• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben rahatım ya hiç bulantı falan istemiyorum inşallah olmaz :1: :50:
sen bi 6.haftayı devir de ondan sonra bekle...şimdi olmaz pek erken daha..olsa da haftada bir kere iki kere en fazla...bunlar iyi günlerin bebeeeem :27:
bende demiyom kimseciklere yoksa strese girerim. hamile olunca söylerim artık :1::1::1::1:

biz de hamile kaldığımda söyledik.hatta hemen söylemedik yanlarına gittik mamlekete öyle söyledik :) gerçi :nazar: biz çalışmaya başladık sonraki adetim gelmedi..bebeişim gelmek istiyomuş zaten de çağırmamızı bekliyomuş :52:

Benm iki tarafta bilmiyor.. Bilseler sanki daha çok stress yaparım heyecan yaparım diye söylemiyorum. Ama hamile olduğumu öğrendiğim zaten toplucam iki tarafıda eve yemek yapıcam yemekte müjdemi vericem Şok şok şok böyle bir hayalim var :5::5::5:

bende iki tarafı toplarım dedim ama hafta sonu olunca annemde mangal yaptık
bazı nedenlerden dolayı ayrı ayrı söylemek zorunda kaldım. görümcem ameliyat oldu kv biz gelmeyelim mangala dedi. iki tarafa da söyledik
ama yine geldiler sonradan mangala süpriz daha ağır bastı

sen bi 6.haftayı devir de ondan sonra bekle...şimdi olmaz pek erken daha..olsa da haftada bir kere iki kere en fazla...bunlar iyi günlerin bebeeeem :27:

biz de hamile kaldığımda söyledik.hatta hemen söylemedik yanlarına gittik mamlekete öyle söyledik :) gerçi :nazar: biz çalışmaya başladık sonraki adetim gelmedi..bebeişim gelmek istiyomuş zaten de çağırmamızı bekliyomuş :52:

inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız..darısı bizlere olsun

şimdiden bol bol dua ediyorum inşallah hiç olmaz :1: annem bana hamileyken de böyleymiş inşallah ona çekerim

bende iki tarafı toplarım dedim ama hafta sonu olunca annemde mangal yaptık
bazı nedenlerden dolayı ayrı ayrı söylemek zorunda kaldım. görümcem ameliyat oldu kv biz gelmeyelim mangala dedi. iki tarafa da söyledik
ama yine geldiler sonradan mangala süpriz daha ağır bastı

Valla yaz ayı olursa piknikte iyi fikir aslında :9::9:

şimdiden bol bol dua ediyorum inşallah hiç olmaz :1: annem bana hamileyken de böyleymiş inşallah ona çekerim

inşallah canım benim annem de teyzem de hatta annanem de hiiiç bulantı nedir bilmemişler....sadece tiksindikleri bi kaç yiyecek içecek olmuş o kadar...onların çekmediği bulantıyı ben çekiyorm resmen....:50:

hepinize iyi tatiller iyi haftasonları ve :)))bol çalışmalar diliyorum:)) ben de çıkıyıyorum...

iyi tatilleerr bende çıkıyorum masamı toplar kaçarım... Bugünü atlattım gelen giden yok bakalım yarında olmazsa p.tesi havalarda uçarken görebilirsiniz beni :9::9::9::9::9::9::16::16::16::16::16::16::16:

inşallah canım benim annem de teyzem de hatta annanem de hiiiç bulantı nedir bilmemişler....sadece tiksindikleri bi kaç yiyecek içecek olmuş o kadar...onların çekmediği bulantıyı ben çekiyorm resmen....:50:

biter inşallah seninde
sabah kalkar kalmaz çubuk kraker yiyip öyle kalk yataktan işe yarar belki :34:

sevgili anne aday adayı arkadaslar bu bir hemşire öğüdüdür...

kafaızı rahar bırakın ,gebe kalma kişiden kişiye değişir ,kişinin ne şekil korundugununda önemi vardır bu ay olmaz diğer ay oda olmaz sonraki ay 1 yıl içinde gebe kalamazsanız o zaman doktora gidin,ama bu kadar germeyın kendınızı olacagı varsada olmaz kafa rahat olsun

bende sağlıkçıyım ama çok stresli oluyor insan elind değil tamam sakinim diyorsun ama aklında hep o var

biter inşallah seninde
sabah kalkar kalmaz çubuk kraker yiyip öyle kalk yataktan işe yarar belki :34:

yok canım o küçük numaralar sökmüyo artık :23: yoğurt yiyorum hemen yada karpuz...kraker ymurta içmiş gibi bi tat bırakıyo sanki ağzımda ne biliim yiyemez oldum tiksindim artık...yada sadece parmağı az ıslatıp tuza banıp yalıyorum o da yatıştırıyo midemi

İyi akşam üstleri hanımlar nasılsınız?? Var mı güzel bi haber??

başka meslekten varmı kimse pekiii. kızlar ben bi yemeğe gidip gelem öğle arası çooookkk acıktıııııımmmm:27::27::27::27:
Muhtemelen yakın olsaydık sana çok ihtiyaç durabilirsiniz canım yaaa veterinerim yok köpeğim var:))
sağol güzelim sanada:31:
bugün bi haber alamadık:31:

Olsun sağlık olsun canım benim nasılsınız?? Özledin mi beniiiii:P

yok canım o küçük numaralar sökmüyo artık :23: yoğurt yiyorum hemen yada karpuz...kraker ymurta içmiş gibi bi tat bırakıyo sanki ağzımda ne biliim yiyemez oldum tiksindim artık...yada sadece parmağı az ıslatıp tuza banıp yalıyorum o da yatıştırıyo midemi

hafta sonu geliyor dinlen güzelce

Back
X