Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla en az işteki kadar yoğunduk bu ay
ama bakalım yarın adet olucak mıyım yoksa yine gecikcekmi yoksa hamilemiyim hepsi arkası yarın

amin canım saolasınnn...evet akşam beraber oluruz hem ben sıkılmammm dün peceteye o denilen kıvam geldi sünüyodu.. bende ne olur ne olmaz diye çalışmayı baslattım dün bacaklarımı havaya diktim eşim silkeledii ayaklarım uyusana kadar havada kaldım öylee bgn öğlen ovilasyon testi yapcam bakalım hayılısı ablam yhaaa :44:

Canim benim evet geldim geri :)) ama arada 100lerce sayfa var sen bana ozet gecsen olmaz mi hahah :))
Hoşgeldin bebeğimmmm ama okuman lazım çünkü ben okuduğum halde hatırlatmıyorum olaylar olaylar :)))) nasılsın bebişler hayat nasıl gidiyor??

valla en az işteki kadar yoğunduk bu ay
ama bakalım yarın adet olucak mıyım yoksa yine gecikcekmi yoksa hamilemiyim hepsi arkası yarın

Sen sessiz bekleyenlerdensin demekki kuzucum hiçbişey kalmamış senin bat.a .. Gecikmiş miydi diğer ay yani normalde geçikir mi??? Test ya test yaptın mı??

Tamam sıkılma ablam kaynatırız bol bol) alemsin kuzucum sen bende yapsam mı dedim de benim kocam beni sallayabilecek kadar kocaman değil çünkü ben sanki daha Kocaman'ım:))) yap testini merak ettim wallaa.koca bu gün yok yarın gündüz yeni çalışma oldu bitti bu iş inşallah ))

yarın da değerlendiririm
haftaya çarşamba gidiyorum memelekete bu zamanları değerlendireyimmmm testi de hep aynı saatte yapıyorum 3buçukta bgn yapar haber veriri sana bu aydan biraz ümitliyim inş. olur yhaaaa :26:çok dua ediyorumm Allah sesimi duyar hepimiz hamiş oluruz inş. amin

ovulasyon testi mi yapıosun kuzum
kızlar diz dirsek pozisyonu denilen bi duruş var hamilelik pozisyonu da deniliyo onu da deneyin derim

ovulasyon testi mi yapıosun kuzum
kızlar diz dirsek pozisyonu denilen bi duruş var hamilelik pozisyonu da deniliyo onu da deneyin derim

evet bebeğim ovilasyonu deneyim dedim bu ay da böle olcak bakalımmm

ocaktan bu yana 2 kez adet olabildim sadece o yüsden gecikse de heyecanlanmam heralde [/QUOTE]

Kuzucum üzüldüm yaa nasıl o kadar şaşar ki adet.bende günü gününe olurdum çok ilginç benimki 2-3 kayıyor sürekli.. Sana da ders olmuştur sanırım karda kışta nikah düğün pantolon giyersin:)))) diz dirsek pozisyonunu ben duymamıştım hiç şimdi bakıcım nette canım teşekkürler paylaşımın için:)

evet bebeğim ovilasyonu deneyim dedim bu ay da böle olcak bakalımmm

hadi hayırlısı bebeğim ya seesozden ümitsizim deme lütfen ümitsizlik yok
nefes aldığımız heryerde ümit vardır senin ne zaman bat

ocaktan bu yana 2 kez adet olabildim sadece o yüsden gecikse de heyecanlanmam heralde

Kuzucum üzüldüm yaa nasıl o kadar şaşar ki adet.bende günü gününe olurdum çok ilginç benimki 2-3 kayıyor sürekli.. Sana da ders olmuştur sanırım karda kışta nikah düğün pantolon giyersin:)))) diz dirsek pozisyonunu ben duymamıştım hiç şimdi bakıcım nette canım teşekkürler paylaşımın için:)[/QUOTE]

aynen öyle oldu kuzum şimdi bile evde çorapla ve terlikle geziorum
araştırın heralde spermlerin en çok vücutta kaldığı pozisyon budur :26:

araştırın heralde spermlerin en çok vücutta kaldığı pozisyon budur :26:[/QUOTE]

aynen öle bende çorapla geziyorum bu ara terliksiz zaten yere basmam

hem benim gögüslerim şimdiden ağrımaya basladı ve çok sert oldular anlamadım :26:

Son düzenleme:
araştırın heralde spermlerin en çok vücutta kaldığı pozisyon budur :26:

hem benim gögüslerim şimdiden ağrımaya basladı ve çok sert oldular anlamadım :26:[/QUOTE]

huu huuu göğüsler mi ağrıdı? sertleşti mi??? bunlar belirti gibi geldi bana...:44::44::44:

kızlar hamileyken yel girmesi diye bişey varmış!!!ve bana da ondan oldu çok zor geçicek hamileliğimm....kuyruk sokumumda bi ağrı vardı...afedersiniz ama sağ popo kemiğime indi sonra o sızı...adım atamıyorum.oturamıyorum.yatamıyorum her durumda acıyo bütün bacağımı kastırıyo..anlatamam felaketttt

hem benim gögüslerim şimdiden ağrımaya basladı ve çok sert oldular anlamadım :26:

huu huuu göğüsler mi ağrıdı? sertleşti mi??? bunlar belirti gibi geldi bana...:44::44::44:[/QUOTE]
ama bebeğim daha erken değil mi yine kendi kendimi yoruyor da olabilirm pskolojik olabilir...
hem hoşgeldin bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…