Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süüpeer çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh

Bu arada tam senin göbiş fotona bakıyordum patron tarafından basılmak üzereyddiim kaçtımm

senin patron da baksın heyecan yapsın gaza gelsin o da bebek yapsın...

canım düşünüyorumda az kaldı sadece 8 gün yada bir kaç gün önce kan testindede belli oluyormuş olmadı biz 5 haziranda kan testi yaptıralım ....:)))

Bende hiç belirti yok ama sadece arada kasıklarıma ağrı giriyor geçiyor.. Sanırım 2. denemede tırt çıktı o yüzden adetin geçmesini beklicem

çokkk güzellll yaaaa Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
benimde ilk denemem ama biraz geç bi deneme oldu o yüzden ümidim yok. benm bat 3 haziran denemem 22 mayıs. bakalım kısmet tabi yinede ümitliyim

benimde ilk denemem ama biraz geç bi deneme oldu o yüzden ümidim yok. benm bat 3 haziran denemem 22 mayıs. bakalım kısmet tabi yinede ümitliyim

biz hemen hemen hergün çalıştık ama geç döllenme olmuş yani son günlerde falan tuttu herhalde..sen gene de umudunu kaybetme ne olursa olsun...

Hayırlısı olsun.. Bakarsın hiç beklemediğin anda gelivermiş bebek.. Süpriz olur sana da sen yine olmamış gibi düşünmeye devam et .. Heyecan yapma

Hayırlısı olsun.. Bakarsın hiç beklemediğin anda gelivermiş bebek.. Süpriz olur sana da sen yine olmamış gibi düşünmeye devam et .. Heyecan yapma

heyecan yok stresss yokkkk bende deeee :18:
desemde inanmayın. geberiom heyecandan

Son düzenleme:

inş. ilaç kullanmana gerek kalmaz dua edicem...yok yok pes etme kimi hemen tutuyo kimi 3 ay sonra tutuyo belli olmaz hiç bu işler evet haklısın insan sabırsızlanıyo ama sakın kendini olmuyo diye şartlama kafan dolu olursa hamile kalma şansın azalır çünkü etkiliyor.
isim işi kolay desemde inanma en zor iş:):)
ben hamile kaldığımı anlamadan önce adet sancısı çok çektim sancım var ama gelen yok hiç ihtimal vermemiştim hamile olacağıma çünkü adetteki butun belirtilerim mevcuttu baktım 3 gün oldu hala gelmio hemen sabah uyanır uyanmaz bi test yaptım evde bi baktım çift çizgi:) biri koyu biri silik:) doktora gittim ertesi gün oğluşumun kesesini gördük:)
iki isim daha iyi oluyor gerçi bizdeki alışkanlık sülale çift isim:)
oğlum oolunca kocamı unuttum şimdi tek aşkım oğlum:):) eşlerin pabuçları dama atılıyo malesef:)

inşallah kullanmam şuanda tek istediğim bu keşke düzenim bozulmasaydı diyeceğim ama geçmişe yapacak bişey yok
adet belirtilerim bende de var yada ben ona yoruyorum şimdi adet günüm 2 haziran gelmezse ptesi sabaha yaparım test varsa çıkar zaten hayırlısı bakalım
isim karışık be canım ya dediğin gibi her kafadan ses çıkar
eşim bunu duysa bebekten vazgeçer zaten ondan kız istiyor erkek istemiyor eşim kız olsun babasına aşık olsun diyor

ben geldım nasıldınız dn doktora gıttım bebek ıyı 9hafta 4 günlük yanı 2 ay 1 hafta olmuş boyu 23.08 mm ultrasyonda baya bı buyuk gozuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…