Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baya bana süpriz yumurta yani :) aslında öyle olmak lazım kafa rahat olunca hersey oluyo bir kız gelecek sanki

buschy,cakralarım yine acık :):)

kesinlikle var yaainanamıyorum yaaa....çok acayip bir durum....kızmı dersin....benim gibi cıdır cıdır olsun da babasını deli ederiz

yok ben yapamadım bişey hemen açık verdim salak gibi sevincimden ... hazırlıklara başla baba geliyoruuumm yaz kutuya koy bi de patik yada emzik koy kutunun içine :) eşine ver bu sana gelmiş de

canım hoşgeldin yazmıştım yazamadım iş vardı kusura bakma hoşbulduk.bende konunuza dahil oldum böylece...:)bu arada bir arkadaşın yazdığı birliktelik sonrası spermlerin geri gelmesi bende de oluyor.bu konuda yapacak birşey yokmu acaba?

kesinlikle var yaainanamıyorum yaaa....çok acayip bir durum....kızmı dersin....benim gibi cıdır cıdır olsun da babasını deli ederiz

buraya ilk mesaj yazdıgımda buschy ye aynısı yapmıstım bir anda oğlun olacak diye şaşırmıştı oda :) tabi buschy bir yöntem belirlemiş test etmiş sağ sol yumurtlama durumundan oğlu olacagını düşünüyo bakalım hayırlısı :)

malesef yok fazlası dışarı cıkıyor zaten yumurtaya ulasabılen ulasıyor gerisi dısarı cıkıyor

bana da kız göründü diyorsunsağlıklı olsun hiç farketmez.....cadı olur anası gibi heheheh

kızlar bu arada birşey diyecem iğğğ diyebilirsiniz ama çok yakın bir doktor arkadaşımdan öğrendim ama henüz denemedim :):)

hani bu spermler ,protein bakımından cok zengin bir sıvı hemde doğal,ve yüze maske olarak kullanılıyormus duydum şaşırdım yani kocalarımızın etinden sütünden faydalanmak lazım cildi toparlayıcı bir etkisi varmıs :):)

arkadaşım akıyor ne yapsan...1 saat yat,ayağa kalk anında iniyor...ben hamileymişim şuan.ama yatmadım bile...duşa bile girdim genelde....nasıl olduysa olmuş işte allahın izniyle.....sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda....hayırlısıyla....

bana da kız göründü diyorsunsağlıklı olsun hiç farketmez.....cadı olur anası gibi heheheh

bizim taraftada kız bollugu var mübarek tavuk çifitliği gibi erkekler baştacı :) ve bu kızların cogu ikiz yani ikiz gebelik riskimde var neyse eşimle bebek planlarını konusurken aşkım ikiz kızlarımız olsa ne güzel olur dimi dedim o zaman erken huzura kavusturursunuz dedi kız cocuktan korkuyo pis dünya yüzünden :):)

onu bende duydummmmmmmmmmmmm

aynen bizimdeee4 kız kardeşiz hiç oğlumuz yokablamın birinin 2 kızı var

süüpeer çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh

Bu arada tam senin göbiş fotona bakıyordum patron tarafından basılmak üzereyddiim kaçtımm

caydinnnnnnnnnnn allah sanada nasip etsinnnnnvarmış ya ben hala şoktayımmmmmmmmmmmm

aynen bizimdeee4 kız kardeşiz hiç oğlumuz yokablamın birinin 2 kızı var

kızlar candır ya,babamın tarafında tek erkek benim kardeşim haliyle arsız büyüdü babaannem rahmetli ayaklarını yıkatmıstı bir kaç kez bende yıkamıstım saf saf :) karadenizliyiz malum soy sürdürecek ya amcalarımın 5 er kızı var babaannem baskı yapmıs zamanında erkek dogurun diye ama olmamıs annem en sevdiği geliniydi :):)

bana sorarsanda kızların tadı baska ,allah hayırlı evlat versın ama kız baska :)

bencedesanki kraliyet soyu devam edecek de oğlan da oğlan....ağızlarına edip oturtuyor oğlanlarda genelde.....

burda olduğu görüyorum da nasılsın diyemiyorum arkadaşım ya senin durumun beni gerçekten çook etkiledi

canım benim canım o kadar sıkılıyorki hiç bir şey beni rahatlatmıyor hiç bir şeye sabredemez oldum hemen sinirleniyorum buraya giriyorum yazmak istiyorum yazamıyorum sizinle dertleşmek istiyorum canınızı sıkıp pisikolojinizide bozmak istemiyorum ya ben sadece şunu söylemek istiyorum rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın o kadar sancı çektim ama paşamı kucağıma almak öpüp koklamak nasib olmadı ne yapalım rabbim verdi rabbim aldı düşük yaptıktan sonra kürtaja götürürken ağlıyordum hemşire bana dediki erkek olduğu içinmi bu kadar ağlıyorsun hayır erkek olduğunu daha yeni sizden öğrendim ben evladımı kaybettiğim için ağlıyorum ya ne kadar saçma anne dediğin kız erkek ayırmaz ikisinede yanar çok yazdım galiba kusura bakmayın o kadar doluyumki ne zaman geçer bilmiyorum ;(

ben nasıl söyleyeceğim eşime yaaaayardım edinnnn....test çubuğunu atmamıştım aynen sabahki gibi bekliyor...kutunun içine onu koysam,daha evvelden çorap falan bişeyler almıştım onu koysam,not yazsam nasıl olur:44::44:

arkadaşımmmm ne yazacağımı bilemedim...ama ahirette sizin şefaatçiniz olacak bir meleğiniz var...sizi bekleyecek...çok zorrinşallah en kısa sürede rabbim yine nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…