Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaptım az önce canım en son yaptığımla yanı hemen hemen daha kalınlasmadı bu çizgi ne umurtaymıs anasını satıyım yhaa benim ki btsin sana vereyim canımmm

Bbeğim gelmişsinnnnn bende seni göremedim(( bir an önce görüşelim de bi ısıriiimmm görüşü ekrandan:)))

Ozledim vallah sizlero canim benim nasilsin ne var ne yok ?? Doktordan geldim bende az ônce cok sukur hersey normal dedi ama cinsiyetini daha goremedi cok kucuk oldugu icin ama teyzesi bi gorsen oynayip duruyo karnimda cok degisik bisey allahim sizlerede yasatsin.. Aminnnnnn

allah seni ve minik bebeğini korusun canımm inş. sağ salim kucagına alırsınnn

güzelim hoş geldin özledim seni kız nerelerdesin yeğenimi alıp kayboldun ortadan

güzelim hoş geldin özledim seni kız nerelerdesin yeğenimi alıp kayboldun ortadan

38s canim benim bende seni cooooookk ozledim sanki 1 sene oldu girmeyeli ama cok sukur artik yogun falan degilim son bi sinavim daha var bu cumartesi oda bitse rahatlicam insallah :)) merak etme teyzesi bebegimiz cok iyi allaha sukur keyfi yerinde :))

Bu arada bende severim sutlaci )

ayy canım benim yeğenim büyümüş oynuyormuş nasıl sevindim
yerim ben onu
benim sınavlar bitti çook şükür darısı sana inşallah
fazla özletme tatlım bu sefer arayı çook açtın ya
gel canım çook yaptım bu sefer gözüm doysun diye..
nasıl bitecekse

Son düzenleme:
bende isttiyom sütlaç sütlaaaaaaaaaaaaaaaaçç

Evet canim bu sefer baya olmustu girmeyeli ama bundan sonra burdayim :)) insallah benim sinavlarda biterde bende kurtulurum
Vallah keske arada o kadar mesafe olmasada gelsem beraber yesek :)

Evet canim bu sefer baya olmustu girmeyeli ama bundan sonra burdayim :)) insallah benim sinavlarda biterde bende kurtulurum
Vallah keske arada o kadar mesafe olmasada gelsem beraber yesek :)

iyi bakalım güzelim sevindim valla artık bol bol muhabbet ederiz
inşallah tatlım inşallah güzel notlar alırsın
valla o mesafelerden hiç bahsetmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…