herkese günaydın kızlar yeni girebildim nasılsınız 38s üzüldüm ama sakın ümüdni ytrme hayrlısı olsn inş çalışmalara devam ocak inş..... hamile haberi verenler tebrik ederm sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız inş bebişlerinizi hayırlı cumalar....
38 s adet olmana üzüldüm canım heralde zamanında geldi senın hayırlısı olsun canım geç olsun da güçolmasındesemde çokta geç kalmasınn annem yiyecez daha onları popolarını ısırcaz şişko kollarını öpecezzz
hayırlı cumalar tatlım düşündüğün için tşk ederim. üzülmüyorum ya zaten öbür ay olur inşallah hayırlısıyla
17 gün geçti bu ay ben demiştim zaten geçen senede tam bu ayda gecikmiştim diye. yine mevsimle alakalı sanırım. inşallah olsun da yapalım bu dediklerini
günaydın canım hayırlı cumalar... Ben dün gördüm kırmızıyıSenin bat bugün müydü seni de yazayım listeye?
ben hasta oldümmm karnım da deli gibi sancı oldu dün akşam başladı ağrım sancım hala sürüyorr kıslarr tutmadı
hadı ya( uzuldum şimdı...inş öbur ay hamıle olursun tatlım.benım dundu regl tarıhım ama olmadım daha....inş da olmam ya....
ayy canım inşallah olmazsın
inş canım ama bu ay bı kaç gun regl olmamda aksama olur dıye duşunuyorum.cunku subat 28 dı ya.benım de regl aram 31 gun.bugun 29 oldu.bı kaç gun gecer oyuzden umıtlenmek ıstemıyorum...ama bı yandanda zor tutuyorum kendımı.ama yapmıcam test falan yıne hayal kırıklıgı olur dıye.ama belırtılere bakılırsa oldu olcak(
dün mü başladı seninki de
canım çok karamsarsın sen ya.. Biraz sabırlı ol umudunu kaybetme strese sokuyosun sen kendini ama olmaz ki böyle
ewtt cnlarım ewet ewe giderken başladı akşam sancılarım attı bakıyorum yok bakıyorum yok en son patladı..inşallah sizler olmayanlar olursunuz bana rabbim tattırdı hiç olmayanlara versin ilk önce ne kötü durum bir ben bi r ALLAH bilir inşallah hamile olursunuz tez vakitte
tatlım düşüğüm oldu ve 22 aydır beklıyorum bunukım olsa bence bole olur..ama yınede tamamm karamsar olmuyorumm.dua edelım bırbırımıze.ozellıkle hamıle arkdaslar dua edın bızım içinde..hamılelerın duası kabul olurmuş
tatlım düşüğüm oldu ve 22 aydır beklıyorum bunukım olsa bence bole olur..ama yınede tamamm karamsar olmuyorumm.dua edelım bırbırımıze.ozellıkle hamıle arkdaslar dua edın bızım içinde..hamılelerın duası kabul olurmuş
22 ay zor tabi. Allah sabır versin.. hayırlı ve sağlıklı evladına bir an önce kavuşursun inşallah
isyan etmeden dua etmek lazım..
tedavi oluyor musun?
ettim bile önceden yukarda, ben analığı yaşattı ya RABBİM dört duvar içinde ağlamaları heleki bir akşam içim yanarak filmden etkilenerek öyle bi dua etmiştim evlat diye ertesi ay öğrendim hamişliğimi ama ondan önce ne dualar ne ağlamalar neler 2 sene olmadı korunmasız sürdü .......öyle bi film di izledim kapattım odaya kendimi eşimlede aram bozuuktu herşey üstüme geliyordu sene 2008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?