canım sen 30 günden hesapla bence..28den hesaplarsan ve 30a göre olcak olursa gene gecikti dersin çünkü...erken gelmesi heyecan yapmaz geç kalması hem heyecan hem endişe yapar...
hmmm haklısın aslında o zaman 38sciğim sen benim batı 9 temmuz yapar mısın?boşu boşuna telaşlanmayım buschy'nin dediği gibi..
f5 yapmaktan bi hal olduk ayol:13::13:olabilir valla...neden bi twitter gibi olamıyo bizim kulübümüz...
mrb hoşgeldinmrb arkadaşlar nasılsınız??
hmmm haklısın aslında o zaman 38sciğim sen benim batı 9 temmuz yapar mısın?boşu boşuna telaşlanmayım buschy'nin dediği gibi..
mrb arkadaşlar nasılsınız??
iyiyiz sen nasılsın??biz tanışmadık galiba yeni mi geldin yoksa ben mi hatırlayamadım
mrb arkadaşlar nasılsınız??
merhaba canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?
teşekkür ederim bende iyiyim hamd olsun.
ımmm daha önce gelmiştim de tanışmadık sanırım.:) neyse şimdi tanışmış olduk.. bende siz gibi her ay ümitle gebelik bekleyen bi arkadaşınızıım işte ...
daha önce msj yazdığını gördümde tanışamadık seninle..
kendini tanıtır mısın
ben tuğba..22 yaşındayım..2 yıllık evliyim.. 11 aydır meleğimin geleceği günü bekliyorum.. bugün ovulasyon testine başlayacağım umarım faydasını görürümbaşka ne anlatiyim bilmiyorum ki acemiyim biraz
ben tuğba..22 yaşındayım..2 yıllık evliyim.. 11 aydır meleğimin geleceği günü bekliyorum.. bugün ovulasyon testine başlayacağım umarım faydasını görürümbaşka ne anlatiyim bilmiyorum ki acemiyim biraz
ne oldu kız
yaaa ne oluyooo banane ben anlamadım bana da söyleyin:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?