Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen gün buschy' nin bebeğinin cinsiyetini tahmin etmiştin oğlun olcak demiştin benide tahmin etsenee seni gördüm yakana yapışıyım hemen :))) daha öncede yazmıştım ama görmedin

ay canım ben de ilkokul-ortaokul çağında 5 sene Karaman'da yaşadım babam memur..evimiz Karamanoğlu Mehmet Bey Parkının yanındaydı
oralı mısın?

Ben Karamanı çok bilmiyorum canım Konya da yaşadım bu yaşıma kadar 4 aydır Samsunda yaşıyorum evlilik yüzünden :))

Mesleklerden bahsetmişsiniz kızlar. Bende Selçuk İşletme mezunuyum. Gıda tarım ve Hayvancılık Müd. de Memurum :))

ben lisede muhasebe okudum tatlım ama şimdi maliye okuyorum
ben de iktisat mezunuyum tatlım..ama en rahat iş muhasebe bankaya falan girsem evin yüzünü göremezdim şimdi çok şükür işim rahat..sen,n okul ne zaman bitiyor?

benide aranıza alırmısınızzzzzzzzz
hoşgeldin tatlım
hemen telaşlanma daha çok var ben bu ay erkenden senin gibi telaşlanmıştım tuttum test yaptım tabiki de negatif çıktı bütün moralim alt üst oldu..buradaki herkesin söylediği gibi rahat ol belirti aramaya çalışma gecikme olmadan öyle belirgin bir belirti olmuyor.

ama öyle birden sorunca söyleyemiyorum kendiliğinden geliyo dilime :)

benim meslekte hemşire :)

anladım şekerim..
ahh ne güzel yaa giremedim bir devlet işine..o yüzden çocuk olursa doğum izninden sonra çalışmayı pek düşünmüyorum..devlet olsaydı 24 ay ücretsiz doğum izni alır otururdum..
şimdi burada 1 haftalık izinde bile zorlanıyorlar..mecbur doğum izninde başka birisini bulurlar
zaten bende bebişim biraz ele gelmeden çalışamam..

ama 13 haftalık olmussun bugun yarın öğrenirsin :):)

al bendende o kadar. hemde gthb de çalışıyo. bende oraya girmeye çalışıyorum ama bakalım. alım malım yok beklioz
bebeğim uğurlu gelir belki o yüzden hemen bebek yapmalıyıııımmmm

ben de iktisat mezunuyum tatlım..ama en rahat iş muhasebe bankaya falan girsem evin yüzünü göremezdim şimdi çok şükür işim rahat..sen,n okul ne zaman bitiyor?
.

canım ben bankada staj yaptım biliyorum bankacılığı
daha 1.senem bitti tatlım daha çook var bitmesine

al bendende o kadar. hemde gthb de çalışıyo. bende oraya girmeye çalışıyorum ama bakalım. alım malım yok beklioz
bebeğim uğurlu gelir belki o yüzden hemen bebek yapmalıyıııımmmm
inşallah olur şekerim benim yıllardır girmediğim sınav kalmadı hiçbirşey olmadı zaten daha KPSS'ye de çalışacak kafa kalmadı.umudumu kestim

kızlar dün akşamdan beri benim gözlerim hep bulanık görüyo ya

inşallah olur şekerim benim yıllardır girmediğim sınav kalmadı hiçbirşey olmadı zaten daha KPSS'ye de çalışacak kafa kalmadı.umudumu kestim

yoooooooo öyle pes etmek yok. adamlar 30 35 yaşında oturup kpss çalışıyo. çocuklarımız için yapmamız lazım özel sektörde nereye kadar çalışcan. bayanlar için zor özel sektör. devlette al doğum izni otur çocuğunu büyüt. bende bebek olursa çocuk yaşına girene kadar çalışamam.

evet tatlım benim ablam da bankacı 5 senedir.çok geç çıkıyor.zor vallahi..
kolay gelsin sana okumak güzel..helal sana hem okuyorsun hem evlisin hem de bebiş istiyorsun..her kadın cesaret edemez

İnşallah girersin canım Allah gönlüne göre hayırlı bi şekilde versin inşallah. Benimde bir arkadaşım var özeldem uhasebeci hamile şimdiden yıpratmaya başladılar psikolojik baskı mecbur oda çalışmayacak doğum sonrası. Özel sektör sıkıntı malesef.

ama 13 haftalık olmussun bugun yarın öğrenirsin :):)

evet bugün kontrol vardı salıya erteledi doktor inşallah öğrenebilirim :)) sağlıklı olsunda cinsiyet tabiki önemli değil. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah istediğiniz zamanda

bankada 2 buçuk yıl çalıştım mahvoldum yıprandım kpss girdim çok şükür atandım ve istifa ettim en kötü iş bankacılıktan iyidir uzak durun gerçekten yapılacak iş değil

çok haklısın canım ama ben de 29 oldum 35'e birşey kalmadı
bi de KPSS'den hep 75 alıyorum.şaka gibi ne düşüyor ne yükseliyor.yine de 2014 KPSS'ye girerim arada sınav falan açılırsa girer bir şansımı denerim tabiki tamamen bırakmayacağım

evet tatlım benim ablam da bankacı 5 senedir.çok geç çıkıyor.zor vallahi..
kolay gelsin sana okumak güzel..helal sana hem okuyorsun hem evlisin hem de bebiş istiyorsun..her kadın cesaret edemez

saat 5te bitiyo mesai saatleri iyi aslında ama işin stresi var..
evet okumak tam bana göre ya ben okumadan duramam herhalde.. diploma aldıktan sonra başka bölümleri de okumayı düşünüyorum:126:

bankada 2 buçuk yıl çalıştım mahvoldum yıprandım kpss girdim çok şükür atandım ve istifa ettim en kötü iş bankacılıktan iyidir uzak durun gerçekten yapılacak iş değil

evet canım stresli..içini de dışını da biliyorum ben bankacılığın..
zaten gelen müşteriler beni memur sanıyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…