Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
38 s adet olmana üzüldüm canım heralde zamanında geldi senın hayırlısı olsun canım geç olsun da güçolmasın desemde çokta geç kalmasınn annem yiyecez daha onları popolarını ısırcaz şişko kollarını öpecezzz

hayırlı cumalar tatlım düşündüğün için tşk ederim. üzülmüyorum ya zaten öbür ay olur inşallah hayırlısıyla

17 gün geçti bu ay ben demiştim zaten geçen senede tam bu ayda gecikmiştim diye. yine mevsimle alakalı sanırım. inşallah olsun da yapalım bu dediklerini

17 gün geçti bu ay ben demiştim zaten geçen senede tam bu ayda gecikmiştim diye. yine mevsimle alakalı sanırım. inşallah olsun da yapalım bu dediklerini

ben hasta oldümmm karnım da deli gibi sancı oldu dün akşam başladı ağrım sancım hala sürüyorr kıslarr tutmadı

günaydın canım hayırlı cumalar... Ben dün gördüm kırmızıyı Senin bat bugün müydü seni de yazayım listeye?

hadı ya ( uzuldum şimdı...inş öbur ay hamıle olursun tatlım.benım dundu regl tarıhım ama olmadım daha....inş da olmam ya....

ayy canım inşallah olmazsın

inş canım ama bu ay bı kaç gun regl olmamda aksama olur dıye duşunuyorum.cunku subat 28 dı ya.benım de regl aram 31 gun.bugun 29 oldu.bı kaç gun gecer oyuzden umıtlenmek ıstemıyorum...ama bı yandanda zor tutuyorum kendımı.ama yapmıcam test falan yıne hayal kırıklıgı olur dıye.ama belırtılere bakılırsa oldu olcak (

canım çok karamsarsın sen ya.. biraz sabırlı ol umudunu kaybetme strese sokuyosun sen kendini ama olmaz ki böyle

dün mü başladı seninki de

ewtt cnlarım ewet ewe giderken başladı akşam sancılarım attı bakıyorum yok bakıyorum yok en son patladı..inşallah sizler olmayanlar olursunuz bana rabbim tattırdı hiç olmayanlara versin ilk önce ne kötü durum bir ben bi r ALLAH bilir inşallah hamile olursunuz tez vakitte

canım çok karamsarsın sen ya.. Biraz sabırlı ol umudunu kaybetme strese sokuyosun sen kendini ama olmaz ki böyle

tatlım düşüğüm oldu ve 22 aydır beklıyorum bunu kım olsa bence bole olur..ama yınede tamamm karamsar olmuyorumm.dua edelım bırbırımıze.ozellıkle hamıle arkdaslar dua edın bızım içinde..hamılelerın duası kabul olurmuş

regl günümüz aynıymış öbür ay hamiş oluruz inşallah üzülme ya dua et bol bol tamam mı tatlım

22 ay zor tabi. Allah sabır versin.. hayırlı ve sağlıklı evladına bir an önce kavuşursun inşallah
isyan etmeden dua etmek lazım..
tedavi oluyor musun?

ettim bile önceden yukarda, ben analığı yaşattı ya RABBİM dört duvar içinde ağlamaları heleki bir akşam içim yanarak filmden etkilenerek öyle bi dua etmiştim evlat diye ertesi ay öğrendim hamişliğimi ama ondan önce ne dualar ne ağlamalar neler 2 sene olmadı korunmasız sürdü .......öyle bi film di izledim kapattım odaya kendimi eşimlede aram bozuuktu herşey üstüme geliyordu sene 2008

canım benim bak benim ki de iki yılı geçti niye olmuyo die ara sıra mızmızlanıyodum moralimi kendim bozuyordum.. baktım böyle olmuyo kendi kendimi mutsuz ediyorum. en sonunda oluruna bıraktım dua edip hayırlısını istiyorum rabbim dilediği kuluna weriyo . inşallah o kullarından oluruz.. o emanetini bizlerede werir inşallah

22 ay zor tabi. Allah sabır versin.. hayırlı ve sağlıklı evladına bir an önce kavuşursun inşallah
isyan etmeden dua etmek lazım..
tedavi oluyor musun?

SAOL CANIM .ALLAHIM HERKESE VERSIN.ISYAN ETMIYORUM AMA NEBILIYIM UZULUYORUM İŞTE HER AY OLMAYINCA.TEDAVI HIÇ GORMEDIM.DOKTORLAR BİŞEYIN YOK DIYOR.KAÇ DOKTORA GITTIM HERSEYIN NORMAL DEDILER.BENDE ANLAMADIM NE OLDUUNU.herseyın bı vaktı zamanı var derler ya.ama bu ay regl olursam sogan suyu içicem.bakalım o fayda etcekmı

merhaba cok gecmiş olsun öncelikle ama bu kadar üzülüp karamsar olma hamile olabiliyorsun o belli mutlaka yeniden hamile kalırsın ve hemen doktorun düşük olmaması için gerekeni yapar. benim ilk hamileliğim dış gebelikti. kürtajdan sonra bir süre toğarlanmak için zaman gecti sonra aylarca ugrastık çocuk için üstelik yeniden dış gebelik riski vardı. suan 8 aylık bir kızımvar sadece sabretmen lazım bırde fazla kafaya takmaman cunku psikoloji de engelliyor hamileliği

ne fılmıydıkı o :))) bende ıstıyorum artık.eşimle tek olmuyor arkadasım bı evın içinde..sıkıldım artık :)))))) bı deişiklık gerek dımı :)))bı 3. kişi şart..allahım hayırlısını versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…