• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar bana acil bir bilgi lazım. Doktorum 2 li test sonucumu pek beğenmedi emin olmal için fetal dna vericem. Çoğu kişi yaptırdı biliyorum . Bana genoks u önerdi ama yaptıranlar nereye yaptırayım bana bi acil döner misiniz lütfenn

Günaydın arkadaşlar bana acil bir bilgi lazım. Doktorum 2 li test sonucumu pek beğenmedi emin olmal için fetal dna vericem. Çoğu kişi yaptırdı biliyorum . Bana genoks u önerdi ama yaptıranlar nereye yaptırayım bana bi acil döner misiniz lütfenn
Ben araştırdığım ve internetteki yorumlarda gördüğüm kadarıyla panaroma ve eurofins hata payı düşük olan firmalar. Ban panaromada yaptıracağım. Biri Fransa biri Abd firması.

Kaç gün sürdü sizin benimde 4+5 im öğrendim sevinemeden başladı kahve rengi be kırmızı karışık oluyor ama rahimde kanama alanım yok anlamadım gitti sadece dupbaston kullanıyorum
evet bendede aynıydı yerleşme kanaması diyorlar ben progestan kullandım 2 hafta canım. bir hafta bir kullandım bıraktım hemen yine kanama oldu yine başladım bir hafta daha kullandım bıraktım sonra olmadı şükür. Doktor oalbiliyor böyle diyor ama takipli olmak lazım. Önemli olan Kese etrafında kanama olup olmadıgı.

Doktor bana lansor yazdı sabah aç karnına bir tane. Bayağı rahatlatan bir ilaçmış. Yarın ilk kez başlayacağım tecrübelerimi yazarım. Ama doktor her zaman alma çok rahatsız oldugun zamanlarda al dedi. Dün kafayı yiyecektim
Bende pantoya başladım sabah aç karna rahatladım bana hergün kullanabilirsin dedi şuan

Nevagen intergen genoks firmalarına yaptıran var mı ? Yada kesin şuraya yaptır dediğiniz ?
Merhaba ben intergene yaptırdım baya kapsamlı bakıyorlar 2 hafta önce 14.000 ödedik sonuçlar 7 iş gününde çıktı biz çok memnun kaldık evden gelip kan alıyorlar istanbuldaysanız yaptırdiğim merkezin telefon numarasini da paylasabilirim sizde bir gorusun

Merhaba ben intergene yaptırdım baya kapsamlı bakıyorlar 2 hafta önce 14.000 ödedik sonuçlar 7 iş gününde çıktı biz çok memnun kaldık evden gelip kan alıyorlar istanbuldaysanız yaptırdiğim merkezin telefon numarasini da paylasabilirim sizde bir gorusun
Ayın kaçında verdiniz kaçında çıktı tam olarak? Bende oraya verdim inşallah bir an önce hayırlısıyla sonuç çıkar

Ayın kaçında verdiniz kaçında çıktı tam olarak? Bende oraya verdim inşallah bir an önce hayırlısıyla sonuç çıkar
21inde verdim 30unda cıktı Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin çok sükür benim sonuçlarım temiz çıktı firma cinsiyeti doktorumuza iletti onuda bugün doktora uğrayıp öğrenicez insallah 🙏🏻🧸

Aminn hepimizin evlatlarına Rabbim sağlık versin inşallah 🤍 Nasıl karakteri oğlunuzun acaba merak ettim 🤭
Aşırı hareketli aşırı yaramaz ama hamileyken belliydi karnımda dahi durmazdı halada aynı çok konuşkan insanlarla çok çabuk kaynaşır çok kolay iletişim kurar buyuk kuçuk herkesle konuşur..

21inde verdim 30unda cıktı Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin çok sükür benim sonuçlarım temiz çıktı firma cinsiyeti doktorumuza iletti onuda bugün doktora uğrayıp öğrenicez insallah 🙏🏻🧸
Çok sevindim darısı bize inşallah güzel sonuçların :) ay çok heyecanlı bize de haber verin :) telefonda söylüyoruz cinsiyeti demişlerdi ama siz mi doktora söylemesini tercih ettiniz

Back
X