26 yaşındayım bat 21 haziranben işte çok strese girdim stresten yapamıyoruz o kadar
inşallah demekki bizim yakın seninle benimde bat 21 haziran inş benimde gelmez belirtin var mı bana yakın birine çok ihtiyacım var
inşallah demekki bizim yakın seninle benimde bat 21 haziran inş benimde gelmez belirtin var mı bana yakın birine çok ihtiyacım var
birde kafa rahat olacak
tutacakmı tutmayacakmı derdine girmeyin emin olun cok etkili oluyor siz saldım cayıra mevlam kayıra diyin yeter :):)
ay canım ben de ilkokul-ortaokul çağında 5 sene Karaman'da yaşadım babam memur..evimiz Karamanoğlu Mehmet Bey Parkının yanındaydı
oralı mısın?
ben de iktisat mezunuyum tatlım..ama en rahat iş muhasebeben lisede muhasebe okudum tatlım ama şimdi maliye okuyorum
hoşgeldin tatlımbenide aranıza alırmısınızzzzzzzzz
Geçen gün buschy' nin bebeğinin cinsiyetini tahmin etmiştin oğlun olcak demiştin benide tahmin etseneeseni gördüm yakana yapışıyım hemen :))) daha öncede yazmıştım ama görmedin
Ben Karamanı çok bilmiyorum canım Konya da yaşadım bu yaşıma kadar4 aydır Samsunda yaşıyorum evlilik yüzünden :))
Mesleklerden bahsetmişsiniz kızlar. Bende Selçuk İşletme mezunuyum. Gıda tarım ve Hayvancılık Müd. de Memurum :))
Geçen gün buschy' nin bebeğinin cinsiyetini tahmin etmiştin oğlun olcak demiştin benide tahmin etseneeseni gördüm yakana yapışıyım hemen :))) daha öncede yazmıştım ama görmedin
Ben Karamanı çok bilmiyorum canım Konya da yaşadım bu yaşıma kadar4 aydır Samsunda yaşıyorum evlilik yüzünden :))
Mesleklerden bahsetmişsiniz kızlar. Bende Selçuk İşletme mezunuyum. Gıda tarım ve Hayvancılık Müd. de Memurum :))
anladım şekerim..
ahh ne güzel yaa giremedim bir devlet işine..o yüzden çocuk olursa doğum izninden sonra çalışmayı pek düşünmüyorum..devlet olsaydı 24 ay ücretsiz doğum izni alır otururdum..
şimdi burada 1 haftalık izinde bile zorlanıyorlar..mecbur doğum izninde başka birisini bulurlar
zaten bende bebişim biraz ele gelmeden çalışamam..
ben de iktisat mezunuyum tatlım..ama en rahat iş muhasebebankaya falan girsem evin yüzünü göremezdim şimdi çok şükür işim rahat..sen,n okul ne zaman bitiyor?
.
26 yaşındayım bat 21 haziran
inşallah olur şekerim benim yıllardır girmediğim sınav kalmadı hiçbirşey olmadı zaten daha KPSS'ye de çalışacak kafa kalmadı.umudumu kestimal bendende o kadar. hemde gthb de çalışıyo. bende oraya girmeye çalışıyorum ama bakalım. alım malım yok beklioz
bebeğim uğurlu gelir belki o yüzden hemen bebek yapmalıyıııımmmm
inşallah olur şekerim benim yıllardır girmediğim sınav kalmadı hiçbirşey olmadı zaten daha KPSS'ye de çalışacak kafa kalmadı.umudumu kestim
canım ben bankada staj yaptım biliyorum bankacılığı
daha 1.senem bitti tatlım daha çook var bitmesine
anladım şekerim..
ahh ne güzel yaa giremedim bir devlet işine..o yüzden çocuk olursa doğum izninden sonra çalışmayı pek düşünmüyorum..devlet olsaydı 24 ay ücretsiz doğum izni alır otururdum..
şimdi burada 1 haftalık izinde bile zorlanıyorlar..mecbur doğum izninde başka birisini bulurlar
zaten bende bebişim biraz ele gelmeden çalışamam..
ama 13 haftalık olmussun bugun yarın öğrenirsin :):)
bankada 2 buçuk yıl çalıştım mahvoldum yıprandım kpss girdim çok şükür atandım ve istifa ettim en kötü iş bankacılıktan iyidir uzak durun gerçekten yapılacak iş değilcanım ben bankada staj yaptım biliyorum bankacılığı
daha 1.senem bitti tatlım daha çook var bitmesine
yoooooooo öyle pes etmek yok. adamlar 30 35 yaşında oturup kpss çalışıyo.çocuklarımız için yapmamız lazım özel sektörde nereye kadar çalışcan. bayanlar için zor özel sektör. devlette al doğum izni otur çocuğunu büyüt. bende bebek olursa çocuk yaşına girene kadar çalışamam.
evet tatlım benim ablam da bankacı 5 senedir.çok geç çıkıyor.zor vallahi..
kolay gelsin sana okumak güzel..helal sana hem okuyorsun hem evlisin hem de bebiş istiyorsun..her kadın cesaret edemez
bankada 2 buçuk yıl çalıştım mahvoldum yıprandım kpss girdim çok şükür atandım ve istifa ettim en kötü iş bankacılıktan iyidir uzak durun gerçekten yapılacak iş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?