Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun canım yaa
çok dikkat et kendine ..

hadi yaaa :26: hiç bilmem ki ben nasıl geçer... ama sen sert yere filan oturma bence belini filan sıcak tut canımmm :26:

ay benim göğüsler kafam kadar oldu ama sertleşmio hiç ve acımıyoda
adet olunca da hiç değişiklik olmazdı hala aynı yani

aynen öle bende çorapla geziyorum bu ara terliksiz zaten yere basmam

hem benim gögüslerim şimdiden ağrımaya basladı ve çok sert oldular anlamadım :26:

huu huuu göğüsler mi ağrıdı? sertleşti mi??? bunlar belirti gibi geldi bana...:44::44::44:[/QUOTE]

buschy nerelerdesin kuzum 2 gündür göremedim seni bi terslik yok dimi

canım çok geçmiş olsun buschyim ya peki 9 ay böle mi geçicekmiş ağırlaştıkça napıcan kıyamam

huu huuu göğüsler mi ağrıdı? sertleşti mi??? bunlar belirti gibi geldi bana...:44::44::44:
ama bebeğim daha erken değil mi yine kendi kendimi yoruyor da olabilirm pskolojik olabilir...
hem hoşgeldin bakalımmm
[/QUOTE]
hoşbuldum :) erken falan değil bu belirtiler bende adetim gelmeden 10 gün önce başladı :)
çok geçmiş olsun canım yaa
çok dikkat et kendine ..

hadi yaaa :26: hiç bilmem ki ben nasıl geçer... ama sen sert yere filan oturma bence belini filan sıcak tut canımmm :26:

canlarım çok sağolun ama bu saatten sonra yapılacak bişey yokmuş...en başta dikkatli olmak gerekiyomuş...teyzemde de olmuş hatta denemediğim krem kalmadı hap zaten yasak ama doğumdan 2-3 ay sonra geçti hiç bir sıkıntı kalmadı diyor...yani seneye şubata marta kadar çekicem galiba ben bunu...belden gelen bişey de değil bacağım kastırıyo işte...durup durup zonk zonk sızı giriyo...başlıyorum "totoşummm,sağ totoşummm" diye ağlamaya...

ayh guzucum bi doktora filan gidip sorsan çaresi vardır illaki:26::26:

Son düzenleme:
kızlar ruyamda cok guzel ay parcası gibi bembeyaz yüzü olan yesıl gozlu pembe kıyafetler gıydırılmıs pembe dudaklı kız cocugum oldu sag gogsumden emzırmeye calısıyorum gogsumde süt damlaları fln oldu hyrdır ıns. ama cok mutlu uyandımmm

Son düzenleme:
ayh guzucum bi doktora filan gidip sorsan çaresi vardır illaki:26::26:

hap veremeyeceği kesin...sızı kemikte,röntgen de yasak ama sanki kırık gibi acıyo...bakalım 20sinde gidicem ya kontrole o zaman sorucam...bildiğin topallayarak yürüyorum bazen...aman siz dikkat edin kızlar...

ama bebeğim daha erken değil mi yine kendi kendimi yoruyor da olabilirm pskolojik olabilir...
hem hoşgeldin bakalımmm
hoşbuldum :) erken falan değil bu belirtiler bende adetim gelmeden 10 gün önce başladı :)

canlarım çok sağolun ama bu saatten sonra yapılacak bişey yokmuş...en başta dikkatli olmak gerekiyomuş...teyzemde de olmuş hatta denemediğim krem kalmadı hap zaten yasak ama doğumdan 2-3 ay sonra geçti hiç bir sıkıntı kalmadı diyor...yani seneye şubata marta kadar çekicem galiba ben bunu...belden gelen bişey de değil bacağım kastırıyo işte...durup durup zonk zonk sızı giriyo...başlıyorum "totoşummm,sağ totoşummm" diye ağlamaya...[/QUOTE]

Canım geçmiş olsun sağ kalçanın ortasından aşağı bacağına hatta topuğuna vuruyor mu ağrın.hamilelikte siyatik ağrıları olur hafif bişey kaldırsan da hemen zonklamaya başlar kalçan bacağının arkasından giren ağrı.bu ağrı olduğunda sırt üstü yatıp topuğunu kalçana çekebildiğin kadar çekip yapsana belki geçer ağrısı.

buschy cım kendını fazlamı yoruyrsun gebelıkte bunlar olagan seylermıs kuzenımde cok yasadı yat dınlen dedı doktoru hep iş fılan yapıyorsundur sen sımdı kıpır kıpırsın enerjın yuksek masallah sana yoksa nazar mı degdı masallah masallah Rabbım korusun senıı

hap veremeyeceği kesin...sızı kemikte,röntgen de yasak ama sanki kırık gibi acıyo...bakalım 20sinde gidicem ya kontrole o zaman sorucam...bildiğin topallayarak yürüyorum bazen...aman siz dikkat edin kızlar...
:26: kıyaamaam sana be yhaaa üzüldüm bebeğimmm :/ uzanman lzım doktora gidene kadar yorma kendini bebeğimmmm

kıyamam yaa kötüymüş yani bütün gün yatıcan mı şimdi
peki nasıl yel almışsın yani üşütmek gibi bişeymi bu

bayanlar gitti gidiyorda 50 li bi ovulasyon testi var. liboquick gibi bişe adı. ondan kullanan varmı. alsammı ondan acabaa:26::26::26:

topuğuma vurmuyor canım da popomdan dizime kadar o kemik zonk zonk beni bitiriyor bazen bacağımın komple uyuştuğunu hissediyorum...ayakta dimdik durduğumda hiç sızı yok sapasağlamım ama sol bacağımın üstünde durup da sağ bacağımı öne doğru attığımda kopuyo işte sanki...yani adım atarken de öyle yaptığımız için yürüyemiyorum.ayakta saatlerce durabilirim ama iki adım yürüyemez oldum ayakkabımı giyemez eğilemez oldum...
yok kız o kadar da kıpır kıpır sayılmam...en fazla yaptığım eve elektrikli süpürge tutmak-vileda çekmek oldu onda da eğilmiyosun zaten..hatta o vileda kovasını taşımadım bile banyoda kaldı gittim orda sıktım hep püskülü...
:26: kıyaamaam sana be yhaaa üzüldüm bebeğimmm :/ uzanman lzım doktora gidene kadar yorma kendini bebeğimmmm
öyle yapıcam ben de artık...yeni ciciler almıştık(hamile tişörtleri ve pantolonu) dün onları giyip dolaşmak istiyordum bugün çarşıda ama başka zamana artık...

evet bebeğim ovilasyonu deneyim dedim bu ay da böle olcak bakalımmm

ewet kuzuucum o pozısyonu dene gebe kalma derecesı en yuksek olan pozısyonlardan bırısı snra yavasca hareket et esın bır ıkı kez sılkelesın snra ayakların yatagın basşlıgına gelıcek sekılde yat poponun altına yastık koy belinin degıl dıkkat et ayakların havada baslıga daya snrası Rabbıme kalmıs

Son düzenleme:
kıyamam yaa kötüymüş yani bütün gün yatıcan mı şimdi
peki nasıl yel almışsın yani üşütmek gibi bişeymi bu

yok üşütmek gibi değil..kemiğim sızlıyo..diş zonklamasının sağ popo kemiğinde olduğunu ve aşağı doğru bacağını uyuşturduğunu düşün...neden olduğunu anlamadım...

bayanlar gitti gidiyorda 50 li bi ovulasyon testi var. liboquick gibi bişe adı. ondan kullanan varmı. alsammı ondan acabaa:26::26::26:

canım bende ordan aldım ve aynı dedğin marka liboquick .. şuan onu kullanıyorum :44:

çift çizgi gördünmü peki henüz. bi bilgin varmı o test hakkında. ben hiç duymadım da daha doğrusu hiç bi testi bilmiom

yok kız o kadar da kıpır kıpır sayılmam...en fazla yaptığım eve elektrikli süpürge tutmak-vileda çekmek oldu onda da eğilmiyosun zaten..hatta o vileda kovasını taşımadım bile banyoda kaldı gittim orda sıktım hep püskülü...

öyle yapıcam ben de artık...yeni ciciler almıştık(hamile tişörtleri ve pantolonu) dün onları giyip dolaşmak istiyordum bugün çarşıda ama başka zamana artık...[/QUOTE]

hımm anladım ama bebısımızın buyumesıne ısaret edıyor ozaman anneye naz yapıyor benı hatırla her dakıka dıye.bnmde en cok heves ettıgım o hamıle elbıselerı yok mu ölüyorum bayılıyorum heves edıyorum daha cokk uzun zamanın var kuzucum 1-2 gun dınlen snra gıy kıyafetlerını gez vee bızlerede resım at bakalım mutlu olalım tamam mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…