakk galıba hayırlısı olsun sen ultrsayon resmını nasıl koymuştun buraya
canım admin gelince söyleriz yaşın ve bekledin adet tarihin nedir
Tşkler ilgin için 24 yaşındayım 6 haziranda bekliyorum canım :26:
hadi hayırlısı görmezsin inşallah kırmızıları
merhaba hanımlar,
Allah nasip ederse artık bizde istiyoruz bebek
bazı tereddütlerim olsada anne olmak istiyorum
yaşım 22 bu arada.
bugün veya yarın adet olmam lazım normalde.
hayırlısı olsun inşallah...
Ayyyyyyyyyyyy canım inşallah görmem sen gibi hamiş olurum inş kaçıncı denemenizde oldu bebiş
kızlar ben de varım 11 mayısta adet oldum ben de.benim 9-10 haziran herhalde 30 günde bir oluyorum ama son aylarda düzensizliğim de olmuştu ben de çok heyecanlıyım ama içimden bir his adet olucaksın diyor nedense:26:[/QUO
umarım hislerinde yanılırsın
bana bakma canım ben ilk denemede başardım şükürler olsun...
inşallaaahhhh görmezsin sende kırmızılarııııı .. ayyyyyyyy hadi hepimiz hamiş olalım yaaaaa
inşallah akrilcim
geçen ayda korunmamıştık ama abimin düğünü nedeniyle 2 hafta şehir dışndaydık haliyle bişey olmadı
2 3 kere denedik o ay ama ben hemen banyoya koştuğum için midir nedir olmadı: (
bu ayda çok umutlu sayılmam(biraz açık olacak kusura bakmayın, eşim içime boşalıyor ama ben ne kadar tutatsam tutayım geri çıkıyor spermler: ( )
o yüzden olmayacakmış gibi geliyor
inşallah akrilcim
geçen ayda korunmamıştık ama abimin düğünü nedeniyle 2 hafta şehir dışndaydık haliyle bişey olmadı
2 3 kere denedik o ay ama ben hemen banyoya koştuğum için midir nedir olmadı: (
bu ayda çok umutlu sayılmam(biraz açık olacak kusura bakmayın, eşim içime boşalıyor ama ben ne kadar tutatsam tutayım geri çıkıyor spermler: ( )
o yüzden olmayacakmış gibi geliyor
bende de geri geliyo kiii. ama bacaklarını kaldır beline bi yastık koy yarım saat falan bekle o şekilde. giden gider zaten içeri. savaşçılar
bekleyemeiyorum işte: ((
sıkılıyorum öyle durmaktan
hamile kalmak için öyle durmak mı gerek illaki?
sen de kocan çıkar çıkmaz babalarının peşinden gidip çıkmasın minik yavrular diye hemen peçeteyle hazır bekle.baba çıkınca sen kapat çıkışları onlar içerde kalsın...sonra da dik bacakları yat yarım saat hatta dayanabilirsen daha da fazlaa
ay çok güldüm buschy
babanın peşinden giden minik yavrular ha: )))
zaten peçete oluyor yanımda hep,tutyorumda ama bacağımı havaya dikip beklemiyorum,normal uzanıyorum: )
en geç 10 dk sonra da banyo yapıyorum.
bu şekilde olmaz mı :26:
bu arada bizde eşim korunuyordu,ilaç falan kullanmadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?