canım çooook geçmiş olsun ya bi doktora git ya böyle olmaz ki
korktum ya gderm şimdi bnsrü bsey flan bakalm gecmzse gtcem artık canım çok tsk ederm sn nasılsın?
ewet git şekerim ya.. bende iyiyim canım ya
Bu topik yeni umut canim bizim insallah burda hamileyimmm kizlar diye seslenecez
Bu topik yeni umut canim bizim insallah burda hamileyimmm kizlar diye seslenecez
Gizem geçmiş olsun.
38s ben de umutla beklemek için yazdım bu konuya. Biz teşekkür ederiz sana:)
Kızlar söylemeliyim ki hiç belirtim yok. Bence belirti için erken zaten. Çarşambaya randevu aldım, bakalım. Öğleden sonra kayınvalideme gidicez yine konuyu açacaklar. Adetime daha var derim. Pazartesi bekliyorum zaten.
Ben aslında hamileysem de söylemek istemiyorum erkenden.
Gizem geçmiş olsun.
Kızlar söylemeliyim ki hiç belirtim yok. Bence belirti için erken zaten. Çarşambaya randevu aldım, bakalım. Öğleden sonra kayınvalideme gidicez yine konuyu açacaklar. Adetime daha var derim. Pazartesi bekliyorum zaten.
Gizem geçmiş olsun.
Gizem geçmiş olsun.
Ben de kimseye söylememeni tavsiye ederim. Ben geçen yıl başarısız bir hamilelik geçirdim 7 haftalıkken sonlandı. öğrenir öğrenmez en yakınımdakilere söylemiştim. Dolayısı ile onlarda en yakınlarına. Ve bilmeyen kalmadı. Sonunda hiç tanımadığım, ilk defa gördüğüm bir kadını beni teselli etmeye çalışırken buldum kendimi. Kaç saat sırf sinirden ağlamıştım. Ve söylediğime bin pişman olmuştum. Hala o pişmanlığı yaşıyorum.
O yüzden inşl, 2. seferde en azından kalp atışlarını duyana kadar hatta dayanabilirsem daha uzun süre bile kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Benim de bata 10 gün var. Belirti arıyorum kendi çapımda :) ama yok sanırım
Kizlar benim goguslerim inanilmaz buyudu montlarim hep dardir zaten simdi ilk dugmeleri ilikliyemitorum
ben o kadar dayanamam sanırım ya ilk kan tahlilimde kesinleşip doktor hamilesin dediğinde söylerim herhalde :) yani kötü bişey olursa da takdiri ilahi sonuçta benim suçum değil kimseyi ilgilendirmez di mi ama....sen o kadar beklersen maşallah derim sana valla :)
ben bu arada testi pazar yapmaktan vazgeçtim kızlar hafta içi yapmayı düşünüyorum :) beklemek zor olcak ama o zamana kadar regl olmazsam heyecanı çok olcak :) umarım olmam salı günü size mutlu haberi veririm inşallahhh :) sonay sende salı yap beraber haber verelim topiğe
Tamam tatlim olur sabrederiz umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?