Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydın canım valla aynı ben hala o yorgunluk var üzerimde:31::31:
bizde seni özleyeceğiz canım benim güle güle git tatlım
arada uğramayı unutma tamam mı:29:
gelirim muhakkak canm guzel haberler duymaya ayrı kalamam zaten cok zewkli vakit geciyor burda

Meracığım senin kardeşinin gelmesine 2 günü kalmış doğru mu?

eved canım abim askerden gelcek 2 güncük kaldıııı :52: haftaya gidicem abimin yanına
valla aynen öyle yaptım tatlım.. camlarım kaldı o gün silmedim kesin yağmur yağar diye.. ve akşam yağmur yağdı:52::52:
kolay gelsin tatlım valla uzunca bi süre temizlik lafını duymak istemiyorum:50:
haşatım çıktı bacım ya sanada kolay gelsin dikkat et kendine:29:
çalışmalara devam demi:17::17::17:

oy kıyamam yha hakikaten yoruldun seeeenn:26: bende dün bayğı yorulmusum mutfak beni yordu... bgn dinlenicem belim filan çok ağrıdı... yarın geçicem değer odalarada... evet çalışmalarımız devam ediyo düzenli olarak canımm:69::23::23: bakalım görelimm bu ay ne olcak:51:

Merhaba kızlar Cuma günü yüzü suyu hürmetine birbirimize dua edelim müminin mümine duası en makbul olandır çünkü başka biri bizim adımıza bir günah işlememiştir yani temiz günahsız bi ağızla edilen dua makbuldür Haydi cuma vakti dualaşmaya CANLARRR :16::16::16::16:

mrb canım sana da hayırlı cumalar:38:
rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

Merhaba kızlar Cuma günü yüzü suyu hürmetine birbirimize dua edelim müminin mümine duası en makbul olandır çünkü başka biri bizim adımıza bir günah işlememiştir yani temiz günahsız bi ağızla edilen dua makbuldür Haydi cuma vakti dualaşmaya CANLARRR :16::16::16::16:

rabbim, bu güzel günün yüzü suyu hürmetine, burdaki duamı okuyan, okumayan bütün kardeşlerime ,benim bedenime verdiğin gibi günahsız melekler ver.sağlıklı sıhhatli hayırlı evlarlar nasip et hepimize güzel Allahım...:emir_bebek::97::97:

gelirim muhakkak canm guzel haberler duymaya ayrı kalamam zaten cok zewkli vakit geciyor burda

inşallah güzel haberler veririz tatlım:49::49::49:

oy kıyamam yha hakikaten yoruldun seeeenn:26: bende dün bayğı yorulmusum mutfak beni yordu... bgn dinlenicem belim filan çok ağrıdı... yarın geçicem değer odalarada... evet çalışmalarımız devam ediyo düzenli olarak canımm:69::23::23: bakalım görelimm bu ay ne olcak:51:
evet tatlım yoruldum valla:31::31:
bencede dinlen canım yoksa kötü oluyor:31:
hadi bakalım inşallah gelir bebeğin:49::49:

ayy pazar ne çabuk geldi....evde oturamadığımdan bu hafta anlamadım naısl geçtiğini....olsun bebem bigün giremedik topiğe diye kopcak değiliz daha da özleşelim...hem önümüzdeki hafta benim göbek haftam :49: iki haftada bir düzenli göbüş fotosu yapıcam ama çektiğim yeri ve tişörtü sabitlemem lazım artık yoksa çirkin oluyo..ilk koyduğum fotonun aynısından çekiniiim de aradaki büyüüük farkı görün :49::49:

bencede hep aynı tişörtü giy o zaman daha çook fark edilir..merakla bekliyorum tatlım:52::52:

eved canım abim askerden gelcek 2 güncük kaldıııı :52: haftaya gidicem abimin yanına

gözün aydın canım benim :52:
kolay gelsin çok yorma kendini ben erken başladım birkaç haftaya yayarak yaptım..

Son düzenleme:
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah. isteyen herkes bebeğine kavuşsun tez zamanda. amiiiiiinnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:

gözün aydın canım benim :52:
kolay gelsin çok yorma kendini ben erken başladım birkaç haftaya yayarak yaptım..

saol kuzummmm:13: ay ne güzel sen erkenden bitrmişssn bende yeni başladım :44:dinlene dinlene yapıyorum....

saol kuzummmm:13: ay ne güzel sen erkenden bitrmişssn bende yeni başladım :44:dinlene dinlene yapıyorum....

darısı başına ben de çok acale ettim mutfak dolaplarını sildikten sonra havalar geri soğudu ve 3-4 gün kalorifer bile yandı:52::52:
bir tek yatak dolabı kaldı ve onu da hiiç gözüm kesmiyor koca koca yorganlar..biraz daha dursun bakalım ne olacak:37:

büyümüş mü bizim yğenimşz oyyhh :16: merakla bekliyoruz bkalım göbişler nasıl olmuss :1:

büyümek yeterince tabir edemez içinde bulunduğumuz durumu canım...patlama yaşadık diyebilirim....bildiğin top yutmuş gibi oldum...halbuki rahmim sadece greyfurt büyüklüğündeymiş...çok da yemiyorum ama şiştiiiii:49:

gün gün hamilelik takvimindeki kadın var ya..küçükten büyüğe sıralarsak onun 3. hali gibiyim...:27:

darısı başına ben de çok acale ettim mutfak dolaplarını sildikten sonra havalar geri soğudu ve 3-4 gün kalorifer bile yandı:52::52:
bir tek yatak dolabı kaldı ve onu da hiiç gözüm kesmiyor koca koca yorganlar..biraz daha dursun bakalım ne olacak:37:
ay burasıda öyle hava soğuk .. dursun iyice dinlen canım boşver. sonra havalandırırsn havalar biraz daha düzelsin de ... :1::1:sen nerde oturuyosun tatlım?

kızlar buradada havalar soğudu yaa dondum sabah işe gelirkennnn :36::36:

benimde ayaklarım üşüdü dolayısıyla gene karnımın ağrısı başladııı:14::14::14::14:
dün sıcak havlu çok işe yaradı gece yatarken. gene eve gideyimde yapayım bariii:25::25::25::25:

İstanbulda da hava dün kapalıydı ama bugün parçalı bulutlu ama sıcaklığına sıcak :52::52: Deniz sezonunu açarız yakında :10::10:

Back
X