gelirim muhakkak canm guzel haberler duymaya ayrı kalamam zaten cok zewkli vakit geciyor burdatünaydın canım valla aynı ben hala o yorgunluk var üzerimde
bizde seni özleyeceğiz canım benim güle güle git tatlım
arada uğramayı unutma tamam mı
Meracığım senin kardeşinin gelmesine 2 günü kalmış doğru mu?
valla aynen öyle yaptım tatlım.. camlarım kaldı o gün silmedim kesin yağmur yağar diye.. ve akşam yağmur yağdı
kolay gelsin tatlım valla uzunca bi süre temizlik lafını duymak istemiyorum
haşatım çıktı bacım ya sanada kolay gelsin dikkat et kendine
çalışmalara devam demi
Merhaba kızlar Cuma günü yüzü suyu hürmetine birbirimize dua edelim müminin mümine duası en makbul olandır çünkü başka biri bizim adımıza bir günah işlememiştir yani temiz günahsız bi ağızla edilen dua makbuldür Haydi cuma vakti dualaşmaya CANLARRR
Merhaba kızlar Cuma günü yüzü suyu hürmetine birbirimize dua edelim müminin mümine duası en makbul olandır çünkü başka biri bizim adımıza bir günah işlememiştir yani temiz günahsız bi ağızla edilen dua makbuldür Haydi cuma vakti dualaşmaya CANLARRR
gelirim muhakkak canm guzel haberler duymaya ayrı kalamam zaten cok zewkli vakit geciyor burda
evet tatlım yoruldum vallaoy kıyamam yha hakikaten yoruldun seeeenn:26: bende dün bayğı yorulmusum mutfak beni yordu... bgn dinlenicem belim filan çok ağrıdı... yarın geçicem değer odalarada... evet çalışmalarımız devam ediyo düzenli olarak canımmbakalım görelimm bu ay ne olcak
ayy pazar ne çabuk geldi....evde oturamadığımdan bu hafta anlamadım naısl geçtiğini....olsun bebem bigün giremedik topiğe diye kopcak değiliz daha da özleşelim...hem önümüzdeki hafta benim göbek haftamiki haftada bir düzenli göbüş fotosu yapıcam ama çektiğim yeri ve tişörtü sabitlemem lazım artık yoksa çirkin oluyo..ilk koyduğum fotonun aynısından çekiniiim de aradaki büyüüük farkı görün
eved canım abim askerden gelcek 2 güncük kaldııııhaftaya gidicem abimin yanına
oy kıyamam yha hakikaten yoruldun seeeenn:26: bende dün bayğı yorulmusum mutfak beni yordu... bgn dinlenicem belim filan çok ağrıdı... yarın geçicem değer odalarada... evet çalışmalarımız devam ediyo düzenli olarak canımmbakalım görelimm bu ay ne olcak
rabbim, bu güzel günün yüzü suyu hürmetine, burdaki duamı okuyan, okumayan bütün kardeşlerime ,benim bedenime verdiğin gibi günahsız melekler ver.sağlıklı sıhhatli hayırlı evlarlar nasip et hepimize güzel allahım...:97::97:
gözün aydın canım benim
kolay gelsin çok yorma kendini ben erken başladım birkaç haftaya yayarak yaptım..
bekle bebem bekle göbek atcam haftaya topiğe
bekle bebem bekle göbek atcam haftaya topiğe
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah. isteyen herkes bebeğine kavuşsun tez zamanda. amiiiiiinnnnnnnn
saol kuzummmm:13: ay ne güzel sen erkenden bitrmişssn bende yeni başladım :44:dinlene dinlene yapıyorum....
büyümüş mü bizim yğenimşz oyyhhmerakla bekliyoruz bkalım göbişler nasıl olmuss
ay burasıda öyle hava soğuk .. dursun iyice dinlen canım boşver. sonra havalandırırsn havalar biraz daha düzelsin de ...darısı başına ben de çok acale ettim mutfak dolaplarını sildikten sonra havalar geri soğudu ve 3-4 gün kalorifer bile yandı
bir tek yatak dolabı kaldı ve onu da hiiç gözüm kesmiyor koca koca yorganlar..biraz daha dursun bakalım ne olacak
kızlar buradada havalar soğudu yaa dondum sabah işe gelirkennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?