Hoşgeldin canım nasılsın bakalımmmm???
Cduruer gelmişsinnnnn kuzum Hoşgeldin ama aradaki sayfaları koymakla meşgulsün bence sen))) bitirdi gelllll:)
Allah sağ sağalım gelmeyi nasip etsin kuzucum bende akşam sana eşlik ederim o zaman yalnız hissetmezsin hem kendini inşallah.nasılsın yumurtlamış olabilir misin??? Bişey hissettin mi??
Allah kolaylık versin canım çalışma hayatını yaşamış bir insan olarak tahmin edebiliyorum durumunu:)) bebiş çalışmaları ne alemde??
Allah sağ sağalım gelmeyi nasip etsin kuzucum bende akşam sana eşlik ederim o zaman yalnız hissetmezsin hem kendini inşallah.nasılsın yumurtlamış olabilir misin??? Bişey hissettin mi??
Allah kolaylık versin canım çalışma hayatını yaşamış bir insan olarak tahmin edebiliyorum durumunu:)) bebiş çalışmaları ne alemde??
Hoşgeldin bebeğimmmm ama okuman lazım çünkü ben okuduğum halde hatırlatmıyorum olaylar olaylar :)))) nasılsın bebişler hayat nasıl gidiyor??Canim benim evet geldim geri :)) ama arada 100lerce sayfa var sen bana ozet gecsen olmaz mi hahah :))
valla en az işteki kadar yoğunduk bu ay
ama bakalım yarın adet olucak mıyım yoksa yine gecikcekmi yoksa hamilemiyim hepsi arkası yarın
amin canım saolasınnn...evet akşam beraber oluruz hem ben sıkılmammmdün peceteye o denilen kıvam geldi sünüyodu.. bende ne olur ne olmaz diye çalışmayı baslattım dün bacaklarımı havaya diktim eşim silkeledii ayaklarım uyusana kadar havada kaldım öylee bgn öğlen ovilasyon testi yapcam bakalım hayılısı ablam yhaaa :44:
Hoşgeldin bebeğimmmm ama okuman lazım çünkü ben okuduğum halde hatırlatmıyorum olaylar olaylar :)))) nasılsın bebişler hayat nasıl gidiyor??
Tmm o zaman vakit buldukca okurum :) vallh iyi gidiyo hersey yolunda canim senin bat yarin mi ?
Hoşgeldin bebeğimmmm ama okuman lazım çünkü ben okuduğum halde hatırlatmıyorum olaylar olaylar :)))) nasılsın bebişler hayat nasıl gidiyor??
Sen sessiz bekleyenlerdensin demekki kuzucum hiçbişey kalmamış senin bat.a .. Gecikmiş miydi diğer ay yani normalde geçikir mi??? Test ya test yaptın mı??
Tamam sıkılma ablam kaynatırız bol bol) alemsin kuzucum sen bende yapsam mı dedim de benim kocam beni sallayabilecek kadar kocaman değil çünkü ben sanki daha Kocaman'ım:))) yap testini merak ettim wallaa.koca bu gün yok yarın gündüz yeni çalışma oldu bitti bu iş inşallah ))
Sen sessiz bekleyenlerdensin demekki kuzucum hiçbişey kalmamış senin bat.a .. Gecikmiş miydi diğer ay yani normalde geçikir mi??? Test ya test yaptın mı??
evet tatlım napim çok üstüne gidince bebiş kaçıyo
ocak ayına kadar şaşmazdı dakik 28. günde olurdum hemen ama ocakta bi arkadaşımızın nikahı vardı 45 dk karın üstünde incecik ayakkabılarla beklemek zorunda kalınca dengem şaştı
ocaktan bu yana 2 kez adet olabildim sadeceo yüsden gecikse de heyecanlanmam heralde
yarın da değerlendiririm
haftaya çarşamba gidiyorum memelekete bu zamanları değerlendireyimmmmtesti de hep aynı saatte yapıyorum 3buçukta bgn yapar haber veriri sana bu aydan biraz ümitliyim inş. olur yhaaaa :26:çok dua ediyorumm Allah sesimi duyar hepimiz hamiş oluruz inş. amin
ovulasyon testi mi yapıosun kuzum
kızlar diz dirsek pozisyonu denilen bi duruş var hamilelik pozisyonu da deniliyo onu da deneyin derim
Tmm o zaman vakit buldukca okurum :) vallh iyi gidiyo hersey yolunda canim senin bat yarin mi ?
Yok kuzucum daha çok var yumurtlama tarihim haftasonuydu erken yumurtladım biraz adette erken gelecek demekki:))) değerlendirmedim de zaten bu ayı pek o yüzden bekliyor sayılmam
:)))) yok musun haftaya yani gidiyor musun senyarın da değerlendiririm
haftaya çarşamba gidiyorum memelekete bu zamanları değerlendireyimmmmtesti de hep aynı saatte yapıyorum 3buçukta bgn yapar haber veriri sana bu aydan biraz ümitliyim inş. olur yhaaaa :26:çok dua ediyorumm Allah sesimi duyar hepimiz hamiş oluruz inş. amin ( testini de çok merak ediyorum.bende bu aydan ümitsizim aslında ümitsizim de ümitsizim... İnşallah canım inşallah dediğin gibi olur da mutluluğumuzu huzurumuzu perçinleriz...
Yok kuzucum daha çok var yumurtlama tarihim haftasonuydu erken yumurtladım biraz adette erken gelecek demekki:))) değerlendirmedim de zaten bu ayı pek o yüzden bekliyor sayılmam
:)))) yok musun haftaya yani gidiyor musun sen( testini de çok merak ediyorum.bende bu aydan ümitsizim aslında ümitsizim de ümitsizim... İnşallah canım inşallah dediğin gibi olur da mutluluğumuzu huzurumuzu perçinleriz...
evet guzucummmm ama buraya girme fırsatım olursa mutlaka gelirimmmmm abim askerden gelcek ailemi çoookk özledimmmm onları görmeye gitcemmbgn testimi yapyımda resimli gösteryim bi değerlendir bakalım kız niye öyle diyosun kaçırımıs olabilirsin ama sperm vucudda kaç gün duruoo bunu sen daha iyi biliyosun bebeğimmm... illa yumurlama gününde olck die birşey yok adetten sonra hamiş kalmadığın ne malummm:26: kırmızıları görmeden hemen paçaları sıvama
evet bebeğim ovilasyonu deneyim dedim bu ay da böle olcak bakalımmm
:)))) yok musun haftaya yani gidiyor musun sen( testini de çok merak ediyorum.bende bu aydan ümitsizim aslında ümitsizim de ümitsizim... İnşallah canım inşallah dediğin gibi olur da mutluluğumuzu huzurumuzu perçinleriz...
Ovulasyon gununden once veyz sonra calisma olduysa yinede tutabilir canim insallah tutmusturda !
ocaktan bu yana 2 kez adet olabildim sadeceo yüsden gecikse de heyecanlanmam heralde
evet guzucummmm ama buraya girme fırsatım olursa mutlaka gelirimmmmm abim askerden gelcek ailemi çoookk özledimmmm onları görmeye gitcemmbgn testimi yapyımda resimli gösteryim bi değerlendir bakalım kız niye öyle diyosun kaçırımıs olabilirsin ama sperm vucudda kaç gün duruoo bunu sen daha iyi biliyosun bebeğimmm... illa yumurlama gününde olck die birşey yok adetten sonra hamiş kalmadığın ne malummm:26: kırmızıları görmeden hemen paçaları sıvama
İnşallah olur girersin bizi de yalnız bırakamazsın.abin gelecek hayırlı olsun Allah kavuştursun sağ salim.
Yaa salı ve Cumartesi çalışma ihtimal yok yani ama Cumartesi günü eğer yetiştiyse oda:)))) evet kırmızılar kırmızılar hiç te sevmiyorum o rengi zaten:))
Yok ama gerçekçi yaklaşım varrr:)) tamam ümitsizlik yok inşallah tutmuştur rabbim ol derse olur inşallah ol demiştir çünkü beklemek zorlaşıyor artık.. Benim bata daha 12 gün fln var haftasonu yumurtlama zamanımdı canım..hadi hayırlısı bebeğim ya seesozden ümitsizim deme lütfen ümitsizlik yok
nefes aldığımız heryerde ümit vardır senin ne zaman bat
Kuzucum üzüldüm yaa nasıl o kadar şaşar ki adet.bende günü gününe olurdum çok ilginç benimki 2-3 kayıyor sürekli.. Sana da ders olmuştur sanırım karda kışta nikah düğün pantolon giyersin:)))) diz dirsek pozisyonunu ben duymamıştım hiç şimdi bakıcım nette canım teşekkürler paylaşımın için:)
araştırın heralde spermlerin en çok vücutta kaldığı pozisyon budur :26:
aynen öle bende çorapla geziyorum bu ara terliksiz zaten yere basmam
hem benim gögüslerim şimdiden ağrımaya basladı ve çok sert oldular anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?