Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mmm pek güzel olmuuuşşşş eline koluna sağlııkkkk
ben tutturamıyom yaa sütlaçı. çok cıvık oluyo benim.

uyandım guzellik uykumdan karnımda cok accc kuzumm tarcınsız olandan sutlac ısteremmmm sogumustur oooo )

Son düzenleme:
netten bi tarif almıştım onunla yaptım olmadı hiç. o kadar da buğday nişastası doldurdum koyulaşsın diye gene olmadı

uyandım guzellik uykumdan karnımda cok accc kuzumm tarcınsız olandan sutlac ısteremmmm sogumustur oooo )

günaydın güzelim
bebeğim biraz bekle iyice soğusun ben çook dinlediriyorum sütlacı sonra yersin tamam mı

netten bi tarif almıştım onunla yaptım olmadı hiç. o kadar da buğday nişastası doldurdum koyulaşsın diye gene olmadı

nette bazen denenmemiş tarifleri koyuyorlar canım ya ondandır.. ben hiç nişasta kullanmıyorum

nasıl yapıosun pekiiii. önce pirinci haşlıyosun sonra...

hayır tatlım pirincini haşlamıyorum sütle beraber pişiriyorum.. biraz uzun sürüyo ama güzel oluyo.. ben öyle tercih ediyorum.. süte biraz su katıyorum azalmasın diye..şekerini de sonradan ilave ediyorum yani pirinçler piştikten sonra..
sonra kaselere alıyorum biraz beklettikten sonra hopp dolaba koyuyorum kıvamını almaya başlıyo

mmmmmmmmmm
bende öyle deneyeyim o zman

bi de akşamdan yap ılıkken dolaba koy.. sabaha kadar beklesin.. dinlenmiş sütlaç daha güzel olur

bu akşam eve gidince yapayım hemen. aynen dedğin gibi yapcam. tarif için teşekkürleeerrr:13::13: gözlerimden de uyku akıyo ama napalım yesin kociş güçlensin

bu akşam eve gidince yapayım hemen. aynen dedğin gibi yapcam. tarif için teşekkürleeerrr:13::13: gözlerimden de uyku akıyo ama napalım yesin kociş güçlensin

rica ederim tatlım yap bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…