• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

21inde verdim 30unda cıktı Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin çok sükür benim sonuçlarım temiz çıktı firma cinsiyeti doktorumuza iletti onuda bugün doktora uğrayıp öğrenicez insallah 🙏🏻🧸
Acaba kaçıncı haftanızda vermiştiniz merak ettim :)

Aşırı hareketli aşırı yaramaz ama hamileyken belliydi karnımda dahi durmazdı halada aynı çok konuşkan insanlarla çok çabuk kaynaşır çok kolay iletişim kurar buyuk kuçuk herkesle konuşur..
Yaa maşallah 🤍 Sağlıkla olsunlarda inşallah gerisi önemli değil kız erkek farketmiyor hepsi yaramaz çoğunlukla zaten 😂🤭

merhabalar mayıs anneleri, Allah izin verirse ben de haziran annesiyim. doktor beta artışıma göre ikiz olabilir dedi. ilk keseyi gördük 2.sini haftaya gorebiliriz tekrar gel dedi. sizlerin beta artışlarınız nasıldı kıyaslayabilmem için yazabilir misiniz acaba😊
2 gün geçmişti adetim betam 2800 çıkmıştı :) 2 gün sonra usg yaptırmıştım 2 keseyi de görmüştüm

Günaydın arkadaşlar bana acil bir bilgi lazım. Doktorum 2 li test sonucumu pek beğenmedi emin olmal için fetal dna vericem. Çoğu kişi yaptırdı biliyorum . Bana genoks u önerdi ama yaptıranlar nereye yaptırayım bana bi acil döner misiniz lütfenn
Bana da yaşımdan dolayı yaş riski var dedi hastanedeki dr.amniyosentez ya da fetal dedi.ben ikili yaptırdığını pişmanım başka bişey yaptirmiycam dedim. Ozeldeki kendi doktorum detaylı kontrollerimi incelemelerimi yapıyor ona gönderdim sonucu gayet güzel hicbirsey yaptirmana gerek yok dedi.hastane doktorları sorumluluk almamak adına bastansaviyorlar senin yasayacagin stresi dusunmeden

Cinsiyet öğrenen hanımlar hurafeleri uyguladınız mı doğru çıkan oldu mu 😅 bende yüzük testi erkek çıkıyor

Selam kızlar
Biz bugün tam 14 haftalık olduk
Birkaç haftadır doktorlar erkek gibi düşünüyordu, çıkıntı gözüküyordu
Bu sabah kontrolüm vardı
Doktor %90 kız dedi 🩷
2 hafta sonra tekrar bakacak ama değişeceğini zannetmiyorum dedi
Çin Takvimi ve kafaya tuz dökme hurafesi erkekti 😄

Selam kızlar
Biz bugün tam 14 haftalık olduk
Birkaç haftadır doktorlar erkek gibi düşünüyordu, çıkıntı gözüküyordu
Bu sabah kontrolüm vardı
Doktor %90 kız dedi 🩷
2 hafta sonra tekrar bakacak ama değişeceğini zannetmiyorum dedi
Çin Takvimi ve kafaya tuz dökme hurafesi erkekti 😄
Hadi hayırlısı olsun :) Erkek bebiş sayısı arttı derken bir kız bebek atağa geçti :D Sağlıkla gelsin:KK200:

Bana da yaşımdan dolayı yaş riski var dedi hastanedeki dr.amniyosentez ya da fetal dedi.ben ikili yaptırdığını pişmanım başka bişey yaptirmiycam dedim. Ozeldeki kendi doktorum detaylı kontrollerimi incelemelerimi yapıyor ona gönderdim sonucu gayet güzel hicbirsey yaptirmana gerek yok dedi.hastane doktorları sorumluluk almamak adına bastansaviyorlar senin yasayacagin stresi dusunmeden
Tam olarak anlattığınız gibi.. Kombine değerimde risk düşük çıktı 2 li taramada sadece 2li test diye bi noktada yüksek doktorum bebeğin sağlıklu olduğunu düşünüyor burun kemiği ense kalınlığı çok güzel ama yinede aklımız kalmasın diyor. Nereye yaptıracağıma karar veremedim artık popiler bir test olunca ticarete dökmüşler belli fiyatlar enteresan ..

Back
X