Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydın canım valla aynı ben hala o yorgunluk var üzerimde
bizde seni özleyeceğiz canım benim güle güle git tatlım
arada uğramayı unutma tamam mı
gelirim muhakkak canm guzel haberler duymaya ayrı kalamam zaten cok zewkli vakit geciyor burda

Meracığım senin kardeşinin gelmesine 2 günü kalmış doğru mu?

eved canım abim askerden gelcek 2 güncük kaldıııı haftaya gidicem abimin yanına

oy kıyamam yha hakikaten yoruldun seeeenn:26: bende dün bayğı yorulmusum mutfak beni yordu... bgn dinlenicem belim filan çok ağrıdı... yarın geçicem değer odalarada... evet çalışmalarımız devam ediyo düzenli olarak canımm bakalım görelimm bu ay ne olcak

mrb canım sana da hayırlı cumalar
rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

rabbim, bu güzel günün yüzü suyu hürmetine, burdaki duamı okuyan, okumayan bütün kardeşlerime ,benim bedenime verdiğin gibi günahsız melekler ver.sağlıklı sıhhatli hayırlı evlarlar nasip et hepimize güzel Allahım...:97::97:

gelirim muhakkak canm guzel haberler duymaya ayrı kalamam zaten cok zewkli vakit geciyor burda

inşallah güzel haberler veririz tatlım

evet tatlım yoruldum valla
bencede dinlen canım yoksa kötü oluyor
hadi bakalım inşallah gelir bebeğin

bencede hep aynı tişörtü giy o zaman daha çook fark edilir..merakla bekliyorum tatlım

gözün aydın canım benim
kolay gelsin çok yorma kendini ben erken başladım birkaç haftaya yayarak yaptım..

Son düzenleme:
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah. isteyen herkes bebeğine kavuşsun tez zamanda. amiiiiiinnnnnnnn

gözün aydın canım benim
kolay gelsin çok yorma kendini ben erken başladım birkaç haftaya yayarak yaptım..

saol kuzummmm:13: ay ne güzel sen erkenden bitrmişssn bende yeni başladım :44:dinlene dinlene yapıyorum....

saol kuzummmm:13: ay ne güzel sen erkenden bitrmişssn bende yeni başladım :44:dinlene dinlene yapıyorum....

darısı başına ben de çok acale ettim mutfak dolaplarını sildikten sonra havalar geri soğudu ve 3-4 gün kalorifer bile yandı
bir tek yatak dolabı kaldı ve onu da hiiç gözüm kesmiyor koca koca yorganlar..biraz daha dursun bakalım ne olacak

büyümüş mü bizim yğenimşz oyyhh merakla bekliyoruz bkalım göbişler nasıl olmuss

büyümek yeterince tabir edemez içinde bulunduğumuz durumu canım...patlama yaşadık diyebilirim....bildiğin top yutmuş gibi oldum...halbuki rahmim sadece greyfurt büyüklüğündeymiş...çok da yemiyorum ama şiştiiiii

gün gün hamilelik takvimindeki kadın var ya..küçükten büyüğe sıralarsak onun 3. hali gibiyim...

ay burasıda öyle hava soğuk .. dursun iyice dinlen canım boşver. sonra havalandırırsn havalar biraz daha düzelsin de ... sen nerde oturuyosun tatlım?

kızlar buradada havalar soğudu yaa dondum sabah işe gelirkennnn

benimde ayaklarım üşüdü dolayısıyla gene karnımın ağrısı başladııı
dün sıcak havlu çok işe yaradı gece yatarken. gene eve gideyimde yapayım bariii

İstanbulda da hava dün kapalıydı ama bugün parçalı bulutlu ama sıcaklığına sıcak Deniz sezonunu açarız yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…