inşallah becerebilirizbende ilk kullanıcam şimdi onun stresini yaparım kesin
no paniccanım bu arada haftasonu biraz araştırdım dini açıdan bebek yaparken yapılması gereken şeyler var. mesela besmele çekmek. namaz kılmak sonra başlamak. şeytan bu konuda bişey demiş. besmele çekmeden namaz kılmadan yapılan bebekte benimde payım var. o inanç olarak zayıf bir kişi olur. buna yakın bişey demiş işte. diyorum iyki bu ay olmamış en azından artık Allahın da rızasını gözetip ona göre yaparım bebeğimi.
besmele yi bende duymuştum çocuk çok akıllı uysal olur diye namaz kılma olayını bilmiyordum
kızlar dişim yine ağrımaya başladı
dua edin de hemen geçsin
İnşallah kuzularımGelsin artık şu bebiş açtım kollarımı bekliyoruuumm
18 i yumurtlama die hesaplıyorum ama ovülasyon testi alıcam var mı bildiğiniz kullandığınız marka?
İstanbul avrupadayım ben yaa anne yapsın bende isterim ama yazık kadına uğraşacak o kadar kıyamam:)nerdesin sen cnm...yakın bi şehirdeysen göndereym annem yapınca....
dua edin de hemen geçsin
Koşa koşa gelsin inşallah:))) ben coretest kullanmıştım kendi internet sayfasından sipariş veriyorsun ucuz hemde ce belgeli ama internet sayfasında stokta yok yazıyordu geçen baktıkta bir arkadaşlar satışı açılmışsa ondan al derim
İstanbul avrupadayım ben yaa anne yapsın bende isterim ama yazık kadına uğraşacak o kadar kıyamam:)
no paniccanım bu arada haftasonu biraz araştırdım dini açıdan bebek yaparken yapılması gereken şeyler var. mesela besmele çekmek. namaz kılmak sonra başlamak. şeytan bu konuda bişey demiş. besmele çekmeden namaz kılmadan yapılan bebekte benimde payım var. o inanç olarak zayıf bir kişi olur. buna yakın bişey demiş işte. diyorum iyki bu ay olmamış en azından artık Allahın da rızasını gözetip ona göre yaparım bebeğimi.
Bak bende bilmiyordum bunları dikkat edicem tabikii
Ben şeyi duydum perşembe akşamını cuma gününe bağlayan gece hamile kalınırsa hayırlı evlat olur diye
Bak bende bilmiyordum bunları dikkat edicem tabikii
Ben şeyi duydum perşembe akşamını cuma gününe bağlayan gece hamile kalınırsa hayırlı evlat olur diye
evet canım doğrudur. bunları iyi araştırmak gerek aslında. tabi herkesin inancı farklıdır. ben dikkat edicem buna en çok istediğim şey inancının sağlam olması çünkü.
günaydın tatlımBebeğim günaydın hangi dişin bakiiim 20 ilk mi ? Eğer iltihaptan dolayı ağrımıyor çıkacak diye ağrıyorsa üzerinde sakız çiğne dişin inanılmaz çabuk geliyo hemde o rahatsızlık veren ağrı ve kaşıntıyı gideriyor..yaaa niye acıyo ki
ahh kuzum yaa çok geçmiş olsunnnn
38s'im nerdesiinnn?bi görünüyon bi kayboluyon annem..noldu dişine???
günaydın tatlım
düşündüğün için sağol canım arkadaşım ön dişim ağrıyo altta olanı
dişçiye gitsem sadece ilaç verecek
ağrısı geçsin öyle gel diyecek:94:
bende ilaca karşı birisi olarak bekliyorum öyle
şimdi uyuştu ama gece nöbet tuttum resmen
sağol tatlım ya
dua edin de hemen geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?