kan testi ile baktırırsın tatlım gebelik durumuna..
adetine 1*2 gün varsa zaten kanda belli olur..
ona göre girersin filme..
bildiğim kadarı ile daha bebek çok minikken yani birkaç haftalıkken radyasyon etki edemiyor..
ama sen doktoruna danış kesinlikle..
ben de bir arayıp doktorumla konuşayım diyorum ortopedi randevumu iptal etmeden önce.kan testini yaptırıp öyle giderim belki çıkmaz diye düşünmüştüm 11 mayısta adet olmuştum en son bugün 10 haziran zaten
kadın doğum uzmanım beta hcg ye baktır varsa çıkar zaten dedi.emin ol öyle gitmemi tavsiye etti şu an gerçekle yüzleşmeye hazır değildim ama el mahküm ben hidiyorum kızlar kan vermeye öpüldünüz
günaydın kızlarrr
sarımsaklı köfteeebenimde canım cekti anneme diyim de yapsın barii
canım geçmiş olsun noldu ayagına:26::26:
Kuzucum ayağını atlamadan illa röntgen çekecek diye birşey yok bırakmasan bile çöküşünde kaldığında fln kemik ödemleri ufak fraktürler oluyo oda röntgende çıkmaz mr isteyebilir bunun tedavisi ileride ağrınız üstüne basabilmen için çok önemli kurban olayım git doktoruna:)))anlayamadım ki ne burktuğumu hatırlıyorum ne de ters bir hareket ayak bileğim şiddetli ağrıyor yürürken basıyorum ayağımı yerden kaldırıken elektrik çarpıyor sanki ayağımı azalmıyor artıyor sanki bugün 1 de randevum hastane de biraz uzak gidicem bakalım inşallah teşhis konur.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
tsk ederim cnım.benim eşimde hiç yemek seçmez ne koysam önüne yer.özellikle hatay yemeklerini çok sever hataylı olduğu için.o tarz bişyler yapcam zatn
Günaydın Kızlar... GÜzel haber vermek isterdim ama maalesef 2. denemede tırt çıktı
38s'im yeni Bat: 2 Temmuz
Günaydın Kızlar... GÜzel haber vermek isterdim ama maalesef 2. denemede tırt çıktı
caydinim kalan sağlar bizim olsun. senin bat 2 temmuz ise bizim yumuşlar aynı zamana geliyo olabilir. benm bugün menstrüasyonun 5. günü ve batım 7 temmuz diye düşünüyorum. beraber hamiş kalırızzz
Canım geçmiş olsun hayırlısı inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini duymak nasip olur:))
kuzummm öteki aya çalışmalar tam gaz o zamannn
38s benide ekle şekerim... benimde BAT: 9 TEMMUZ
İnşallah kuzularımGelsin artık şu bebiş açtım kollarımı bekliyoruuumm
18 i yumurtlama die hesaplıyorum ama ovülasyon testi alıcam var mı bildiğiniz kullandığınız marka?
İnşallah kuzularımGelsin artık şu bebiş açtım kollarımı bekliyoruuumm
18 i yumurtlama die hesaplıyorum ama ovülasyon testi alıcam var mı bildiğiniz kullandığınız marka?
surelab kullanıyorum ben memnunum kızlar gittigidiyordan almıştım
Valla çok canım sıkıldı yine ovülasyon testi araştırıyorum iyi bir marka bilen var mı? Benimde son günüm bugün döngüm 25 günde bir olduğu için bu ay 2 temmuza denk geliyor canım inşallah aynı zamanda hamiş kalırız.... Senin kaçıncı denemen ?
canım benim ilk denemeydi ama şöyle oldu. eşimle tatildeydik. dedim ki ben bebek istiyorum. iyi yapalım istiyosan dedi.öylecene yaptık. ama meğerse yumurtlama zamanı falan önemliymiş.acemiliğe geldi. hesapladım benm yumurtlama tarihim geçmiş meğerse. şimdi bilinçli çalışacaz ama
ben yeni aldım canım. adı ovula. gitti gidiyordan aldım. henüz kullanmadım tabi. ilk kez kullancam.
Walla hala canım çeksede yapmaya fırsatım olmadı o güne kadar(( ama hala çok namım istiyo yedin mi güç diye sorarsan sadece10-15 yıl önce bi defa belki yetmişimdir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?