Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepinize teşekkür ederimmm.evet dediniz ama ben böyle olacağını hiç düşünmemiştimmmm....

hanginiz sordu hatırlamıyorum ama 7 gün geçti...

buschy evet canım yazmışsıın ama ben kapamış bulundum pardon....

allah olanlara sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn,olmayanlara da en kısa zamanda verir inşallahhhhh(amin)

Son düzenleme:

inşallah ayaklarını sürürsünde arkandan geliriz bizde :)

canım benim yaaa ee babaya söyledin mi?nasıl söylicen yada?

canım benim yaaa ee babaya söyledin mi?nasıl söylicen yada?

ya ne bileyim valla ya...birde o var şimdi....çarşıdan kalpli kutu aldım kahveli kremli renkte....içine birşeyler mi koysam dedim ama bir de not....siz naptınız....o tahmin ediyor zaten de ben geliyor mevismden falan olabilir dedi dr dedim telefonda

anladım,o zaman bana usg yolları göründü gibi nedense bu ay tutmalı diye şartlandırmışım kendimi :) bu ay deneyecem bakalım hayırlısı diyorum acayip heyecanda yaptım garip bir durum

şartlandırma kendini canım stres yaptıkça olması daha güçleşiyormuş. hayırlısı ise olsun tabi

kızlarrr ben geldimhamileymişim ama ben inanamıyorumm.....1000üzeri yazıyor....

hayırlı olsun çok sevindim tüyo ver bize bari

ben çıkyorum hepınız ALLAHA emanet olun kendınıze ıyı bakın gorusuruz

inşallah ayaklarını sürürsünde arkandan geliriz bizde :)

hepinizin olsunn inşallahhhh en kısa süredee....gerçekten olmasını istediğim zaman olmuyordu....çokk kötü günler geçirdim aslında var ya....çevre baskısı biryandan.....sonra saldım hiçççççvalla umrumda değildi....ama rabbimin bildiği varmış....zamanı varmış meğer....hatta pek öyle yatmadım önceden 1 saat falan uzanırdım direk duşa girdim çoğunda...inanamıyorummmmmm oyüzden deee...çok garip ya....ben değilim hamile sankii ya

yok ben yapamadım bişey hemen açık verdim salak gibi sevincimden ... hazırlıklara başla baba geliyoruuumm yaz kutuya koy bi de patik yada emzik koy kutunun içine :) eşine ver bu sana gelmiş de

yok ben yapamadım bişey hemen açık verdim salak gibi sevincimden ... hazırlıklara başla baba geliyoruuumm yaz kutuya koy bi de patik yada emzik koy kutunun içine :) eşine ver bu sana gelmiş de

hoş olur değilmi....aman o da don yağ gerçi....tepki vermeyip ben zaten tahmin ediyordum deyip morartabilir beni var yagün sayıp durur.adet tarihlerimi benden iyi bilir

Son düzenleme:

baya bana süpriz yumurta yani :) aslında öyle olmak lazım kafa rahat olunca hersey oluyo bir kız gelecek sanki

buschy,cakralarım yine acık :):)

hoş olur değilmi....aman o da don yağ gerçi....tepki vermeyip ben zaten tahmin ediyordum deyip morartabilir beni var yagün sayıp durur.adet tarihlerimi benden iyi bilir

benimkinin ilk tepkisi de ol olmuştu neyse ben kaçar kızlar adamcım geldi

şartlandırma kendini canım stres yaptıkça olması daha güçleşiyormuş. hayırlısı ise olsun tabi

hayırlı olsun çok sevindim tüyo ver bize bari

vallahi tüyo yok kızzzzserbest olunnn rahat relaxx....her şerde bir hayır,her hayırda bir şer vardır diye düşün...bebek için evlenmedik....olursa iyi olur evliliğimizi taçlandırır ama olmazsa hayatın sonu değil.... pozitiff düşünmek....olacakmı niye olmuyor ne zaman olacak derken psikoloji alt üst oluyor....yapmayınçok zor ben de başaramadım ilk zaman ama sonra böyle düşündüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…