• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kızlar çook mutluyummm heyecan yaptım:52::52::52::52::52::52::52::52:
bu günleri de gördük çook şükür :13::13::13::13::13::13::13::13::13:
sizi seviyorum:16::16::16::16::16::16::16::16:

Cannıımmm bizde seni seviyoruuuzz :16::16::16::16:

Bol bol bebiş haberleri de görücez dahaa burda hamiş hamiş resimlerimizi görücezz :14::14: ayy duygulandıımm :14::14:

Cannıımmm bizde seni seviyoruuuzz :16::16::16::16:

Bol bol bebiş haberleri de görücez dahaa burda hamiş hamiş resimlerimizi görücezz :14::14: ayy duygulandıımm :14::14:

sağol güzelim inşallah ya bende bayağı bi duygulandım öylece kaldım valla:43::43::43:

Önceki sayfaları okumak uğruna kaçırdım mı ben 1000. Sayfamızı:((( bebeğim38s im bizim de ismimizi unutmadığın ve yazdığın için çooookkk teşekkürler orada o sayfada yazmışım kutlanmıştım kadar oldummmm:)))) hadi kızlar yaa güzel haberler gelsin de sevinelim hepimiz:)))

Önceki sayfaları okumak uğruna kaçırdım mı ben 1000. Sayfamızı:((( bebeğim38s im bizim de ismimizi unutmadığın ve yazdığın için çooookkk teşekkürler orada o sayfada yazmışım kutlanmıştım kadar oldummmm:)))) hadi kızlar yaa güzel haberler gelsin de sevinelim hepimiz:)))

rica ederim bebeğim ne demek :29::29::29:
iyi ki varsın tatlım benim inşallah o güzel haberleri de vereceğiz:46::46:

rica ederim bebeğim ne demek :29::29::29:
iyi ki varsın tatlım benim inşallah o güzel haberleri de vereceğiz:46::46:

Sen de iyi ki varsın ki böyle bir yerde bu kadar gönlü hoş insanı bie araya getirdinn;)) inşallah verirsiniz bebeğim merakla bekliyorummm :16:

akşam oldu benim misafirden hala haber yok...yarında gelmezse artış şüphe edicemmm :46::46::46:

kızlaar valla bir an önce hamile kalın artık bekliyorum hepinizi hamile topiği olsun bu topik süper olur :))) Diğer topiklere ısınamadım ben.

kızlaar valla bir an önce hamile kalın artık bekliyorum hepinizi hamile topiği olsun bu topik süper olur :))) Diğer topiklere ısınamadım ben.

inşallah bebeğim bizim amacımız da öyle de bebişler biraz nazlı çıktı biz napalım:52::52:
herkes öyle söylüyor zaten diğer topiklere alışamıyorlarmış..
gel kuzum nereye gidiyosun sende:21::21:
yeğenimizi ayırma bizden:20:

yarın kontrolüm vardı doktorun toplantısı varmış salıya kaydı benim kontrol. İnşallah bir aksilik olmazsa bebeğim iyi olursa usg resmini sizlerle paylaşıcam :16:

ayyyyyyyy 1000. sayfayı kaçırdım yaaaa. çok heveslenmiştim net gitti gelmedi yaaa. gıcık oldum heaa:95::95::95::95:

Back
X