Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun kan testi verdim yarin sabah alabilecegim sonucu nasil yarin olacak beklemek cok zor
mrb hoşgeldin
inşallah güzel değerli bi sonuç alırsın

hoşbuldum canııımmm. ne var ne yok.
iyilik tatlım biraz diş ağrısı dışında..
sen nasılsın?

ben bişeyler yiyiim geliim kızlar...beslenemez oldum herşeye üşeniyorum resmen...bir dilim kekti bakalım şimdi neler bulcam dolaptan

ye tabii ki tatlım dikkat et beslenmene

bugun kan testi verdim yarin sabah alabilecegim sonucu nasil yarin olacak beklemek cok zor
hoşgeldin canım inşallah güzel haberini alırsın..
ben bişeyler yiyiim geliim kızlar...beslenemez oldum herşeye üşeniyorum resmen...bir dilim kekti bakalım şimdi neler bulcam dolaptan
güzel bir kahvaltı hazırla kendine yazık bebişine..
Bugün görürüz bence de 1111. sayfamızı
hehe yemek yemedim 1111i kaçırmak istemiyorum..

eskiden yumurta haşlardım patates haşlardım peynirler zeytinler...ama şimdi canım hiç bişey istemiyo...dolma vardı dünden onu koydum şimdi bol yoğutla yerim bebişim de beslenir...yoğurt demişken...dün çıkarma seviyesine geldim ama bugün maşallah diyeyim hiç bulanmadı midem

kızlar alemsiniz ya gidin bişeyler yiyin aç aç beklemeyin yoksa 1111. sayfaya gelmeden bayılırsınız

Afiyet olsun canım.. Herşey bebiş için

maşallah maşallah
bana da azıcık ayır tatlım dolaptan çıkmış soğuk dolmaya bayılırım..aslında şu anda ne olsa bayılacam yani o durumdayım

kızlar alemsiniz ya gidin bişeyler yiyin aç aç beklemeyin yoksa 1111. sayfaya gelmeden bayılırsınız

gidemem dayanmalıyım

maşallah maşallah
bana da azıcık ayır tatlım dolaptan çıkmış soğuk dolmaya bayılırım..aslında şu anda ne olsa bayılacam yani o durumdayım

gidemem dayanmalıyım

az kaldı kızlarr...acı yokkkk acı yokkkk..gel bebem beraber yiyelim soğuk soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…