Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başka meslekten varmı kimse pekiii. kızlar ben bi yemeğe gidip gelem öğle arası çooookkk acıktıııııımmmm

kızlar karnım ağrıyor benim çok sıklaştı gelecek haftasonu sanki.ben yeğenimin doğum günü hazırlanıp onu görmeye gidicem.hepinizi öpüyorum akşam üstü görüşmek üzere

Bende muhasebeciyim ama şuanda işsizim :) 2 ay önce istifa ettim

ben de istifa ettim hem de 6 yıllık işimden koca fabrikanın muhasebe yükü bendeydi ön muhasebe+genel muhasebe+personel hesapları ya delirecektim ya bırakacaktım yani.neyseki kabus gibi yerden kurtuldum .

ben de ticaret lisesi okudum o yüzden devam da ettim üniversiteye,çok zevkli ve bir o kadar stresli bir meslek

bende ticaret meslekte okudum tatlım notlarım süperdi yani ayıptır söylemesi
ben şimdi maliye okuyorum yine muhasebe görüyorum yani bencede çook zevkli

matematiği de çok severdim o yüzden muahsebe tercih ettim+2 yıl üniversitede muhasebe okudum şimdi de iktisat 3.sınıftayım ama dondurdum bu açıköğretim olduğu için beklemde

matematiği de çok severdim o yüzden muahsebe tercih ettim+2 yıl üniversitede muhasebe okudum şimdi de iktisat 3.sınıftayım ama dondurdum bu açıköğretim olduğu için beklemde

hmm anladım canım keşke devam etsen

Bende severek çalışıyorum zaten çalışma şsartları da uygun bir sıkıntım yok çok şükür.... Kızz bende maliye okudum

annem,bana yaklasık 9 aylık hamıleyken bahar temizliği yapıyormus dogumdan sonra evim temiz olsun diye ,annem o aksam sancılanmıs ve hastaneye götürmüşler ben doğmusum hani derler ya annen seni ... yaparken mi dogurmus benım ki dogru annem benı temızlık yaparken dogurmus ve ben her fırsatta temızlık yapıyorum hastalık halıne geldı allah bana yardım etsın...

bu arada selam kızlar,hayırlı cumalar bu mübarek cuma gününde ne diliyorsanız tez zamanda gerceklessın

Bende severek çalışıyorum zaten çalışma şsartları da uygun bir sıkıntım yok çok şükür.... Kızz bende maliye okudum

aa gerçekten mi ne güzel bi de bitirseydim hayırlısıyla
Evet bi kaç başvuru yaptım bakalım inş olur bi yer
hadi bakalım hayırlısı olsun canım
benide aranıza alırmısınızzzzzzzzz

mrb hoş geldin canım
kaç yaşındasın batın ne zaman?
çocuk var mı?

slm canım sana da hayırlı cumalar nasılsın
kolay gelsin tatlım benimde ters bi zamana geldi temizliğim ama bitti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…