Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün topiği açalı 10 gün oldu we ilginiz beni çook mutlu ediyor... hepinize teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu topik yeni umut canim bizim insallah burda hamileyimmm kizlar diye seslenecez

inşallah canım ya bi anlık kararımdı açmak ama iyiki açmışım sizleri tanımak birbirimize destek olmak çook güzel gerçekten

Bu topik yeni umut canim bizim insallah burda hamileyimmm kizlar diye seslenecez

ben bu arada testi pazar yapmaktan vazgeçtim kızlar hafta içi yapmayı düşünüyorum :) beklemek zor olcak ama o zamana kadar regl olmazsam heyecanı çok olcak :) umarım olmam salı günü size mutlu haberi veririm inşallahhh :) sonay sende salı yap beraber haber verelim topiğe

Son düzenleme:
Gizem geçmiş olsun.
38s ben de umutla beklemek için yazdım bu konuya. Biz teşekkür ederiz sana:)
Kızlar söylemeliyim ki hiç belirtim yok. Bence belirti için erken zaten. Çarşambaya randevu aldım, bakalım. Öğleden sonra kayınvalideme gidicez yine konuyu açacaklar. Adetime daha var derim. Pazartesi bekliyorum zaten.
Ben aslında hamileysem de söylemek istemiyorum erkenden.

kan tahlilinde pozitif çıkıp doktorun evet şu kadar haftalık hamilesin diyene kadar söyleme bencede kimseye...bende emin olana kadar kimseye söylememeyi düşünüyorum canım .

sağol tatlım.. bence kayınvalidenler konuyu açarsa şuan hastayım de geç.. kulağını kapat boşwer moralini de sakın bozma ...inşallah hamilesindir de bizde seviniriz o mutlu habere

çok tesekkr ederm bncede sleme derm bnde eger ble bir haber alırsam esm dısnda kmseye br sre sylememyi düşünüorm:)

Ben de kimseye söylememeni tavsiye ederim. Ben geçen yıl başarısız bir hamilelik geçirdim 7 haftalıkken sonlandı. öğrenir öğrenmez en yakınımdakilere söylemiştim. Dolayısı ile onlarda en yakınlarına. Ve bilmeyen kalmadı. Sonunda hiç tanımadığım, ilk defa gördüğüm bir kadını beni teselli etmeye çalışırken buldum kendimi. Kaç saat sırf sinirden ağlamıştım. Ve söylediğime bin pişman olmuştum. Hala o pişmanlığı yaşıyorum.

O yüzden inşl, 2. seferde en azından kalp atışlarını duyana kadar hatta dayanabilirsem daha uzun süre bile kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Benim de bata 10 gün var. Belirti arıyorum kendi çapımda :) ama yok sanırım

beklemek kadar zor ve sıkıcı bı durum yok ya.............. :))) karsıdan eczane bana bakıyor ben eczaneye :))))

Kizlar benim goguslerim inanilmaz buyudu montlarim hep dardir zaten simdi ilk dugmeleri ilikliyemitorum

ben o kadar dayanamam sanırım ya ilk kan tahlilimde kesinleşip doktor hamilesin dediğinde söylerim herhalde :) yani kötü bişey olursa da takdiri ilahi sonuçta benim suçum değil kimseyi ilgilendirmez di mi ama....sen o kadar beklersen maşallah derim sana valla :)

Kizlar benim goguslerim inanilmaz buyudu montlarim hep dardir zaten simdi ilk dugmeleri ilikliyemitorum

canım 2-3 gündür de benim göğüs uçlarım acımaya başladı hayır olsun hiç adet olacağım zamanda acımazlardı :S ayrıca ep ey büyüdü uçları nedir anlamadım..

Ben de aslında çok sabırsızımdır ama bu sefer sabretmek istiyorum. Kimseyi ilgilendirmez bence de ama o zaman çok üzülmüştüm. İnşallah bu sefer üzelecek bişi olmaz :)

Tamam tatlim olur sabrederiz umarim

kızlar ben çıkıyorum hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…