Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Had bakalım inşallah bebiş vardır ama az kalmış Stress yapma ama ben burda yazılan belirtileri okuya okuya aynı belirtileri yaşamıştım ama sonuç tırt çıktı.. Bu ay kendimi dinlemiyorum

aslında evet stres yapmamak lazım. şurda iki gün kaldı bakalım ne olcak. kısmet. gelen hoşgelir sefa gelir göbişime

aslında evet stres yapmamak lazım. şurda iki gün kaldı bakalım ne olcak. kısmet. gelen hoşgelir sefa gelir göbişime

Benimde ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ama takmıyorum kafama.. Geçen ay 3 gün atlatamamıştım şoku

kızlar aranızda ovülasyon kitlerinden kullanan var mı ben normalde dogru sonuc verdiğine inanmıyorum ama arastırdım cogu kişi memnun kalmıs bu sekılde hamıle kalan var mı aranızda
?

bi arkadaşım 2 ay kullandı ama ne olumlu sonuç aldı nede hamile kaldı çubukta yumurtlama günü çıkmıyordu dr un verdiği günde bile çift çizgi göstermedi

Bizden geçti yumuş dönemi olanlar çalışşsıınn

ne demek geçti yumuş bitti diye çalışmalar da mı bitti...Alman gibi çalışmayın o tarihte yumuş vardı yaptık bitti demeyin ısrarla isteyin ki gelsin..tamam hadi hergün olmaz diyosanız bari iki günde bir ama bütün ay boyunca....

bi arkadaşım 2 ay kullandı ama ne olumlu sonuç aldı nede hamile kaldı çubukta yumurtlama günü çıkmıyordu dr un verdiği günde bile çift çizgi göstermedi

anladım,o zaman bana usg yolları göründü gibi nedense bu ay tutmalı diye şartlandırmışım kendimi :) bu ay deneyecem bakalım hayırlısı diyorum acayip heyecanda yaptım garip bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…