- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
mrb hoşgeldinbugun kan testi verdim yarin sabah alabilecegim sonucu nasil yarin olacak beklemek cok zor
iyilik tatlım biraz diş ağrısı dışında..hoşbuldum canııımmm. ne var ne yok.
ben bişeyler yiyiim geliim kızlar...beslenemez oldum herşeye üşeniyorum resmen...bir dilim kekti bakalım şimdi neler bulcam dolaptan
hoşgeldin canım inşallah güzel haberini alırsın..bugun kan testi verdim yarin sabah alabilecegim sonucu nasil yarin olacak beklemek cok zor
güzel bir kahvaltı hazırla kendine yazık bebişine..ben bişeyler yiyiim geliim kızlar...beslenemez oldum herşeye üşeniyorum resmen...bir dilim kekti bakalım şimdi neler bulcam dolaptan
hehe yemek yemedim 1111i kaçırmak istemiyorum..Bugün görürüz bence de 1111. sayfamızı
sayfayı kaçıracam diye kımıldayamıyoooommm
sayfayı kaçıracam diye kımıldayamıyoooommm
eskiden yumurta haşlardım patates haşlardım peynirler zeytinler...ama şimdi canım hiç bişey istemiyo...dolma vardı dünden onu koydum şimdi bol yoğutla yerim bebişim de beslenir...yoğurt demişken...dün çıkarma seviyesine geldim ama bugün maşallah diyeyim hiç bulanmadı midem
Ayynenn bende öyle işi gücü bıraktım valla... Ovülasyon testi aldım bu arada gitti gidiyordan...
kımıldamadan durmakla olmaz bol bol konuşun ki çabucak dolsunnn
kızlar alemsiniz ya gidin bişeyler yiyin aç aç beklemeyin yoksa 1111. sayfaya gelmeden bayılırsınız
hangi marka aldın canım
afiyet olsun canım
maşallah maşallaheskiden yumurta haşlardım patates haşlardım peynirler zeytinler...ama şimdi canım hiç bişey istemiyo...dolma vardı dünden onu koydum şimdi bol yoğutla yerim bebişim de beslenir...yoğurt demişken...dün çıkarma seviyesine geldim ama bugün maşallah diyeyim hiç bulanmadı midem
kızlar alemsiniz ya gidin bişeyler yiyin aç aç beklemeyin yoksa 1111. sayfaya gelmeden bayılırsınız
Neyse ki öğle yemeğimi yedim
ohh afiyet olsun yarasınnnSağol tatlımm.. Tarhana çorba, mantı, patates salatası, karpuz
maşallah maşallah
bana da azıcık ayır tatlım dolaptan çıkmış soğuk dolmaya bayılırım..aslında şu anda ne olsa bayılacam yani o durumdayım
gidemem dayanmalıyım
ohh afiyet olsun bende mi bi çorba yapsam ne yapsamSağol tatlımm.. Tarhana çorba, mantı, patates salatası, karpuz
hahaha sen bilirsin tatlımgidemem dayanmalıyım
ben de tabağı koydum klavyenin yanına iki kaşık tabağa bi cevap topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?