Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arkadaşlar hiç mi bu durumları yaşayan yok yahu ?

yumurtlamam oldu ilişkide oldu öncesinde o gün ve sonrasında da, ve sabahından başladı kasılmalar kramplar şimdi daha şiddetli benim bıçak saplıyorlar sanki yürürken falan duraksıyorum özellikle sağ kasığım inşallah bebişimiz tutunmaya çalışıyordur sanırım bat gelmeden net bişey söyleyemiyoruz

Cevabın için teşekkür ederim canım,
Sağ kasığımda bir ağırlık var sanki o günden beri,ara ara ağrı giriyor vs... Birde kelebek kanat çırpar gibi oldu 1 defa
İnşallah bebişimiz tutunmaya çalışıyordur
Senin bat ne zaman? Benim 20sinde :44:

banada uyku bastırdı yaaa. oyunlara sardım

ben bunalıyorum hemen sıkılıyorum..eskiden ne oyunlar oynardım facete şimdi bi tanesini bile açmak gelmiyo içimden.açsam da hemen sıkılıp kapatıyorum...çok değiştirdi beni bu hamilelik tahammülüm kalmadı oyunlaraa

benim sıkılmamda yakındır.

Peki canım bebiş yerleşirken kasığında batma,kelebek kanadı çırpınışı hissettin mi hiç? Ve olduysa yumurta çatladıktan kaç gün sonra oldu ?

yumurtanın ne zaman çatladığını da bilmiyorum sadece biz hergün çalıştık..12-13-14-15-16. günler önemliymiş..bi ara dinlendik.ama dinlendiğimiz günler 12-13-14-15'e denk geldi.onu sonradan duydum ve sadece 16.günü değerlendirdik...14.15.günümde göğüslerim çok acıyodu bikaç gün sonrasında kasıklarımda şişlik var gibi oldu...öksürsem hapşursam patlıcak gibi sanki...belimde ağrılar başladı sonra yorganı kaldırıp yatağı düzeltemez hale gelmiştim..

hiç anlamadım ki eşimle beraber oldugumdan beri ağrıyor hatta ağrı değil iğne batması gibi aralıksız kasıklarımdada ağrı oluyo ara ara

yumurtan çatladı o ara herhalde ondan olabilir
hadi bakalım inşallah tutmuştur

biz evlilik yıldönümümüzü iki kişi kutlayamıcaz hiç...bebişimiz 1.5 aylık olcak inşallah ozamana...

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsuuunnnn

canım sağol,darısı size insallah 1. yıldan sonra cok sey degısıyor olumlu olarak :)

yumurtan çatladı o ara herhalde ondan olabilir
hadi bakalım inşallah tutmuştur

olabilir bakalım hayırlısı fazlada umutlanmak ıstemıyorum 23 e kadar beklemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…