Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fıstıklar nasılsnz?? 12saattir yoldaydım ucak arabA hpsi birbirine karıstı istifra istifra oldummm midemde de bsy kalmadi yiyemyrmda sbh test yptım negatifti hicbr adet belirtim yok akıntım yogun su gibi adet oluyorum sanıyorum hatta dundu adet gunum ama gec yumurtladgm icin 12sine kdr bekleym kan testi yptırırım

ben yine sabahın köründe uyandım herkese günaydın bugün ayak bileğim için doktora gideceğim her ihtimale karşı bebek planladığımı söyleyeceğim çünkü röntgen çekilmesi gerekecek bakalım nasıl teşhis koyacak.

günaydın kızlar.. bugün evlilik yıl dönümüm kocama soyle güzel bir sofra hazırlayım diyorum aklımda yemek olarak bi kaç bişy var ama bide sizin fikirleriinizi alayım dedim

günaydın kızlar.. bugün evlilik yıl dönümüm kocama soyle güzel bir sofra hazırlayım diyorum aklımda yemek olarak bi kaç bişy var ama bide sizin fikirleriinizi alayım dedim

öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım hem de daha ilk yılınızmış.Benim de 10 gün önceydi eşimin sevdiği yemekleri yaptım köfte patates sever yanına salata mumlarla süslemiştim masayı benim eşim yemek konusunda pek çok çeşit sevmez.ama sen eşinin sevdiği şeyleri yapabilirsin.benimki çok yemek seçer

günaydın kızlarrr

sarımsaklı köfteeebenimde canım cekti anneme diyim de yapsın barii

canım geçmiş olsun noldu ayagına:26::26:

inş hamilesindir...merakla bekliyoruz güzel haberiii

günaydın kızlarrr

sarımsaklı köfteeebenimde canım cekti anneme diyim de yapsın barii

canım geçmiş olsun noldu ayagına:26::26:

anlayamadım ki ne burktuğumu hatırlıyorum ne de ters bir hareket ayak bileğim şiddetli ağrıyor yürürken basıyorum ayağımı yerden kaldırıken elektrik çarpıyor sanki ayağımı azalmıyor artıyor sanki bugün 1 de randevum hastane de biraz uzak gidicem bakalım inşallah teşhis konur.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

çok geçmiş olsun tatlım..belki kas yada adele ağrısı falandır..ini birşey çıkmaz...
rötgen veya tomografiye dikkat et kuzum doktoruna söle...

evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice sağlıklı uzun huzurlu mutlu yıllar dilerimm sevdiği şeyleri yapabilirsin yemekten önce sen çok güzel olmalısın bence sonra yemek işi kolay şık bir masa takımlar şamdanlar sevilen yemekler ...

çok geçmiş olsun kuzum....inş cok büyük bişey değildir...hemencik geçer....

ben iyiyim iyi gidiyo cok şükür....dün sabah bulantı ve bas dönmesi başladı...cok değil ama inş artmazzz

tsk ederim. aklımda bişyler va zaten bide sizlere sorayım dedim fikirleriniz için çok tsk ederim

evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn kesinlikle önce sen güzel olmalısın. sonra masanın ve yemeklerin güzelliği gelir. eşin ne seviyosa onu yap. 3 ay sonrada bizim yıldönümümüz şimdiden düşünmeye başladım ne yapsam diye. küçük mumlardan alıp kapıdan başlıycam mumların arasında yürüycek yemek masasına gelcek. hediyesinide küçük notlarla ipucu bırakıp bulmasını düşünüyorum. bulmadan önce heyecan yapsın iyice

tsk ederim cnım.benim eşimde hiç yemek seçmez ne koysam önüne yer.özellikle hatay yemeklerini çok sever hataylı olduğu için.o tarz bişyler yapcam zatn

tsk ederim canım.senin fikrinde güzelmiş olabilir bencede yapabilirsin yani.

çok geçmiş olsun tatlım..belki kas yada adele ağrısı falandır..ini birşey çıkmaz...
rötgen veya tomografiye dikkat et kuzum doktoruna söle...

beni de o tedirgin ediyor birkaç gün daha beklesem de adetim belli olsa da öyle mi gitsem diye de düşünüyorum.bugün doktora dediğimde çünkü röntgen istemeyecek şüpheden dolayı sonra bir daha gel derse bu ağrıyla zor giderim çok kararsızım.

kan testi ile baktırırsın tatlım gebelik durumuna..
adetine 1*2 gün varsa zaten kanda belli olur..
ona göre girersin filme..
bildiğim kadarı ile daha bebek çok minikken yani birkaç haftalıkken radyasyon etki edemiyor..
ama sen doktoruna danış kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…