süüpeer çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
Bu arada tam senin göbiş fotona bakıyordum patron tarafından basılmak üzereyddiim kaçtımm
canım düşünüyorumda az kaldı sadece 8 gün yada bir kaç gün önce kan testindede belli oluyormuş olmadı biz 5 haziranda kan testi yaptıralım ....:)))
Bende hiç belirti yok ama sadece arada kasıklarıma ağrı giriyor geçiyor.. Sanırım 2. denemede tırt çıktı o yüzden adetin geçmesini beklicem
yok bişey kullanmama gerek kalmadı ilk denememdi zaten kullanmadım ovulasyon testi...
göğüslerimde ciddi sancı vardı hatta kist şüphesiyle sağlık ocağı beni hastaneye sevk etti ultrasonla bakıldı.kadın yok bişey diyo ben ama çok acıyo diyorum inatlaştık falan..süt bezlerin çok kaliteli dedi eğer bir bebeğin olursa bol bol doyucak dedi...yaşın doğuma elverişli olduğundan galiba memelerin bebek istiyo dedi
hamilelik belirtisi miydi psikolojik miydi bilmiyorum ama bi pazar kusmuştum..normalde kusmam hiç...bi de kasıklarımda şişlik var gibiydi...sanki öksürsem hapşursam patlıcak gibi...arada sancı girerdi... adetime yaklaştıkça karnım ağrımaya başladı..yok dedim gelicek adetim...tuvalete falan korkarak gidiyodum..akıntım yoğunlaştı hah diyorum geldi koşuyorum tuvalete bakıyorum..yok... bat 23 nisan
ben gittim 22sinde kan verdim sağlıkocağına 23 nisan kutlamasına gittik bi komşumun kızı bişeyler yapıcakmış falan.orda istiklal marşı okunurken,ataya saygı duruşunda siren sesinde hep ağladım duygusallaştım ne bileyim...ertesi gün de hamile olduğumu öğrendim..
olsun kız sen gene de ümitsizliğe kapılma yaa
çokkk güzellll yaaaaAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
benimde ilk denemem ama biraz geç bi deneme oldu o yüzden ümidim yok. benm bat 3 haziran denemem 22 mayıs. bakalım kısmet tabi yinede ümitliyim
Geçen ay çok stres yapmıştım nerdeyse her belirtiyi yaşadımBu ay biraz daha sakinim nedense Belki buda bir belirtidir
olamaz mıııı
olabilirrrr
Yok yok ama umutlamıcamm ...Herşey normal daha 7 gün var daha var Stres yok heyecan yok :18::18:
çokkk güzellll yaaaaAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
benimde ilk denemem ama biraz geç bi deneme oldu o yüzden ümidim yok. benm bat 3 haziran denemem 22 mayıs. bakalım kısmet tabi yinede ümitliyim
Hayırlısı olsun.. Bakarsın hiç beklemediğin anda gelivermiş bebek.. Süpriz olur sana da sen yine olmamış gibi düşünmeye devam et .. Heyecan yapma
heyecan yok stresss yokkkk bende deeee :18:
desemde inanmayın. geberiom heyecandan
Daha var daha var daha yeni yeni yerleşiyordur bebiş.. Önümüzdeki hafta zor geçecek esas :18::18::18:
inşallah bu ay hamile kalırım yoksa adet tarihim ile tatile gideceğimiz gün çakışacak mecbur ilaç kullanacğaım ilaçta adet döngümü iyice bozacakhiç istemiyorum bana dua edin valla ilaç kullanmak zorunda kalmayım
hamile kalmak için kendime 6 ay süre verdim 6 ay olmazsa dr giderim diye ama 3. ayda pes ettimhemen olsun istiyorum şimdide
karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor adet sancısı diye geciştiriyorum
bende 2 isim istiyorum oğlum olursa yağız efe ama kız için hiç düşünmedim mira ismini beğeniyordum aman olsun da isim de buluruz olmadı hişşt pişşht deriz
güle gle büyüt bu erkeğe aşık oldum
inş. ilaç kullanmana gerek kalmaz dua edicem...yok yok pes etme kimi hemen tutuyo kimi 3 ay sonra tutuyo belli olmaz hiç bu işler evet haklısın insan sabırsızlanıyo ama sakın kendini olmuyo diye şartlama kafan dolu olursa hamile kalma şansın azalır çünkü etkiliyor.
isim işi kolay desemde inanma en zor iş:):)
ben hamile kaldığımı anlamadan önce adet sancısı çok çektim sancım var ama gelen yok hiç ihtimal vermemiştim hamile olacağıma çünkü adetteki butun belirtilerim mevcuttu baktım 3 gün oldu hala gelmio hemen sabah uyanır uyanmaz bi test yaptım evde bi baktım çift çizgi:) biri koyu biri silik:) doktora gittim ertesi gün oğluşumun kesesini gördük:)
iki isim daha iyi oluyor gerçi bizdeki alışkanlık sülale çift isim:)
oğlum oolunca kocamı unuttum şimdi tek aşkım oğlum:):) eşlerin pabuçları dama atılıyo malesef:)
Arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz? Mayıs ilk deneme ayımız bebiş için :18:
ben geldım nasıldınız dn doktora gıttım bebek ıyı 9hafta 4 günlük yanı 2 ay 1 hafta olmuş boyu 23.08 mm ultrasyonda baya bı buyuk gozuktu
test yaptırcan mı ikili test ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?