kızlar hamileyken yel girmesi diye bişey varmış!!!ve bana da ondan oldu çok zor geçicek hamileliğimm....kuyruk sokumumda bi ağrı vardı...afedersiniz ama sağ popo kemiğime indi sonra o sızı...adım atamıyorum.oturamıyorum.yatamıyorum her durumda acıyo bütün bacağımı kastırıyo..anlatamam felaketttt
hadi yaaa :26: hiç bilmem ki ben nasıl geçer... ama sen sert yere filan oturma bence belini filan sıcak tut canımmm :26:kızlar hamileyken yel girmesi diye bişey varmış!!!ve bana da ondan oldu çok zor geçicek hamileliğimm....kuyruk sokumumda bi ağrı vardı...afedersiniz ama sağ popo kemiğime indi sonra o sızı...adım atamıyorum.oturamıyorum.yatamıyorum her durumda acıyo bütün bacağımı kastırıyo..anlatamam felaketttt
İnşallah olur girersin bizi de yalnız bırakamazsın.abin gelecek hayırlı olsun Allah kavuştursun sağ salim.
Yaa salı ve Cumartesi çalışma ihtimal yok yani ama Cumartesi günü eğer yetiştiyse oda:)))) evet kırmızılar kırmızılar hiç te sevmiyorum o rengi zaten:))
Yok ama gerçekçi yaklaşım varrr:)) tamam ümitsizlik yok inşallah tutmuştur rabbim ol derse olur inşallah ol demiştir çünkü beklemek zorlaşıyor artık.. Benim bata daha 12 gün fln var haftasonu yumurtlama zamanımdı canım..
hımm daha varmış beklemek sıkıcı gelio insana
ben işyerinde daha yoğun bi bölgeye geçtim buraya gidikçe aklıma gelio çalışınca unutuyorum
araştırın heralde spermlerin en çok vücutta kaldığı pozisyon budur :26:
aynen öle bende çorapla geziyorum bu ara terliksiz zaten yere basmam
hem benim gögüslerim şimdiden ağrımaya basladı ve çok sert oldular anlamadım :26:
aynen öle bende çorapla geziyorum bu ara terliksiz zaten yere basmam
hem benim gögüslerim şimdiden ağrımaya basladı ve çok sert oldular anlamadım :26:
Ovulasyon gununden once veyz sonra calisma olduysa yinede tutabilir canim insallah tutmusturda !
İnşallah canım yaa hafta sonunda beri bitmeyen bir karın ağrım var bu kadar erken başlamaz herhalde dimi ??
aynen öyle oldu kuzum şimdi bile evde çorapla ve terlikle geziorum
araştırın heralde spermlerin en çok vücutta kaldığı pozisyon budur :26:
Madem okadar kolay soğuk alıyorsun çıkartma artık zaten ayağından onları..daha senin bebişini de seveceğiz annesi dikkat etsin dimi?? Araştırdım doğru öyle görünüyor.ben bu ay doğru mu yaptım bilmem ama her iki kalçamın altına her iki yumruğumu koydum öyle yattım.doktor yumurtlama takibi yaparken rahmi rahat görmek İçin öyle yatırmıştı bende deneyim dedim..
ama bebeğim daha erken değil mi yine kendi kendimi yoruyor da olabilirm pskolojik olabilir...huu huuu göğüsler mi ağrıdı? sertleşti mi??? bunlar belirti gibi geldi bana...:44::44::44:
çok geçmiş olsun canım yaa
çok dikkat et kendine ..
hadi yaaa :26: hiç bilmem ki ben nasıl geçer... ama sen sert yere filan oturma bence belini filan sıcak tut canımmm :26:
ayh guzucum bi doktora filan gidip sorsan çaresi vardır illaki:26::26:ama bebeğim daha erken değil mi yine kendi kendimi yoruyor da olabilirm pskolojik olabilir...
hem hoşgeldin bakalımmm
hoşbuldum :) erken falan değil bu belirtiler bende adetim gelmeden 10 gün önce başladı :)
canlarım çok sağolun ama bu saatten sonra yapılacak bişey yokmuş...en başta dikkatli olmak gerekiyomuş...teyzemde de olmuş hatta denemediğim krem kalmadı hap zaten yasak ama doğumdan 2-3 ay sonra geçti hiç bir sıkıntı kalmadı diyor...yani seneye şubata marta kadar çekicem galiba ben bunu...belden gelen bişey de değil bacağım kastırıyo işte...durup durup zonk zonk sızı giriyo...başlıyorum "totoşummm,sağ totoşummm" diye ağlamaya...
ayh guzucum bi doktora filan gidip sorsan çaresi vardır illaki:26::26:
hoşbuldum :) erken falan değil bu belirtiler bende adetim gelmeden 10 gün önce başladı :)ama bebeğim daha erken değil mi yine kendi kendimi yoruyor da olabilirm pskolojik olabilir...
hem hoşgeldin bakalımmm
:26: kıyaamaam sana be yhaaa üzüldüm bebeğimmm :/ uzanman lzım doktora gidene kadar yorma kendini bebeğimmmmhap veremeyeceği kesin...sızı kemikte,röntgen de yasak ama sanki kırık gibi acıyo...bakalım 20sinde gidicem ya kontrole o zaman sorucam...bildiğin topallayarak yürüyorum bazen...aman siz dikkat edin kızlar...
İnşallah canım yaa hafta sonunda beri bitmeyen bir karın ağrım var bu kadar erken başlamaz herhalde dimi ??
Madem okadar kolay soğuk alıyorsun çıkartma artık zaten ayağından onları..daha senin bebişini de seveceğiz annesi dikkat etsin dimi?? Araştırdım doğru öyle görünüyor.ben bu ay doğru mu yaptım bilmem ama her iki kalçamın altına her iki yumruğumu koydum öyle yattım.doktor yumurtlama takibi yaparken rahmi rahat görmek İçin öyle yatırmıştı bende deneyim dedim..
hımm poponun havada olması iyidir bebeğim ama çalışmaları yumurtlama günüyle sınırlamayın kızlar
hergün bir fırsat bize
hoşbuldum :) erken falan değil bu belirtiler bende adetim gelmeden 10 gün önce başladı :)ama bebeğim daha erken değil mi yine kendi kendimi yoruyor da olabilirm pskolojik olabilir...
hem hoşgeldin bakalımmm
canlarım çok sağolun ama bu saatten sonra yapılacak bişey yokmuş...en başta dikkatli olmak gerekiyomuş...teyzemde de olmuş hatta denemediğim krem kalmadı hap zaten yasak ama doğumdan 2-3 ay sonra geçti hiç bir sıkıntı kalmadı diyor...yani seneye şubata marta kadar çekicem galiba ben bunu...belden gelen bişey de değil bacağım kastırıyo işte...durup durup zonk zonk sızı giriyo...başlıyorum "totoşummm,sağ totoşummm" diye ağlamaya...
topuğuma vurmuyor canım da popomdan dizime kadar o kemik zonk zonk beni bitiriyor bazen bacağımın komple uyuştuğunu hissediyorum...ayakta dimdik durduğumda hiç sızı yok sapasağlamım ama sol bacağımın üstünde durup da sağ bacağımı öne doğru attığımda kopuyo işte sanki...yani adım atarken de öyle yaptığımız için yürüyemiyorum.ayakta saatlerce durabilirim ama iki adım yürüyemez oldum ayakkabımı giyemez eğilemez oldum...Canım geçmiş olsun sağ kalçanın ortasından aşağı bacağına hatta topuğuna vuruyor mu ağrın.hamilelikte siyatik ağrıları olur hafif bişey kaldırsan da hemen zonklamaya başlar kalçan bacağının arkasından giren ağrı.bu ağrı olduğunda sırt üstü yatıp topuğunu kalçana çekebildiğin kadar çekip yapsana belki geçer ağrısı.
yok kız o kadar da kıpır kıpır sayılmam...en fazla yaptığım eve elektrikli süpürge tutmak-vileda çekmek oldu onda da eğilmiyosun zaten..hatta o vileda kovasını taşımadım bile banyoda kaldı gittim orda sıktım hep püskülü...buschy cım kendını fazlamı yoruyrsun gebelıkte bunlar olagan seylermıs kuzenımde cok yasadı yat dınlen dedı doktoru hep iş fılan yapıyorsundur sen sımdı kıpır kıpırsın enerjın yuksek masallah sana yoksa nazar mı degdı masallah masallah Rabbım korusun senıı
öyle yapıcam ben de artık...yeni ciciler almıştık(hamile tişörtleri ve pantolonu) dün onları giyip dolaşmak istiyordum bugün çarşıda:26: kıyaamaam sana be yhaaa üzüldüm bebeğimmm :/ uzanman lzım doktora gidene kadar yorma kendini bebeğimmmm
evet bebeğim ovilasyonu deneyim dedim bu ay da böle olcak bakalımmm
kıyamam yaa kötüymüş yani bütün gün yatıcan mı şimdi
peki nasıl yel almışsın yani üşütmek gibi bişeymi bu
bayanlar gitti gidiyorda 50 li bi ovulasyon testi var. liboquick gibi bişe adı. ondan kullanan varmı. alsammı ondan acabaa:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?