Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa evet baska bi topikte gördüm hayırlısı allah bizede nasip etsin :)

geberdim ama ola ki gebeliğim olursa yapayım dedim bi salon kaldı gözüm yemedi valla

amin canım inşallah
olsun ya onu da sonra yaparsın fazla yüklenme kendine

Kızlar size bişiy sorucam çok sevd,ğim bir arkadaşım ın oğlu evlendi
gelini doktora götürmüşler dr çocuğu olmaz rahim mi ne kalın demiş doğuştan çok
üzüldüm hiç bileniniz varmı yaaa ((

rahim kalnınlaşması bende de vardı
doktor beklediğim kadar kalın olsaydı parça alıp patalojiye yollayacaktım
tek etkisi herkes 1 ayda bebek sahiib olursa senin 1 seneyi bulabilir falan dedi.
ama 3. ayımda hamile oldum.
Stres yapmasın başka doktora gitsin sonra tedavisine başlasın

hormon bozuklugu ,düzensiz adet vs gibi nedenleri var ama çareside vardır yani uzun bir tedavi gerektirebilir ama aşama aşama değişebilir yani tedavisi olmayadabilir

kayın validesi çok üzgündü soramadım tam sorun ne diye
ama gitmedikelri yer kalmamış güya dr olmaz mümkün değil demiş
kan almışlar vs. Allahım yardım etsin dileyen isteyen herkese nasip etsin.
sizede Hayırlı doğumlar dilerim sağ salim kucağınıza alın yavrunuzu inşallah

hormon bozuklugu ,düzensiz adet vs gibi nedenleri var ama çareside vardır yani uzun bir tedavi gerektirebilir ama aşama aşama değişebilir yani tedavisi olmayadabilir

İnşallah canım bende dedim tıp çok ilerde artık inşallah olur dedim

Allah büyük olmz der olur inşalah Rabbim bir yol gösterir canım.
Amin isteyen herkese nasip etsin

kızlar bende azıcık kansızlık varmış kan ilacı verdi doktor.sizlerde kullanmış olan varsa hiç yan etkisi var mı?
bi de hamiş olunca da devam edebilir miyim ? bunu doktora sormayı unuttum da

İçersin canım merak etme tek etkisi biraz iştah açabilir oda adamına göre değişir sen dert etme hamileyken kan hapı kullanılır doktor bir problem görse müdahale eder zaten içme diye))stres yok panik yok herşey Allah'ın izniyle yolunda))

yaptım az önce canım en son yaptığımla yanı hemen hemen daha kalınlasmadı bu çizgi ne umurtaymıs anasını satıyım yhaa benim ki btsin sana vereyim canımmm

Nazlı yumurta ablası o merak etme bugün yarın sen boş geçme yeter)) ben kullanmayacağım canım yumurtlamam mı var derken bakıyorum 2gün zaten denk geliyor.

Bizde seni çok özledik ama artık buradasın hep görüşeceğiz:)) Allah sağlığını sıhhatini eksik etmesin canım kolunu bacağını yerim ben onun kurban olunur onu veren Allah'a ... Amiiiiinnnnn inşallah herbirimize versin:) gelmeni bekliyorum..

38scim ben sütlacımı sabahtan alayım senden bol tarihli lütfennnn... ))

bak yaaaa nasıl dua etmiştim 2sinde hastalanmaman için...allahım dualarını kabul etti çok sevindim canımm sağ sağlim kucağına alırsın inş.. artık dikkat et kendine yarulma yardurtma kendini aklına bişi takılırsa hamilelikle ilgili seve seve yardımcı olurum canımm
çok mutlu oldummm...sıra radyologta onunda güzel haberlerini alıcaz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…