• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben tuğba..22 yaşındayım..2 yıllık evliyim.. 11 aydır meleğimin geleceği günü bekliyorum.. bugün ovulasyon testine başlayacağım umarım faydasını görürüm:( başka ne anlatiyim bilmiyorum ki acemiyim biraz

ben de 22 yaşındayııımmmm...4 aylık evliyim ama dahaa:26:

aa ne güzel bende 22 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim henüz bebişim yok..
inşallah faydasını görürsün canım yakında acemiliğin gider merak etme sana yardımcı oluruz:29::29:

sağol canım.. evet şüphem yok yardım edeceğinizden.cok sıcak bir ortam burası

onu da kutlucam ben merak etmeyim kaçırdım ya 1000.sayfayı....nasıl içime işlediyse artık :1: gerçi 38s'im sağolsun adımı yazdı o sayfaya ama burda olup halay çekmek vardı:64::64::64::64:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

sağol canım evet ortamımız çook güzel maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

benimde aklımdan geçiyodu kız:46::46::46:

Bende 1111 i kaçırabilirim malum iş ve patron burda :ssz:

günaydın kızlar ...nasılsınız ? herkez iyidir.inşallah.hamile haberi aldık mı? ben yazılan sayfaları okusum ama gözümden kaçmış olabilir mı?

beslemeyi eşimle bizde çekiyoruz.kim unutursa diğerine hatırlatıyoruz:))

kısmet bakalım...

akril merhaba veterinermişsin geliba ..biz ilçede yaşıyoruz .veterinerlik bilginden dolayı bişey sorabilir miyim ?

tabi canım sor. elimden geldiğince yardımcı olurum uzaktan yapılacak bişey varsa.:34::34::34::34:
ooohhh beeee ben geldiiimmmm. bende kaçırmam 1111. sayfayı 1000 kaçırdım zaten :27::27::27::27:

tabi canım sor. elimden geldiğince yardımcı olurum uzaktan yapılacak bişey varsa.:34::34::34::34:
ooohhh beeee ben geldiiimmmm. bende kaçırmam 1111. sayfayı 1000 kaçırdım zaten :27::27::27::27:

hahaha takip et dur sayfa sayılarını ben öyle yaptım 1000i kaçırdıktan sonra:27:

bugun kan testi verdim yarin sabah alabilecegim sonucu nasil yarin olacak beklemek cok zor

ben bişeyler yiyiim geliim kızlar...beslenemez oldum herşeye üşeniyorum resmen...bir dilim kekti bakalım şimdi neler bulcam dolaptan:53:

Back
X