bilmem olmaz herhalde...:26:
Arkadaşlar hiç mi bu durumları yaşayan yok yahu ?
bugün burası çokmu durgun banamı öyle geliyo
arada tıkanırız böyle açılırız yeniden..uyku bastırdı bana yaa aslında iyice atlatmıştım ben bunu
yumurtlamam oldu ilişkide oldu öncesinde o gün ve sonrasında da, ve sabahından başladı kasılmalar kramplar şimdi daha şiddetli benim bıçak saplıyorlar sanki yürürken falan duraksıyorum özellikle sağ kasığıminşallah bebişimiz tutunmaya çalışıyordur sanırım bat gelmeden net bişey söyleyemiyoruz
banada uyku bastırdı yaaa. oyunlara sardım
canım hiç öyle takiple olmadı benimki o yüzden bişey diyemicem..:26:
ben bunalıyorum hemen sıkılıyorum..eskiden ne oyunlar oynardım facete şimdi bi tanesini bile açmak gelmiyo içimden.açsam da hemen sıkılıp kapatıyorum...çok değiştirdi beni bu hamilelik tahammülüm kalmadı oyunlaraa
Peki canım bebiş yerleşirken kasığında batma,kelebek kanadı çırpınışı hissettin mi hiç? Ve olduysa yumurta çatladıktan kaç gün sonra oldu ?
walla cnm tam adet gunumde 6saat araba 1.5 saat ucak yolcugu yptm adetım 2gun gecti Rabbım korur ınsallahkızlar yaaa benm tam 10. günümde yolda olacam. uzun yolculuk 7 saat otobüs. acaba zararı olurmu sizce.:18::18::18::18:
ben geldim ve hala belim ağrımakta
hoşgeldinhayırdır neden ağrıyo belin
ben geldim ve hala belim ağrımakta
hiç anlamadım ki eşimle beraber oldugumdan beri ağrıyor hatta ağrı değil iğne batması gibi aralıksız kasıklarımdada ağrı oluyo ara ara
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsuuunnnn
yumurtan çatladı o ara herhalde ondan olabilir
hadi bakalım inşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?