Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen 30 günden hesapla bence..28den hesaplarsan ve 30a göre olcak olursa gene gecikti dersin çünkü...erken gelmesi heyecan yapmaz geç kalması hem heyecan hem endişe yapar...

hmmm haklısın aslında o zaman 38sciğim sen benim batı 9 temmuz yapar mısın?boşu boşuna telaşlanmayım buschy'nin dediği gibi..
e peki ben neye göre çalışma yapacağım:))her gün mü çalışsam ki??

Son düzenleme:
hmmm haklısın aslında o zaman 38sciğim sen benim batı 9 temmuz yapar mısın?boşu boşuna telaşlanmayım buschy'nin dediği gibi..

zaten adet zamanın geldiğinde bir hafta kala geri sayıma başlayıp heyecan yapıcaksın canım..bi de ekstra iki gün stresine girme yani...

iyiyiz sen nasılsın??biz tanışmadık galiba yeni mi geldin yoksa ben mi hatırlayamadım

ımmm daha önce gelmiştim de tanışmadık sanırım.:) neyse şimdi tanışmış olduk.. bende siz gibi her ay ümitle gebelik bekleyen bi arkadaşınızıım işte ...

daha önce msj yazdığını gördümde tanışamadık seninle..
kendini tanıtır mısın

ben tuğba..22 yaşındayım..2 yıllık evliyim.. 11 aydır meleğimin geleceği günü bekliyorum.. bugün ovulasyon testine başlayacağım umarım faydasını görürüm başka ne anlatiyim bilmiyorum ki acemiyim biraz

yanlış yazmışım pardon arkadaşım 1 yıllık evliyim dicektim

aa ne güzel bende 22 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim henüz bebişim yok..
inşallah faydasını görürsün canım yakında acemiliğin gider merak etme sana yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…