Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdi olabilecek en son tarihi baz al adet düzenin yasmin kullanırken kaç günde birse 2gün ileri at tarihi ona göre bekle bence...erken beklersen gelmez gecikti sanarsın hamileyim sanarsın ama atıyorum 28. günde gelince bu ne ya düzenim gene bozuldu dersin...hiç riske atma

yaaaa kızıııım göbüşüm büyümüşşşş ben göbüş fotosu koyalı kaç gün oldu bir haftayı geçti demi....

yaaaa kızıııım göbüşüm büyümüşşşş ben göbüş fotosu koyalı kaç gün oldu bir haftayı geçti demi....

canım iki ayı geçmişsin senle yaza hamile girmek isteyenlerde konusmustuk, göbüşünün büyüdüğüne çok sevindim nasıl geçiyor çok yorucumu ilk aylar yani bulantın falan çok varmı? yemek yerken falan sorun oluyormu?

anladım teşekkür ederim

evet ama muhabbet çok akmıyordu canım orda...neyse hamilelik çok iyi gidiyo ama sinir katsayım yükseldi..mesela sofra hazırlarken eşimin sofraya taşımak için eline sadece yoğurt almasına dün bayaaaa bi tepki gösterdim...çok basit şeylere birden harlıyorum...bulantı konusunda süt içtikten sonra oluyo genelde onun dışında herhangi bi zamanı ve mekanı yok her an her yerde çıkarma potansiyelim var...yemek yerken sıkıntı olmazdı ama dün baharatlı bişeyler yaptım fırında..onu yiyemedim..ekmeğime becel sürdüm tuzladım onu yedim :26: göbüşümü gösteriiim miiii

3 aylık mı evlisin seennn. ne güzeellll hemen kavuşmuşsun bebeğineeee

aynen burası sanırım daha aktif ve bende daha kararlıyım artık, adet dönemlerinde ben sinirli oluyorum genelde hamilelikte de oluyorsa yandık, eşlerimizin çekeceği var bizden :) en korktuğum şey kusmak, çünkü midem hiç hassas değildir kolay kolay bulanmaz o yüzden uzun yolculuk otobüs pis bi ortam falan pek etkilemez ama hamile olunca heryerde kusacakmısım gibi geliyo yemekten biraz kesilsem iyi ya, çok yemek de iyi değil hamileyim diye aşırı kilo almak istemem zaten var fazlalığım, göbüşünümü göstercen

ben 70 oldum 2 kilocuk aldım ve artık daha dikkatliyim bol su ve yemeklerde mutlaka çorba bulundur canım bunlar çok yemeyi engelliyo..ilk zaman göbüşüm hemen çıktı ve cidden yemekten çıkmıştı yani...ama şimdi daha dikkatliyim ama göbüş gene büyüyo gösteriim mii geçen hafta mı önceki hafta mı ne koymuştum şimdi tek şimdikini mi koyiim geçen haftayla beraber mi koyiim? aradaki farka falan mı baksak ayyy çok heyecan yaptım koyuyorummm

geçenlerde göbüşüm kapalıydı gerçi aradaki fark anlaşılıyo açık göbüşün yeni olduğu belli
ben her hafta koyiim böyle benim de göbüş takibimi yapalım burda

Eklentiler

• $IMG478.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG498.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 41
buschy bebişin minicik henüz göbüşünde minik doğal olarak daha da büyücek inşallah insan içinde bir canlı büyüyünce heyecan yapıyor tabiki de mucize ya, kilon da normal bence ben spor yapıyorum şuanda hamile kalırsam sporu bırakmalımıyım emin olamıyorum yani fitness gibi bir merkez ama hoplamalı zıplamalı hareketler yapıyoruz risklimidir acaba?

spor salonundaki hocalar elbet biliyordur neyi ne kadar yapman gerektiğini...hayatımda hiç spor yapmadım yapamadım ben ya...bi ara yüzme yaptım yarışmalara katıldım ikinciliğim vardı.ama halk koşusu gibi bi şeydi...aa ben koşuya da katıldım orda da birinciliğim vardı... ben de yapmışım bayaa...

canlarım ben bugün pek giremeyeceğim zaten hafta sonu da sınavım var fırsatım olmayacak..
kendinize çook çook iyi bakın allaha emanet olun
beni özler misiniz bilemeyeceğim ama ben sizi özleyeceğim

artık arada o işe gelicek arada ben eve gelicem:):)zor olcak ama alışana kadar artık...maske olayı çok komikti evet ama böceğim o gün aç aç uyudu hep eeeee kendi kaşındı annesinden korktu:):)yokk bu ay hamile kalırsan yani haziranda ozaman doğumun çok soğuk bir zamana denk gelmez inş. gelmesinde soğukta çocuk bakmak daha zor hergün banyo yaptırıcan üstünü değiştiricen üşütür yavrucaklar valla ben korkuyodum hep hasta edicem diye:):) tabi alıştık artık biz ee havalarda ısındıı problem yok...sadece banyo yapmayı sevmiyoruz onu alıştırmaya çalışıyorum...adetin her ay düzenliyse kalmaman için hiçbi neden olmaz...tabi eşininde herhangi bir sorunu yoksa...inş.2 haziranda adet olmazsın dua edicem senin için...ama olursanda hemen bence doktora görünme 1 ay daha dene bence...evet ismimiz çok güzel ateş onat 2 ismimiz var teyzesi birini babası birini ben koydum tabiii çok kavgalar edildi isim konusunda:):)ateş böceğimiz bizim o bende hep esmer çocuğum olsun istedim allah gönlüme göre verdi çıkar çıkar bizim babalar sarışın renkli gözlü falan...eşim esmer bende tam esmer olmasamda esmerim diyorum:):) bizden çıktı sizdende çıkar inş.....güzel haberlerini bekliyor olucam...

Beeenn Geldiimm... Malum Cuma ödeme günü olmasından dolayı yoğunum...

Herkese günaydınn.. Müjdeli haber var mı?

inşallah bu ay hamile kalırım yoksa adet tarihim ile tatile gideceğimiz gün çakışacak mecbur ilaç kullanacğaım ilaçta adet döngümü iyice bozacak hiç istemiyorum bana dua edin valla ilaç kullanmak zorunda kalmayım
hamile kalmak için kendime 6 ay süre verdim 6 ay olmazsa dr giderim diye ama 3. ayda pes ettim hemen olsun istiyorum şimdide
karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor adet sancısı diye geciştiriyorum
bende 2 isim istiyorum oğlum olursa yağız efe ama kız için hiç düşünmedim mira ismini beğeniyordum aman olsun da isim de buluruz olmadı hişşt pişşht deriz
güle gle büyüt bu erkeğe aşık oldum

Beeenn Geldiimm... Malum Cuma ödeme günü olmasından dolayı yoğunum...

Herkese günaydınn.. Müjdeli haber var mı?

srpilyd hamile.....idrar testi yapmış çift çizgi....bir hafta gecikmiş adeti de..gerçi kendi kanda bakıp emin olmak istiyo ama biz eminiz
bi de benim göbüş büyüdü fotosu 869. sayfada

buschy hamilelik belirtilerin nasıldı peki. neyden şüphelendin. bide ovulasyon gününü takip ederek mi yaptın bebişi.

buschy hamilelik belirtilerin nasıldı peki. neyden şüphelendin. bide ovulasyon gününü takip ederek mi yaptın bebişi.

yok bişey kullanmama gerek kalmadı ilk denememdi zaten kullanmadım ovulasyon testi...
göğüslerimde ciddi sancı vardı hatta kist şüphesiyle sağlık ocağı beni hastaneye sevk etti ultrasonla bakıldı.kadın yok bişey diyo ben ama çok acıyo diyorum inatlaştık falan..süt bezlerin çok kaliteli dedi eğer bir bebeğin olursa bol bol doyucak dedi...yaşın doğuma elverişli olduğundan galiba memelerin bebek istiyo dedi
hamilelik belirtisi miydi psikolojik miydi bilmiyorum ama bi pazar kusmuştum..normalde kusmam hiç...bi de kasıklarımda şişlik var gibiydi...sanki öksürsem hapşursam patlıcak gibi...arada sancı girerdi... adetime yaklaştıkça karnım ağrımaya başladı..yok dedim gelicek adetim...tuvalete falan korkarak gidiyodum..akıntım yoğunlaştı hah diyorum geldi koşuyorum tuvalete bakıyorum..yok... bat 23 nisan
ben gittim 22sinde kan verdim sağlıkocağına 23 nisan kutlamasına gittik bi komşumun kızı bişeyler yapıcakmış falan.orda istiklal marşı okunurken,ataya saygı duruşunda siren sesinde hep ağladım duygusallaştım ne bileyim...ertesi gün de hamile olduğumu öğrendim..

srpilyd hamile.....idrar testi yapmış çift çizgi....bir hafta gecikmiş adeti de..gerçi kendi kanda bakıp emin olmak istiyo ama biz eminiz
bi de benim göbüş büyüdü fotosu 869. sayfada

süüpeer çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh

Bu arada tam senin göbiş fotona bakıyordum patron tarafından basılmak üzereyddiim kaçtımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…