günaydın kızlar.. bugün evlilik yıl dönümüm kocama soyle güzel bir sofra hazırlayım diyorum aklımda yemek olarak bi kaç bişy var ama bide sizin fikirleriinizi alayım dedim
Yaaa kızlar hani bulgurlar yapılan bi yemek var adını bulamıyorum bulguru yoğurupfındık gibi top yapıyorlar elleriyle ortasına bastırınca düğme gibi bi şekil alıyo sonra onu haslama mı kızartma mı ne yapıp üstüne salça sarımsaklı yoğurt yapıyorlar. Biliyorsanız söyleyin noooooollluuuuurrrr!!! :)))
ben yine sabahın köründe uyandım herkese günaydın bugün ayak bileğim için doktora gideceğim her ihtimale karşı bebek planladığımı söyleyeceğim çünkü röntgen çekilmesi gerekecek bakalım nasıl teşhis koyacak.
fıstıklar nasılsnz?? 12saattir yoldaydım ucak arabA hpsi birbirine karıstı istifra istifra oldummm midemde de bsy kalmadi yiyemyrmda sbh test yptım negatifti hicbr adet belirtim yok akıntım yogun su gibi adet oluyorum sanıyorum hatta dundu adet gunum ama gec yumurtladgm icin 12sine kdr bekleym kan testi yptırırım
günaydın kızlarrr
sarımsaklı köfteeebenimde canım cekti anneme diyim de yapsın barii
canım geçmiş olsun noldu ayagına:26::26:
anlayamadım ki ne burktuğumu hatırlıyorum ne de ters bir hareket ayak bileğim şiddetli ağrıyor yürürken basıyorum ayağımı yerden kaldırıken elektrik çarpıyor sanki ayağımı azalmıyor artıyor sanki bugün 1 de randevum hastane de biraz uzak gidicem bakalım inşallah teşhis konur.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
günaydın kızlar.. bugün evlilik yıl dönümüm kocama soyle güzel bir sofra hazırlayım diyorum aklımda yemek olarak bi kaç bişy var ama bide sizin fikirleriinizi alayım dedim
anlayamadım ki ne burktuğumu hatırlıyorum ne de ters bir hareket ayak bileğim şiddetli ağrıyor yürürken basıyorum ayağımı yerden kaldırıken elektrik çarpıyor sanki ayağımı azalmıyor artıyor sanki bugün 1 de randevum hastane de biraz uzak gidicem bakalım inşallah teşhis konur.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice sağlıklı uzun huzurlu mutlu yıllar dilerimmsevdiği şeyleri yapabilirsin yemekten önce sen çok güzel olmalısın bence sonra yemek işi kolay şık bir masa takımlar şamdanlar sevilen yemekler ...
öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım hem de daha ilk yılınızmış.Benim de 10 gün önceydi eşimin sevdiği yemekleri yaptım köfte patates sever yanına salata mumlarla süslemiştim masayı benim eşim yemek konusunda pek çok çeşit sevmez.ama sen eşinin sevdiği şeyleri yapabilirsin.benimki çok yemek seçer
evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnkesinlikle önce sen güzel olmalısın. sonra masanın ve yemeklerin güzelliği gelir. eşin ne seviyosa onu yap. 3 ay sonrada bizim yıldönümümüz şimdiden düşünmeye başladım ne yapsam diye. küçük mumlardan alıp kapıdan başlıycam mumların arasında yürüycek yemek masasına gelcek. hediyesinide küçük notlarla ipucu bırakıp bulmasını düşünüyorum. bulmadan önce heyecan yapsın iyice
çok geçmiş olsun tatlım..belki kas yada adele ağrısı falandır..ini birşey çıkmaz...
rötgen veya tomografiye dikkat et kuzum doktoruna söle...
beni de o tedirgin ediyor birkaç gün daha beklesem de adetim belli olsa da öyle mi gitsem diye de düşünüyorum.bugün doktora dediğimde çünkü röntgen istemeyecek şüpheden dolayı sonra bir daha gel derse bu ağrıyla zor giderim çok kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?