Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bat dündü...ve daha gelen giden yok.....garip bi haldeyim gecikti mi bebiş mi var offff ne zormusss

38s yawru çok güldüm kendime klavye otomatik kelime kullanıyor bazen farkedemiyorum olur bol tarihli de olur yahu:))) tarzın olaydı iyiydi:)) neden temizliğe başladın yaaa..

38s yawru çok güldüm kendime klavye otomatik kelime kullanıyor bazen farkedemiyorum olur bol tarihli de olur yahu:))) tarzın olaydı iyiydi:)) neden temizliğe başladın yaaa..

önemli değil tatlım tarçınlı hazır seni bekliyo
ya yapayım da bitsin Almancılarımız gelecek bi daha uğraşamam..
işim bitince gelirim topiğe çoook öpüyorum

günaydın kızlaaaaaaaaarrr ben de geldiiimmmm

sana da günaydın canımmmm
hoşgeldin bak bende geldimmm

ne var ne yok kızlarrrr

Hoşgeldin canım nasılsın bakalımmmm???

Cduruer gelmişsinnnnn kuzum Hoşgeldin ama aradaki sayfaları koymakla meşgulsün bence sen))) bitirdi gelllll:)

Ne olsun kocayıyeni uğurladım işte oturdum keyif yapıyorum hayat bana güzelmiş wallaaa:))) sen ne yapıyorsun bakalım???

ooohhh harikasın tatlımm :82:
bende kocayı yolladım sabah yarın gelcek yine oturuyorum şimdi bende keyif yapıyorummm

Hoşgeldin canım nasılsın bakalımmmm???

Cduruer gelmişsinnnnn kuzum Hoşgeldin ama aradaki sayfaları koymakla meşgulsün bence sen))) bitirdi gelllll:)

iyiyim canım yoğun ve hummalı bi şekilde çalışıorum :126::126::126:
sonra gelip bi size bakıorum ne kaynatıosunuz diye aynı hızla işe dönüorum

ooohhh harikasın tatlımm :82:
bende kocayı yolladım sabah yarın gelcek yine oturuyorum şimdi bende keyif yapıyorummm

Allah sağ sağalım gelmeyi nasip etsin kuzucum bende akşam sana eşlik ederim o zaman yalnız hissetmezsin hem kendini inşallah.nasılsın yumurtlamış olabilir misin??? Bişey hissettin mi??

iyiyim canım yoğun ve hummalı bi şekilde çalışıorum :126::126::126:
sonra gelip bi size bakıorum ne kaynatıosunuz diye aynı hızla işe dönüorum

Allah kolaylık versin canım çalışma hayatını yaşamış bir insan olarak tahmin edebiliyorum durumunu:)) bebiş çalışmaları ne alemde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…